Bilder & De Clercq, de partij achter onder meer de maaltijdboxen van Familiebox heeft inmiddels ook een extra goedkope maaltijdbox gelanceerd: Versh. Bij de Versh maaltijdboxen gaat het om een wekelijks vaststaand menu (wel wisselend) van 3 verschillende maaltijden. Door het weglaten van de keuze voor klanten kan er efficiënt worden ingekocht op seizoensproducten wat zorgt voor een flinke besparing. Dat is dan ook direct de USP van de Versh maaltijdbox: hij is een stuk goedkoper dan de alternatieven.

Juist door het beperken van alle extra's kun je op deze manier nu bij Versh.nl een voordelige maaltijdbox bestellen die je onbewust ook nog eens gevarieerder laat koken omdat jij niet langer beslist wat je kookt. Alle informatie over de boxen van Versh lees je ook op de eigen pagina van Versh op Foodboxen.nl; een maaltijdbox bestel je bij Versh nu al voor €32,50

About JW

Eigenaar van Foodboxen.nl en zelf hobby kok, heeft alle maaltijdboxen op de website al meermaals geprobeerd en is enthousiast over het concept van foodboxen. Om alles overzichtelijk te houden hebben we onze bevindingen gebundeld zo kan jij zelf makkelijk maaltijdboxen vergelijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *