Dinnerly maaltijdbox

Dinnerly maaltijdbox

De voordelen van de Dinnerly Maaltijdboxen

Dinnerly
prijzen

Vanaf €35,85 voor 3 dagen
Bekijk prijsinformatie / Over deze Dinnerly kortingscode

Betaling Dinnerly

Het gaat bij Dinnerly om een flexibel abonnement, welke je dus elk moment kan stilzetten / pauzeren of opzeggen. Betaling kan met iDeal, met Paypal, met Creditcard (AMEX, Discover, Mastercard & Visa) en zelfs per bankoverschrijving. Na je eerste bestelling kan het vervolgens door middel van automatische incasso. Meer hier over lees je ook in de veelgestelde vragen.

Dinnerly Recepten

De recepten wisselen wekelijks en er is ruime keuze. Wekelijks kan je bij Dinnerly kiezen uit lekkere, eenvoudige en voedzame 12 recepten

Bezorging 

Bezorging kan in (bijna) heel Nederland. Alleen niet op de Waddeneilanden. De bezorging vind plaats op dinsdag of woensdag tussen 08.00 en 17.00

Biologisch

Gedeeltelijk biologisch.

Dinnerly maaltijdboxDinnerly houdt het simpel, je kan kiezen voor een 2 of 3 tot 4 persoonsbox per week. Afhankelijk van de box kan je kiezen voor hoe veel dagen aan maaltijden er in zitten. En per week kan je weer uit 12 gerechten kiezen waarvan jij de ingrediënten thuis geleverd krijgt.

Dinnerly is één van de nieuwste maaltijdbox verstrekkers in Nederland.

Dinnerly is het jongere broertje van Marley Spoon

Dinnerly kortingscodes

De Dinnerly box uitproberen of bestellen met korting? Dinnerly is net gestart in Nederland en biedt jou nu de kans om met deze €40,- kortingscode je eerste 4 maaltijdboxen bij Dinnerly te bestellen. Zo wordt de voordeligste maaltijdbox nog goedkoper. Bij de eerste 4 boxen krijg je nu dus tijdelijk €10,- korting per maaltijdbox.

Onderstaand vind je de kortingscodes van Dinnerly die nu geldig zijn:

€66
Kortingscode

Dinnerly kortingscode

Dinnerly kortingscode voor tot €66,- korting op je eerste 4 boxen. Bespaar tot €66 op 4 bestellingen. 41% korting op de eerste bestelling, plus gratis verzending, en 15% korting op de tweede en derde bestellingen, en 10% korting op de vierde bestelling. De prijs van de eerste bestelling begint vanaf €19,15 en de prijs per portie is €2,20.

More Less
Naar Dinnerly

Dinnerly kortingscodes

Korting?Beschrijving / UitlegGeldig tot?Aanbieding
€40,- kortingMet deze lanceringsactie van Dinnerly krijg je €40,- korting. De kortingscode betekent €10,- korting per maaltijdbox op de eerste 4 maaltijdboxen31 december 2023Bekijk aanbieding
€66,- korting op je eerste 4 boxen.Bespaar tot €66 op 4 bestellingen. 41% korting op de eerste bestelling, plus gratis verzending, en 15% korting op de tweede en derde bestellingen, en 10% korting op de vierde bestelling. De prijs van de eerste bestelling begint vanaf €19,15 en de prijs per portie is €2,20.31 december 2023Meer informatie

Waarom is Dinnerly voordeliger?

Dinnerly gebruikt net als andere maaltijdboxen goede hoogwaardige ingrediënten maar in tegenstelling tot de andere maaltijdboxen probeert Dinnerly het iets eenvoudiger te houden: dus o.a. meer digitaal. Zo krijg je de receptkaarten digitaal, heb je minder ingrediënten per gerecht, wat makkelijker kookt en sobere / eenvoudige verpakkingen.

Dinnerly is dus voor mensen die gek zijn op koken, maar niet altijd tijd hebben om boodschappen te doen en wel een beetje prijsbewust bezig willen zijn.

Dinnerly box keuze

Net als Marley Spoon heeft Dinnerly 2 verschillende boxen: de boxen voor 2 personen en de boxen voor 4 personen. Je kunt bij Dinnerly zelf kiezen uit de 12 wekelijkse recepten wat er in je box terecht komt. Bestellen kan vanaf 3 maaltijden tot 5 maaltijden per week.

Dinnerly kipburger

Dinnerly 2 personen

Koppel: voor 2 personen met 3 tot 5 maaltijden
De box voor 2 personen, te vullen met 3 tot 5 maaltijden. Ook deze box is vegetarisch te maken. Elke week kan je kiezen uit 12 recepten. Heerlijke en goede gerechten met niet te veel ingrediënten.

Dinnerly gerecht

Dinnerly – Familie, 3 a 4 personen

Familie: voor 3 a 4 personen, 4 tot 5 keer per week
De box voor 3 tot 4 personen is ook vegetarisch te maken, en biedt keuze uit (12) verschillende recepten. Ook het aantal recepten per week kan je zelf bepalen.

Dinnerly Ervaringen

“De Dinnerly maaltijdbox is wat mij betreft de meest vriendelijke voor de portemonnee”

Op Foodboxen.nl kan je ook je eigen reviews en ervaringen over Dinnerly achterlaten, zo kan je andere mensen helpen beslissen met hun keuze voor welke maaltijdbox zij moeten kiezen.

 • Goed eten met niet te veel ingrediënten, wel goede hoeveelheden;
 • Makkelijk dat de receptkaarten online te vinden zijn
 • Gezonde focus op prijs en gezond eten 😉

Dinnerly recepten

Bij Dinnerly kies je wekelijks hoe veel maaltijden je wil ontvangen, voor hoeveel personen en vervolgens kies je uit het wekelijkse menu welke recepten en ingrediënten je dus thuis wilt ontvangen. Zo kan jij je maaltijdbox afstemmen op jouw specifieke wensen. 

Dus of je nu liever vegetarisch, vis, vlees of juist erg gevarieerd eet, wekelijk is er bij Dinnerly genoeg keuze. Je kan bij de recepten ook verder kiezen op bijvoorbeeld zuivelarm, glutenarm of binnen 30 minuten op tafel, of bijvoorbeeld juist kindvriendelijk of de gezonde keuze. Voor ieder wat wils en keuze genoeg.

dinnerly recepten

Dinnerly prijzen en kosten

De kosten voor de maaltijdboxen van Dinnerly zijn afhankelijk van een aantal factoren:

 1. Het aantal personen;
 2. Het aantal maaltijden per week;
 3. Mogelijke aanbiedingen.

Bij je eerste paar orders krijg je veel korting, zo krijg je op de eerste box bij Dinnerly bijvoorbeeld €10,- korting en kost de box zodoende via ons maar €25,85 voor 3 gerechten voor 2 personen, dan betaal je dus maar €4,10 per persoon per maaltijd. De standaardprijs voor een 2 persoons maaltijd box met 4 gerechten is 40,95 (incl. verzending) dus dan betaal je maar 4,95 euro per person per maaltijd.

Meer maaltijden in één keer bestellen levert dan wel weer prijswinst op.

Type boxPrijs Dinnerly boxPrijs per persoon per maaltijd
3 maaltijden voor 2 personen€35,85€4,65
4 maaltijden voor 2 personen€40,95€4,25
5 maaltijden voor 2 personen€46,95€4,20
3 maaltijden voor 4 personen€54,15€4,10
4 maaltijden voor 4 personen€63,99€3,69
5 maaltijden voor 6 personen€71,95€3,35

Dinnerly proberen?

Dinnerly heeft geen proefbox: wel kun je er voor kiezen de eerste box met flinke korting aan te vragen. Via foodboxen.n krijg je €10, korting op je eerste box en heb je al 4 maaltijden voor 2 personen in huis voor nog geen €30,- inclusef verzending. Ben je tevreden? Dan krijg je nog 2 maaltijdboxen met €10,- korting. Na de eerste 4 maaltijdboxen ga je pas de standaardprijs betalen, die ook erg netjes is. Dan betaal je €10,- meer per 4 maaltijden voor 2 personen dus dat is nog geen €1,50 per maaltijd extra.

Over Dinnerly

Wat is Dinnerly?

Dinnerly is een nieuwe aanbieder op de maaltijdboxen markt in Nederland en is sinds 2021 actief op de Nederlandse markt met een focus op de prijs van de maaltijdboxen. Desondanks heb je met Dinnerly als aanbieder van maaltijdboxen elke keer kwalitatief goed eten, met weinig ingrediënten en toch heerlijke recepten met veel variatie, en niet onbelangrijk: een gezonde prijs!

Wat vind je in de Dinnerly box?

In de Dinnerly maaltijdbox vind je wekelijks minimaal 3 maaltijden voor 2 personen, bij Dinnerly kies je voor gemak, lekker eten en een goede prijs. Dinnerly is geschikt voor wie gek is op koken maar ook op de portemonnee let en niet heel veel ingrediënten nodig heeft om iets lekkers op tafel te zetten.

De recepten zijn digitaal beschikbaar en vaak origineel en niet te complex. De ingrediënten van hoge kwaliteit. De ingrediënten zijn altijd vers, en de gerechten samengesteld door chef-koks.

Je kunt altijd je abonnement aanpassen, een maaltijdbox overslaan of je abonnement pauzeren.

Kenmerken maaltijdboxen Dinnerly

 • Type maaltijden: goed, gezond en weinig ingrediëten, makkelijk dus;
 • Frequentie: wekelijks
 • Abonnement pauzeren: is mogelijk
 • Bezorging: door heel Nederland, met uitzondering van Waddeneilanden
 • Bezorgdagen: dinsdag of woensdag

Alle maaltijdboxen van Dinnerly

3 redenen om te kiezen voor Dinnerly

Bij Dinnerly kun je elke week kiezen uit veel recepten voor in je maaltijdbox. Je kiest onder meer op basis van gemak, ingrediënten en leefstijl.
Met het lidmaatschap ontvang je iedere week 3 tot 5 verschillende maaltijden. Maar je zit er niet aan vast, abonnement opzeggen of pauzeren kan altijd.
Je Dinnerly box wordt overal bezorgd in Nederland en voor €13,90 vul je hem aan met een fruitbox van bijna 4 kilo

Wat vonden wij van de Dinnerly box?

De Dinnerly box hebben we inmiddels 2 keer geprobeerd – en ze maken mooie stappen. De eerste keer waren we niet direct om, de tweede box, afgelopen maand was al een behoorlijke stap vooruit en echt waar voor je geld. Goede en simpele gerechten met geen overdaad aan ingrediënten die je snel op tafel hebt staan.

In de box een beperkt aan ingrediënten, vaak tussen de 5 en 7 ingrediënten waarmee je – als gezegd – goede, lekkere en simpele gerechten op tafel zet.

De producten in de box waren goed van kwaliteit, de gerechten origineel en gezond. Op deze manier leer je weer wat nieuwe gerechten en variaties leuk om je kookencyclopedie weer verder uit te breiden.

Meer Dinnerly reviews en artikelen lees je ook op het blog

Dinnerly maaltijdbox uitgetest: dit vinden we ervan

De maaltijdbox van Dinnerly uitgeprobeerd We bestellen een maaltijdbox voor twee personen met daarin 3 gerechten. De totale kosten voor de Dinnerly maaltijdbox bedraagt €32,85 + €4,95 á verzendkosten, dit houdt dat je €4,65 per portie betaalt (zonder kortingen*). Bestel je een maaltijdbox voor 3-4 personen, dan betaal €3,95 per portie.  Als kleine broertje van […]

HelloFresh alternatieven: 5 alternatieven voor de HelloFresh box

HelloFresh is waarschijnlijk de bekendste maaltijdbox in Nederland, grote kans ook dat als je Foodboxen.nl bezoekt je deze maaltijdbox al hebt geprobeerd. Maar welke alternatieven zijn er voor HelloFresh? Welke maaltijdboxen kun je kiezen die vergelijkbaar zijn met de maaltijdboxen? We lichten hier onder 5 alternatieven uit die je kan proberen in plaats van HelloFresh. […]

Budget maaltijdboxen – de goedkoopste maaltijdboxen

Maaltijdboxen zijn redelijk gemeengoed geworden in Nederland, en worden gretig afgenomen. Een veel gehoord ‘probleem' blijft dat veel mensen het als duur ervaren, ondanks dat mensen veel impuls aankopen doen in de supermarkt en boodschappen vaak net zo duur of duurder zijn. Aan die discussie gaan we even voor bij, wat we wél gaan doen […]

Biologische maaltijdboxen: dit zijn je opties

Steeds meer Nederlanders kiezen voor biologische producten en dit maakt dat biologische voeding heel gewoon is geworden. Supermarkten spelen flink in op deze gunstige verandering, want het aanbod aan biologische producten is in de afgelopen jaren flink gestegen. Maar hoe zit dat met de producten die je vindt in maaltijdboxen? In welke mate zijn de […]

Dinnerly getest

Dinnerly is één van de nieuwste maaltijdbox leveranciers van Nederland. Het jongere broertje van Marley Spoon richt zich voornamelijk op eenvoud, snelheid en betaalbaarheid. Dit maakt Dinnerly dan ook de goedkoopste op de markt! Naast goed voor de portemonnee, hecht Dinnerly ook waarde aan duurzaamheid. Zo gaat de voorkeur uit naar biologische hoogwaardige producten die […]

Alternatieven voor de Dinnerly maaltijdbox

Ben je op zoek naar echt een budget maaltijdbox? Dan kan je eens naar onze post kijken over budget maaltijdboxen. Hier komen Dinnerly en Versh als goede maaltijdboxen uit de test. Andere goede alternatieven voor iets meer geld zijn Marley Spoon en HelloFresh.

Dinnerly F.A.Q – veelgestelde vragen

Wat zit er in de Dinnerly boxen?

Bij Dinnerly kun je wekelijks kiezen uit 22 recepten. Je kan selecteren op bijvoorbeeld vegetarisch, vis, vlees, of bijvoorbeeld voor kindvriendelijk. Na het bepalen van je keuze krijg je de verse ingrediënten thuisbezorgd en vind je de recepten online of in de app

Hoe lang duurt het bereiden van de Dinnerly gerechten?

De meeste recepten zijn binnen zo’n 30 minuten te bereiden. Hoe lang de bereiding in beslag neemt kan je van te voren zien op de receptkaartjes van de gerechten.

Heeft Dinnerly kortingscodes voor de maaltijdboxen?

Ja, Dinnerly heeft regelmatig kortingscodes voor de maaltijdboxen. Juist omdat ze net nieuw zijn in Nederland willen ze graag iedereen kennis willen laten maken met de maaltijdboxen.

Wanneer worden de maaltijdboxen bezorgd?

Je kan bij Dinnerly kiezen tussen verschillende bezorgmomenten, onder meer afhankelijk van je postcode kun je kiezen wanneer je graag wilt dat er bezorgd wordt.

Waar kan ik Dinnerly laten bezorgen?

Dinnerly levert in heel Nederland behalve op de Waddeneilanden en in Zeeuws-Vlaanderen.

Hoe werkt de betaling van de boxen?

Bij je eerste bestelling kies je een betaalmethode om af te rekenen, bijvoorbeeld via iDeal of Creditcard. Na je eerste bestelling worden de volgende boxen automatisch afgeschreven van je betaalmethode van voorkeur.

Hoeveel maaltijden zitten er in de Dinnerly maaltijdbox?

Er zitten 3 tot 5 maaltijden in de Dinnerly maaltijdboxen. Bij de tweepersoons boxen kan je kiezen voor 3 tot 5 gerechten per week. Bij de vierpersoonsbox kies je voor 3 tot 5 gerechten per week

Welke boxen heeft Dinnerly?

Bij Dinnerly kan je kiezen voor een 2 persoons maaltijdbox of een maaltijdbox van 3 tot 4 personen. Het verschil in de box bepaal je vervolgens zelf door wekelijk je keuze uit de recepten te maken in je profiel. Zo kun je er zelf een vegetarische box van maken, of juist een lekker gevarieerde box.

Bekijk alle aanbieders:

Maaltijdboxen

Vergelijk de verschillende aanbieders en ontdek welke maaltijdbox het beste bij jouw gezinssituatie past.

Reacties en vragen

Vragen over deze maaltijdbox of wil je jouw ervaringen over de Dinnerly maaltijdbox delen? Dat kan hier onder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *