dieet & biologische maaltijdboxen

Vegan & Vegetarische Mogelijkheden

Zijn er Vegan Maaltijdboxen?

Jazeker, deze veganbox is het meest bekend bij EkoMenu. Bij de grotere partijen als Marley Spoon en HelloFresh worden er ook steeds meer vegan recepten in het menu opgenomen aan. ook zijn er ook nog enkele specialistische partijen in de markt op Vegan gebied. Bijvoorbeeld de Veganbox.

Zijn er Vegetarische Maaltijdboxen?

Vegetarische Maaltijdboxen zijn bij vrijwel alle maaltijdbox leveranciers te verkrijgen. Ook zeer duidelijk in de overzichten en selecties.

Zie hier een overzicht van alle mogelijke vegetarische maaltijdboxen.

Bij Marley Spoon is er bijvoorbeeld een optie om elke box vegetarisch te maken. Dus zelfs de normale boxen zijn daar met één druk op de knop vegetarisch te maken!

Green Chef

Diëet Wensen & Allergieën

Zijn er caloriearme maaltijdboxen?

Ja, er zijn ook caloriearme maaltijdboxen alsook boxen die helpen bij het afvallen.

Zijn er glutenvrije maaltijdboxen?

Ja. Bij alle grotere maaltijdbox partijen zijn er glutenvrije maaltijden in het assortiment verkrijgbaar.

Zijn er Lactose Vrije Maaltijdboxen?

Ja onder meer bij HelloFresh, Ekomenu en Marley Spoon kun je vaak kiezen voor lactosevrije recepten waarmee je je maaltijdbox kan vullen.

Ik ben Zwanger, zijn er boxen die hierop aansluiten?

Jazeker, bij vrijwel alle maaltijdboxen wordt hier op ingespeeld. Bij Ekomenu is er bijvoorbeeld een selectie van boxen die geschikt zijn voor zwangere vrouwen. (de 9 maanden box/leefstijl) Misschien wel het meest fijn voor foodboxen tijdens de zwangerschap: De box wordt thuisbezorgd! 🙂

Keto & koolhydraatarme boxen?

Ja er zijn ook ketogeen en koolhydraatarme maaltijdboxen. Sterker nog. We hebben specifieke pagina's voor de keto maaltijdboxen en de koolhydraatarme maaltijdbox

Overgevoeligheidsfilter

Kan ik ook ergens filteren op overgevoeligheid?

filter ekomenuBij Ekomenu is er als je een bestelling doet een overgevoeligheidsfilter te gebruiken met 15 selectie mogelijkheden. Deze filterfunctie zorgt ervoor dat de gerechten precies aansluiten bij jouw dieet of allergie.

2 thoughts on “Maatwerk: Diëet & Voorkeur Vragen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *