Definitie van een Borrelbox

Een box volledig ontworpen om de borrel thuis of op werk te verrijken met lekkere producten. Denk hierbij veelal aan worstjes, kaasjes en olijven. Alles om het fijnste moment van de dag net even iets fijner te maken! Je moet er natuurlijk wel een goede borrel bij hebben, ook dat kan tegenwoordig met de bierbox!

Ons overzicht van borrelboxen vind je onder meer hier.

Meer uitleg over de Borrelbox

Soms moet je op werk of thuis een borrel organiseren en weet je gewoonweg niet goed wat je erbij moet kopen. Een rit naar de supermarkt en dan wat kaasjes en toastjes is vaak te standaard, wil je het net iets leuker doen denk dan ook eens aan een Borrelbox. 

hellofresh header
Borrelbox

Na het uitpakken van de Borrelbox kan het er zo uitzien. (HelloFresh)

Meer over de Borrelbox:

  • Er zijn verschillende specialisten actief op het gebied van borrelboxen. Dit zijn eigenlijk de oude cateringbedrijven die mee gaan met de tijd en ook op het gebied van borrels een goed aanbod hebben. Zo heb je bijvoorbeeld Borrelbox Amsterdam. Een echte borrelspecialist met gratis thuis bezorging!
  • AH heeft standaard in het assortiment een borrelbox, deze is simpelweg aan te schaffen maar hoeft niet via een abonnement afgenomen te worden. Artikelen in zo'n borrelbox: Spianata Romana met roomkaas, AH Truffelsalami met Parmezaanse kaas, AH Gelderse gekookte worst & AH Tomaatjes en dergelijke. Zeer opvallend van deze borrelbox is dat alle producten huismerk zijn. Er is ook een AH deluxe variant.

Voor- en nadelen van de Borrelbox

Het grote voordeel voor consumenten is de tijdsbesparing. En ook de creativiteit, als je zelf artikelen voor een borrel koopt koop je altijd precies wat jij lekker vindt. Maar vinden jouw gasten dat ook lekker? De borrelbox helpt met dit probleem. Een nadeel is wellicht dat er doordat je de borrel artikelen vrij groot inkoopt altijd wel wat overblijft, dat is natuurlijk zonde.

Alternatieve benamingen

Een bedrijfsborrelbox, hapjes box, kaasbox en delicatessenbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *