HelloFresh review en ervaringen

slider ervaringen

HelloFresh maaltijdbox - ervaringen

Review HelloFresh

door Willemijn

HelloFresh Maaltijdbox

Al maanden nam ik me voor om gezond te gaan koken. Met verse groenten, vlees van de keurslager, vis van de visboer en aardappeltjes uit eigen tuin. Toch is het er nooit van gekomen. Simpelweg omdat het me gewoon veel te veel tijd kostte. Denk je maar eens in: een gezond recept van internet plukken, vervolgens een lijst maken en dan van winkel naar winkel om de (biologische) ingrediënten bij elkaar te halen die vaak niet in de supermarkt  verkrijgbaar zijn. Het was een prachtig voornemen, maar voor mij praktisch niet uitvoerbaar. Totdat ik kennismaakte met de maaltijdenbox van HelloFresh.


De aanmelding bij HelloFresh

Het was op een simpele woensdagmiddag dat ik in de druilerige regen door de stad liep en daar bijna tegen een enthousiast en uitgelaten HelloFresh team botste. Omdat ik wel tien minuutjes had, hebben ze me het hele concept in notendop uitgelegd; de behoefte aan gezonde maaltijden en biologische producten, de hoge kwaliteit en vooral het gemak. Omdat ik korting kreeg op de eerste box, besloot ik de proef op de som te nemen en HelloFresh een keer te proberen. Op de site vulde ik in waar ik mijn box geleverd wilde hebben en welk tijdstip mijn voorkeur had. En zowaar, op zaterdagochtend om half tien stond keurig mijn HelloFresh leverancier op de stoep met een maaltijdbox vol gezonde producten.

Inhoud van de HelloFresh maaltijdenbox

Een feestje was het, om de doos te openen. De meeste groenten liggen los in de maaltijdenbox, wat voor een kleurrijk plaatje zorgt. Bovendien zagen de producten er stuk voor stuk prachtig uit. Aan de zijkant van de box waren de recepten gestopt. Het leken me maakbare en vooral lekkere recepten, die ik binnen een handomdraai klaar kon hebben. Ideaal, met twee schoolgaande kinderen, die aandacht vragen en op tijd naar bed moeten. Hoewel de kinderen in het begin erg protesteerden tegen al die nieuwe groentesoorten die ze voorgeschoteld kregen, zijn ze inmiddels goed gewend aan het concept. De maaltijden zijn afwisselend, smaakvol en eenvoudig klaar te maken. Omdat HelloFresh de producten per vastgestelde hoeveelheid sorteert, wordt een bepaald ingrediënt wel eens meerdere keren per week gebruikt.

De recepten van HelloFresh

Alle producten van HelloFresh zijn vers en zoveel mogelijk seizoensgebonden. Dat betekent dat de recepten ook altijd passen bij het seizoen. Het koken is vrij eenvoudig. De meeste maaltijden zijn binnen een half uur helemaal klaar. Als je gewend bent aan kant-en-klaar maaltijden, moet je wel even tijd nemen om de groenten te snijden. Je zult zien dat de heerlijke geuren van de verse groenten je verrassen.

Ons oordeel over HelloFresh

Al met al is HelloFresh een praktische en gezonde oplossing voor het werkende stel met een gezin, dat toegevoegde waarde ziet in gezond eten. Het enige nadeel is misschien dat je geen keuze hebt tussen verschillende gerechten. Je moet elke week weer afwachten wat er op het menu staat. Maar als je bijvoorbeeld 3 maaltijden per week van HelloFresh neemt, blijft er nog genoeg over om een eigen invulling te bedenken.

Tot nu toe is dat geen enkele maal tegengevallen, en hebben we alle weken heerlijk genoten van de gezonde maaltijden. Een aanrader dus!

HelloFresh maaltijdbox

Wil je de HelloFresh maaltijdbox uitproberen? We zouden het leuk vinden als je achteraf een reactie geeft over jouw ervaringen met de HelloFresh box.

€45 korting
Kortingscode

Expires On: 08/31/2021

€45 Kortingscode voor HelloFresh

Met deze HelloFresh kortingscode krijg je €25,- korting op je eerste maaltijdbox en €10 op je tweede en derde maaltijdbox bij HelloFresh. 

More Less
Bekijk de kortingscode

Reacties

Vragen over deze maaltijdbox of wil je jouw ervaringen over de HelloFresh box delen? Dat kan hier onder!

HelloFresh-box-thuis
gezond-hello-fresh
HelloFresh burger

Dit zeggen de food sites

 • Brenda, blogger op Brendakookt.nl ervaart de ingrediënten in de HelloFresh maaltijdbox als een echte ‘verrassing’. Volgens de kookliefhebber is het vooral erg handig dat de ingrediënten voor meerdere maaltijden gebruikt worden, waardoor er nagenoeg geen restjes zijn. Een duurzaam principe.

 • Een review op Iamafoodie.nl: De HelloFresh maaltijdbox voelt als een kerstpakket; een maaltijdbox vol prachtige ingrediënten. Een echte verrassing.

 • Volgens Sabine van Ohmyfoodness.nl stimuleren de recepten van HelloFresh je tot het eten van ‘onbekende’ ingrediënten. De maaltijdbox staat garant voor een gevarieerd eetpatroon. Daarnaast is de prijs-kwaliteitsverhouding bijzonder goed.

 • De voedingsexperts van Foodscoopblog vinden de HelloFresh box een aanrader voor mensen die weinig kookinspiratie hebben, of weinig tijd hebben om te koken. Volgens Foodscoopblog staan de gerechten stuk voor stuk binnen 30 minuten op tafel en zijn ze zeer eenvoudig te maken.

Een reactie op “HelloFresh review en ervaringen”

 1. Heb veel genoten van de hello fresh boxen, bijna altijd lekker gegeten op een enkele keer na maar dat was meer persoonlijk.
  Alleen heel jammer dat als je tot 3x een bericht stuurt, (ik was vergeten de box voor woensdag op te zeggen, dit gelijk donderdagochtend gedaan omdat we een nieuwe keuken krijgen en even niet konden koken) je totaal geen reactie krijgt en de box gewoon geleverd krijgt.
  Hadden ze alleen maar gemaild dat het helaas niet meer mogelijk was om te annuleren, had ik daar vrede mee gehad.
  Maat dit heeft mij wel doen besluiten geen boxen meer af te nemen van HF.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X