chef soep

Nieuw bij EkoMenu: Soeppakketten

Vanaf nu kun je ook soeppakketten bestellen bij EkoMenu. Heerlijk als voorafje, lunch of snelle maaltijd. Je bestelt de soeppakketten extra naast je maaltijdbox.

EkoMenu biedt 2 soorten soepen aan:

  • Tomaat-paprikasoep met verse tijm
  • Linzensoep met wortel en selderij

De voordelen van de d ezesoeppakketten op een rij

  • Slechts €6,99 per pakket
  • Voor 2-3 personen
  • Snel op tafel
  • Alle ingrediënten zijn aanwezig
  • Wekelijks toe te voegen aan Mijn Persoonlijk Menu
  • Vega(n)

Uiteraard zijn de soeppakketten ook 100% biologisch net zoals de andere gerechten van Eko Menu.

Nieuwe samenwerking bij EkoMenu

Ekomenu - Tomaat Paprika met Tijm soepSinds 8 juli werkt Ekomenu samen met Ralph Moorman. Ralph Moorman heeft een eigen dieet samengesteld: het hormoonfactor dieet. Het idee: door verkeerd voedsel kan je hormoonbalans verstoord raken. Dat kan allerlei vervelende klachten geven. Met de juiste voeding kunnen veel van dit soort klachten verdwijnen. Ralph vindt het belangrijk mensen te helpen gezond eten vol te houden. De kans op blijvend succes is het grootst als het makkelijk en leuk is. Daarom ziet Ralph in Ekomenu een perfecte partner.

Wat eet je bij het hormoonfactor dieet?

Het dieet is gebaseerd op verse en onbewerkte natuurproducten. Dat betekent onder andere dat je glutenvrij, lactosevrij en suikervrij eet. Met andere woorden: er staan lekker veel groente en peulvruchten op het menu. Het hormoonfactor dieet is zeker geen crashdieet. Het gaat ervan uit dat je je leefstijl verandert. Dat betekent dat je ook, nadat bepaalde klachten zijn verdwenen, op deze manier blijft eten. Zo hou je een juiste hormoonbalans en blijven klachten op afstand.

Biedt Ekomenu een hormoonfactor dieet?

Ekomenu heeft geen apart hormoonfactor dieet. Wel heeft Ralph Moorman onze maaltijdboxen doorgelicht. Ons glutenvrij- en lactosevrijmenu past volgens hem binnen het hormoonfactor dieet. Volgens Ralph Moorman maken onze maaltijdboxen het makkelijker om een nieuwe leefstijl vol te houden. Je krijgt de juiste producten afgepast thuis bezorgd en komt dus niet in de verleiding om nog van alles wat je niet nodig hebt in je boodschappenwagen te stoppen.