nieuw foodboxen 2

Begin oktober 2019 is Foodboxen.nl overgenomen van Rocketchannels door ‘ons' bedrijf Reachmo.re. Wij wilden dit foodboxplatform graag in onze portfolio hebben omdat wij deze niche +/- 5 jaar geleden ook al wilden betreden. Destijds was hier door andere activiteiten geen mogelijkheid toe. Na deze overname is Reachmo.re direct aan de slag gegaan met het verbeteren van de oude site. We wilden niet zomaar een maaltijdbox vergelijker zijn, we wilden onze bezoekers simpelweg vanaf moment #1 de perfecte ervaring bieden: Volledig overzicht, veel reviews en vrijwel alle foodboxen van Nederland op één website.

Zie hieronder wat wij hebben aangepast en hoe zoiets in zijn werk gaat:

De oude website van Foodboxen.nl

Foodboxen.nl was al een tijd een grote partij op het gebied van het vergelijken en informeren omtrent alles over maaltijdboxen en foodboxen. Dagelijks komen er nog steeds honderden bezoekers langs op zoek naar de beste foodboxen die er te verkrijgen zijn. De website was inmiddels enigszins verouderd. Hier wat pagina's die wij hebben aangepakt om te zien hoe zo'n transitie in zijn werk gaat:

De oude voorpagina:

voorpagina oude foodboxen

De oude pagina van Hellofresh op Foodboxen.nl:

Zie hier bijvoorbeeld de nieuwe pagina van HelloFresh.

hellofresh pagina oude foodboxen

De blog posts en sectie was verouderd:

Op dit vlak hebben we ook grote stappen gezet.

oude weblog foodboxen

We kunnen nog wel even zo doorgaan maar er was een hoop werk te verzetten om dit weer in goed te maken.  Bekijk onze belangrijkste pagina's om het resultaat van deze vernieuwing te zien:

Over Foodboxen.nl

Sinds 2015 expert op het gebied van Foodboxen in Nederland. Meer dan 50 verschillende foodboxen uitvoerig getest.