Smaakgenot

Smaakgenot.nl online warenhuis voor kwalitatief eten

De voordelen van Smaakgenot.nl

Smaakgenot
prijzen

Prijzen bij Smaakgenot zijn compleet afhankelijk van je bestelling. Je kan al kipfilets blokjes vanaf €6,95 bestellen of thee vanaf €2,95 maar wij focussen ons met name even op de pakketten: een goed en groot rundvlees pakket heb je zo al voor €98,- voor 6 kilo.

Betaling Smaakgenot

Betalen bij Smaakgenot kan onder meer via je eigen bank met behulp van iDeal. Andere mogelijkheid is om te bestellen met je Creditcard, je kan zowel met MasterCard als met Visa betalen bij Smaakgenot

Smaakgenot Recepten

Ook dit is afhankelijk van je bestelling. Smaakgenot is een online warenhuis, dus bij de ene bestelling krijg je wel recept ideeën meegeleverd, maar het is dus geen maaltijdbox. Het zijn echt ingrediënten die je online en direct bij de boer of de specialist besteld.

Bezorging 

Bezorging van de Smaakgenot bestellingen vind plaats in heel Nederland. Bezorging en verzending is gratis bij bestellingen vanaf €75,- voor veel van de pakketten.

Biologisch

Gedeeltelijk biologisch, ook hier is het afhankelijk van wat je afneemt bij SmaakGenot en bij welke afnemer je dat doet.

SmaakGenotSmaakGenot steekt net wat anders in elkaar dan de meeste aanbieders op Foodboxen.nl. SmaakGenot is een online warenhuis waar het aanbod van verschillende boeren, wijnhandelaren, bakkers en onder meer delicatessenwinkels samenkomen.

Bij SmaakGenot kun je zo terecht voor kwalitatief goed vlees of vis, maar ook voor thee, koffie, koeken. En ook voor kruiden, kaas en andere delicatessen ben je bij SmaakGenot aan het goede adres. SmaakGenot brengt kwalitatief goed eten samen op één platform zodat jij makkelijk direct bij de leverancier kan bestellen.

Smaakgenot korting

SmaakGenot proberen met een leuke korting? Op het moment vind je op de site van SmaakGenot verschillende leuke aanbiedingen. Zo krijg je op een aantal van de vleespakketten zo'n €20,- korting per pakket

Onderstaand vind je de specifieke acties van SmaakGenot:

Waarom is Smaakgenot voordeliger?

SmaakGenot biedt kwalitatief goed eten en drinken. Zodra je de wat grotere pakketten besteld kom je door de wat grotere volumes ook voordelig uit. Kwalitatief goed vlees (6kg) bestel je voor zo'n €100,- als je dit terug rekent naar maaltijden zou dit gelijk staan aan zo'n 40 maaltijden. (150 gram per persoon per maaltijd) en daarvoor betaal je dan zo'n €2,50 per persoon per maaltijd. In de pakketten vind je daarbij ook mooie stukken vlees van goede kwaliteit, dus met de prijs / kwaliteit verhouding zit het dan ook wel snor!

Smaakgenot box keuze

Bij SmaakGenot kan je kiezen voor verschillende producten. Van vleespakketten tot en met kaas, delicatessen, wijn, noten, koffie, thee en meer. Of natuurlijk een combinatie combinatie van dit alles. Ruim aanbod aan keuze dus.

Onderstaand een aantal van de mogelijkheden uitgelicht.

smaakgenot

Rundvleespakket van Erve Nijhuis

Uitgebreid pakket van rundvlees (6kg)

Dit is maar 1 voorbeeld van de verschillende pakketten die online staan. In dit standaard pakket van Erve Nijhuis vind je veel mooie stukken kwaliteitsvlees. Losse producten bestellen kan ook en er zijn ook meerdere varianten te bestellen. Voor vlees kun je verder terecht bij onder meer Erfgoed Bossem, WagyuKoe en Crole Natuurrund op SmaakGenot.nl

Dilvis of Jongens van de Vant

Ben je op zoek naar kwalitatief goede vis?

Ook dan ben je bij SmaakGenot op het goede adres waar je onder meer bij Dilvis of Jongens van de Vant terecht kunt voor verschillende soorten vis en visproducten. Een uitgebreid aanbod met scherpe prijzen.

wijn-delicatessen-smaakgenot

Andere delicatessen

Maar ook voor wijn, koffie, thee, groente en fruit, kruiden, noten en onder kaas kun je terecht bij dit online warenhuis. Zo bestel je direct bij de specialisten en haal je makkelijk de lekkerste delicatessen snel in huis.

Smaakgenot Ervaringen

We zijn nog ervaringen aan het verzamelen dus tot nu toe moet je het doen met onze eigen ervaring dat in ieder geval het vlees erg goed van smaak is, dat de kwaliteit er af straalt en het een nette prijs is die je betaalt voor dit hoogwaardige product.

Op Foodboxen.nl kan je ook je eigen reviews en ervaringen over SmaakGenot achterlaten, zo kan je andere mensen helpen beslissen met welke producten ze eens zouden moeten proberen en wat je zelf zou aanraden om eens te bestellen.

  • Mooie producten direct van de boer, de kaasboer, de visboer en andere delicatessen aanbieders / leveranciers
  • Zelf uitzoeken wat je wil bestellen, losse producten, pakketten.
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding van de producten

Smaakgenot keuze aanbod

Bij SmaakGenot zit je in tegenstelling tot de traditionele maaltijdboxen niet vast aan een abonnement maar kun je ook per keer bestellen, je kunt dan losse producten bestellen, je kan ook complete pakketten bestellen. Zo kan je je bestelling afstemmen op jouw specifieke wensen en ook meteen in één keer bijvoorbeeld een grote bestelling plaatsen. 

Dus of je nu liever vegetarisch, vis, vlees of juist erg gevarieerd eet, bij SmaakGenot is er een breed aanbod aan lekkernijen en specialiteiten te bestellen waarbij je dus zelf kan kiezen wat je in huis haalt.

kaas-smaakgenot-delicatessen

Smaakgenot prijzen en kosten

De kosten bij SmaakGenot zijn compleet afhankelijk van je bestelling. Bestel je in bulk (dus pakkettten) dan haal je de producten wat voordeliger in huis. Vanaf €75,- krijg je in de meeste gevallen de producten ook gratis thuis geleverd.

Over Smaakgenot

Wat is, en hoe werkt Smaakgenot?

SmaakGenot is een online marktplaats / warenhuis dat samenwerkt met partners die staan voor hoge en goede kwaliteit. Bij het eten wat je besteld krijg je ook de bijzondere verhalen van de partners. Samen eten verbindt mensen, en een keuze voor beter voedsel kan ook bijdragen aan een betere leefomgeving en meer oog voor dierenwelzijn. SmaakGenot bouwt aan een digitaal food ecosysteem.

SmaakGenot brengt het ambacht van de boer dichter bij de consument, waarbij je zelf kan kiezen voor de producten die jij wel.  Via het platform bestel je direct bij een boer of specialist en laat deze eenvoudig thuisbezorgen.

Door gebruik te maken van SmaakGenot draag je met elke aankoop bij aan een leefbare wereld voor al haar bewoners.

  1. Smaakbeleving is leidend. Door te focussen op de hoogste kwaliteit, staat de gezondheid van dieren centraal.
  2. Specialisten op het platform bepalen zelf hun aanbod, prijs en met welke bezorgdienst zij samenwerken. Naast (biologisch) vlees vind je hier ook vis, wijn, noten, kip, kruiden en groenten.
  3. Alle specialisten leveren door heel Nederland. In de meeste gevallen gaat het om zorgvuldig gekoelde of bevroren bestellingen. Bijna alle vleespakketten worden gratis thuisbezorgd.
  4. Eerlijke en transparante communicatie zijn belangrijk. Je kan zelf in contact komen met specialisten. Het huidige serviceniveau wordt erg gewaardeerd door klanten.

Wat vind je bij Smaakgenot

SmaakGenot is zoals eerder gezegd een soort van online warenhuis voor eten en drinken. Zo vind je hier verschillende soorten producten. Met name goed eten en drinken. Dus wanneer je als je vis of vlees eet het liefst hoogwaardige producten eet, dan is SmaakGenot een goede plek om je producten in te kopen. Ook voor de rest van het aanbod is dit het geval; goed en smakelijk eten en drinken voor een scherpe prijs.

Kenmerken Smaakgenot aanbod

  • Grootste deel van het aanbod is van kaas-, vis- of vlees- of andere boeren. Je bestelling komt vaak direct van de producent
  • Verder vind je verschillende delicatessenwinkels, patisseries, kruiden en andere specialisten.

Een overzicht van het Smaakgenot.nl aanbod

3 redenen om te kiezen voor SmaakGenot.nl

Bij SmaakGenot kun je kiezen uit een breed aanbod aan eten en drinken
Je kan kleine hoeveelheden bestellen maar je kan ook direct gaan voor een compleet vlees pakket bij SmaakGenot
Op de site van SmaakGenot vind je ook veel achtergrond informatie over het aanbod.

Wat vonden wij van de Smaakgenot box?

Voor ons is Smaakgenot een relatief nieuwe partij. We hebben er dan ook pas 1 bestelling op zitten. We bestelden een rundvleespakket met Twents landvlees van Erve Nijhuis. Het gaat om het pakket van 6,0 kilo. Grote verschil met bijvoorbeeld grutto is dat het pakket een stuk sneller geleverd wordt.

De box werd snel geleverd en met duidelijke communicatie vanuit de leverancier, in dit geval vers en fijn.

Het vleespakket zelf is een mooie mix van verschillende rundvleesproducten met onder meer ribeye, entrecote, gehakt, tartaar, rosbief en meer. Het vlees is na ontdooien en uitpakken goed van kleur en de smaak is erg goed, het kwaliteitsverschil met de supermarkt haal je er snel uit.

Prettig is ook dat het bevroren geleverd wordt, tenzij je op de dag een grote barbecue hebt is het wel makkelijk dat het direct door de vriezer in kan. Meer weten over dit specifieke pakket of direct bestellen? Bekijk dan eens het rundvleespakket van Erve Nijhuis.

Bekijk alle aanbieders:

Maaltijdboxen

Vergelijk de verschillende aanbieders en ontdek welke maaltijdbox het beste bij jouw gezinssituatie past.

Reacties en vragen

Vragen over deze SmaakGenot? of wil je jouw ervaringen over je bestelling bij SmaakGenot delen? Dat kan hier onder!