Delicatessenboxen

Alle delicatessenboxen

In dit overzicht staan alle populaire delicatessenboxen van de Nederlandse markt. Boxen die rijkelijk gevuld zijn met allerlei delicatessen: van wijnen, ambachtelijk worsten, olijfolies, smeuïge boerenkazen en exotische kruiden.

Zo vind je hier onder meer de Foodelicious box en overheerlijke bites van Bites We Love.  Maar ook de verschillende lokale boxen van boeren bij Landwinkel. Mis jij nog een goede delicatessenbox? Mail ons dan op info@foodboxen.nl en dan voegen we jouw suggestie of favoriete delicatessenbox graag toe.

In onderstaand overzicht vind je dus meerdere boxen met allerlei heerlijke ingrediënten! Bestel en geniet!

Toont alle 10 resultaten

 • 5.00 out of 5

  De Krat Weekendkrat Extra voor 4 personen

  72.00

  Deze weekendkrat voor vier personen onderscheidt zich van andere maaltijdboxen omdat je er iets meer een eigen draai aan kunt geven. Er worden een aantal recepten bijgeleverd, maar deze sluiten niet noodzakelijkerwijs volledig aan op de ingrediënten in de box. Het is dus niet dat er precies afgewogen hoeveelheden worden geleverd in deze weekendbox. Deze box is daardoor erg geschikt voor de thuiskok die het leuk vindt om ook wet creativiteit in de maaltijden kwijt te kunnen.

  De Weekendkrat extra wordt op donderdag- en vrijdagavond tussen 17:00 uur en 22:00 uur bezorgd en op zaterdagochtend tussen 8:00 en 13:00.
  De kratten worden in heel Nederland bezorgd, met uitzondering van de Waddeneilanden.

  Quick view
 • 0 out of 5

  Bites We Love – Bites

  12.00

  Bites We Love – Bites delicatessen

  Bij Bites We Love kan je terecht voor verschillende bites, veelal op basis van noten en of bonen met heerlijke smaakjes. Top bites voor tussendoor die wij ook in de categorie delicatessen durven te scharen. Gezonde snacks om jou energie te geven op basis van noten en/of bonen. Onder meer:

  Quick view
 • 0 out of 5

  Landwinkel Delicatessenbox

  24.95

  Met de Delicatessenbox van Landwinkel maak je je borrel compleet. Bij de Landwinkel kun je verschillende delicatessenboxen van verschillende boeren bestellen.

  Wat zit er in deze Delicatessenbox van Landwinkel?

  De grote vraag bij de delicatessenbox is natuurlijk? Wat zit er allemaal in? De inhoud van de delicatessenboxen van Landwinkel verschillen per boer. Maar denk aan onder meer:

  Quick view
 • 0 out of 5

  I Love Chocolate Box (7 stuks)- Body en Fit

  12.90

  I Love Chocolate Box – Body & Fit

  De I Love Chocolate box van Body & Fit bevat een selectie van de allerlekkerste chocolade en cacao traktaties van Body & Fit. Perfect passend in en low carb of eiwitdieet.

  Quick view
 • 5.00 out of 5

  Foodelicious delicatessenbox

  34.95

  Via Foodelicious kan je er voor kiezen om de delicatessenbox te bestellen. Deze foodbox is elke keer gevuld met bijvoorbeeld heerlijke Italiaanse kazen, wijnen, prachtige olijfolie's en balsamico's, pasta en  andere delicatessen. De exacte inhoud van de box is geheim, zodat het elke keer weer een verrassing is wat je krijgt.

  Quick view
 • 0 out of 5

  Body & Fit Smart Bars Crunchy

  14.90

  De Smart Bars Crunchy is omhuld met suikervrije chocolade en bevat van binnen een heerlijk laagje eiwitrijke crème en crunchy eiwitcrispies.

  • 0 toegevoegde suikers, 15 gram eiwit en slechts 164 kcal.
  • Verkrijgbaar in 9 heerlijke smaken.
  Quick view
 • 4.00 out of 5

  De Buurman extra luxe ontbijtbox

  39.95

  Het extra luxe ontbijtpakket is speciaal door De Buurman voor jou samengesteld. In de ontbijtbox van De Buurman vind je een ruim assortiment aan ontbijtproducten waar je het weekend goed mee door zult komen. In het ontbijtpakket vind je afwisselend onder meer:

  Quick view
 • 0 out of 5

  AH borrelbox de luxe

  35.00

  De AH borrelbox bevat een assortiment van verschillende tapas, smeersels, chips, dips & kazen. Deze box is wat ruimer uitgevoerd dan de gewonde box. Zo vind je in deze borrelbox de Luxe extra chips en kaas. Deze borrelbox is geschikt voor ongeveer 10 tot 15 personen.

  De borrelbox wordt bezorgd via de AH Bezorgservice.
  De boxen worden bezorgd waar ook de regulier bezorgservice van Albert Heijn levert. Je kunt controleren of dit bij jou in de buurt kan door de postcode te in te voeren op de site van ah.nl.
  Quick view
 • 3.00 out of 5

  AH borrelbox

  17.50

  De AH borrelbox bevat een assortiment van verschillende tapas, smeersels en dips. Een voordeel van deze box is dat je in 1 keer de nodige hapjes in huis hebt zonder dat je de deur uit hoeft! De borrelbox is geschikt voor ongeveer 8 tot 10 personen. Voor de wat grotere eters is dit aantal aan de krappe kant.

  De borrelbox wordt bezorgd via de AH Bezorgservice.
  De boxen worden bezorgd waar ook de regulier bezorgservice van Albert Heijn levert. Je kunt controleren of dit bij jou in de buurt kan door de postcode te in te voeren op de site van ah.nl.
  Bekijk onze aanbiedingen voor meer informatie
  Quick view
 • 0 out of 5

  Gin Box – Cocktail Brewery

  39.95

  Leuk voor jezelf en als cadeau, of als cadeau voor jezelf! Dit premium Gin pakket van Cocktail Brewery. In de Gin Box vind je van alles voor de Gin liefhebber: Nederlandse Gin genaamd Zjin, kruiden en onder meer tonic. De Gin botanicals kun je met de Gin Tonics mixen voor verrassende cocktails.

  Quick view
X