Versh.nl maaltijdbox

Versh maaltijdbox

De voordelen van de Versh box

Versh
Kosten

Vanaf €32,50 voor 2 personen en 3 maaltijden
Bekijk prijsinformatie

Betaling

Flexibel abonnement, je kan altijd kiezen wanneer je Versh wilt of niet

Recepten

De recepten van Versh staan vast en zijn seizoensgebonden. Je krijgt digitale receptkaarten en er wordt wel verwacht dat je de echte basis ingrediënten (peper, zout, olijfolie) zelf in huis hebt.

Bezorging

De Versh box wordt op maandagavond bij je thuis geleverd. Op maandagmiddag krijg je een tijdsindicatie van het levermoment en als je er niet bent kan je aangeven waar het maaltijdpakket achter gelaten mag worden.

Voordelig

De Versh maaltijdbox is zo ingericht dat hij extra voordelig is ten opzichte van andere maaltijdboxen. Dus 1 levermoment, vast menu en onder meer seizoensgebonden producten.

Versh-maaltijdbox-logo

De goedkope maaltijdbox: Versh

Versh is een nieuw merk op de markt van de maaltijdboxen, door het simpel en goed te houden probeert deze partij te concurreren op prijs. Met de Versh maaltijdboxen eet je al voor zo'n €4,- per persoon per maaltijd. Versh: lekker, betaalbaar, goed en versh eten.

½45,/
Kortingscode

Versh kortingscode voor €45,-

Via deze link of met deze kortingscode krijg je nu in totaal €45,- korting op Versh maaltijdboxen

More Less
Kopieer code

Versh box keuze

Versh heeft het meest brede aanbod van de door ons vergeleken aanbieders van food- en maaltijdboxen. Voor elk specifiek dieet is er wel wat te kiezen. Ook kan je bij Versh zelf je box verder aanvullen met boodschappen naar wens.

Versh-recept

De Versh maaltijdbox

2 of 4 personen
3 maaltijden

Versh.nl biedt de optie voor 2 of voor 4 personen te bestellen met 3 maaltijden per week

Versh Ervaringen

“Seizoensgebonden producten voor een scherpe prijs” 

Versh is een relatief nieuwe aanbieder van maaltijdboxen, heb jij al ervaring met Versh en wil jij je ervaring met ons delen? Plaats deze dan onder onze Versh review (dus deze pagina).

  • Seizoensproducten;
  • Scherp geprijsd;
  • Goede, simpele en snelle gerechten;

Versh kosten & prijs

De kosten voor een Versh maaltijdbox is de USP van de Versh.nl boxen. De maaltijdboxen van Versh zijn erg voordelig geprijsd. Kies je voor de 4 persoons maaltijdbox met 3 maaltijden dan betaal je €50,- voor in totaal 12 maaltijden: zo'n €4,17 per maaltijd per persoon.

Bestel je een 2 persoons Versh maaltijdbox met ingrediënten voor 3 maaltijden dan ben je 32,50 kwijt. Op je eerste box krijg je daarbij ook nog eens 10% korting bij Versh.

Versh proberen?

Je kunt bij Versh.nl je eerste box met extra korting proberen (10%) door een keuze te maken uit deze maaltijdboxen.

Korting?

Op dit moment krijg je 10% korting op je eerste Versh bestelling via deze link.

Versh recepten

Bij Versh is de eerste missie om de maaltijdboxen voor iedereen toegankelijker te maken en dat doe je het makkelijkst door een goede, scherpe prijs. Bij Versh is er alles aan gedaan om de kosten laag te houden zodat jij kan profiteren van een voordeligere maaltijdbox met goede, seizoensgebonden producten. Met recepten die lekker, snel, simpel en versh zijn.

Een sympathieke missie; zo kun je toch voor een scherpe prijs genieten van het gemak van een maaltijdbox. Voor- en nadeel is dat het menu hier door al vast staat, hierdoor kies je niet altijd wat je zelf zou maken – dit zorgt wel weer voor leukere en meer gevarieerder eten – en anders niet zou maken.

De recepten staan dus wekelijks van te voren vast, gevarieerd en lekker eten.

versh-recepten
Versh-recepten-2

Over Versh

Versh is een nieuw initiatief op de food- en maaltijdboxen markt en is van de aanbieder van onder meer de Familiebox en Veganbox. Bij Versh staan gemak, prijs en gezond eten voorop.

Versh biedt een voordelige maaltijdbox met goede, simpele gerechten en verse ingrediënten, weinig poespas maar gewoon goede en verantwoorde maaltijden die ook de beginnende kok lekker op tafel kan zetten. Bij Versh.nl wordt er niet overmatig gespendeerd aan marketing, extra ingrediënten, receptkaartjes etc maar is alles versimpeld zodat jij een betere prijs krijgt voor je maaltijdbox en toch verantwoord en voordelig kan genieten van een gezonde maaltijdbox.

De Versh box is:

  • Zoveel mogelijk geportioneerd; zodat je weinig weg gooit
  • Weinig plastic en ander verpakkingsmateriaal
  • Superverse groenten en fruit;
  • Seizoensgebonden en lokale producten direct van de bron;
  • Gratis bezorging tot aan de deur.

Alle Versh maaltijdboxen

Versh alternatief

Versh is een budget maaltijdbox, een goed alternatief is in dat geval de Dinnerly maaltijdbox. Andere optie is om te switchen tussen verschillende maaltijdboxen en elke keer te profiteren van een welkomstkorting.

3 redenen om te kiezen voor Versh

Bij Versh is het lekker makkelijk kiezen. Voordelig eten van een vast menu.
Je kan per week zelf kiezen of je wel of geen maaltijdbox wilt ontvangen.
Je kan de boodschappen boxen van Versh gratis laten bezorgen.

Bekijk alle aanbieders:

Maaltijdboxen

Vergelijk de verschillende aanbieders en ontdek welke maaltijdbox het beste bij jouw gezinssituatie past.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *