Versh maaltijdbox

Versh is een relatief nieuwe aanbieder van budget maaltijdboxen, hier kun jij je maaltijd box betaalbaar bestellen. Bij Versh zet je een maaltijd op tafel in een handomdraai, vergeet alle nare bezoeken aan de supermarkt. Met Versh bespaar je niet alleen geld maar natuurlijk ook een heleboel tijd, en doe je weer wat nieuwe ervaring op! Deze maaltijdbox is van dezelfde aanbieder als de Familiebox en de Veganbox.

Wat mag je verwachten en wat zit er in de Vershbox?

Versh bezorgt maximaal een maaltijdbox met drie maaltijden voor een week. Deze zit altijd vol verse producten en afgemeten porties. Zo heb jij nooit teveel producten in huis en verspil je niets. Een extra voordeel is dat je niet meer naar de supermarkt hoeft om boodschappen te doen en de maaltijden staan lekker snel op tafel. In de Vershbox zit het volgende:

  • Alle ingrediĂ«nten voor drie maaltijden
  • Zo goed mogelijk in de juiste porties
  • Weinig gebruik van plastic, minder verpakkingsmaterialen
  • Seizoensgebonden producten en producten van lokale aanbieders
  • Hele Vers(h)e groenten en fruit
  • Direct van de slager en de kwekers
  • Gratis bezorging

Enkele producten moet je zelf in huis hebben, denk hierbij aan een beetje zout, wat azijn of een bouillonblokje. Maar meestal heb je die al wel in het keukenkastje staan.

Green Chef

Meer weten over de verschillende maaltijdboxen? Op deze pagina kun je de maaltijdboxen onderling vergelijken

Help, ik heb geen recepten

Versh denkt graag aan het milieu, daarom zet Versh alle recepten kaarten allemaal online voor je klaar. Dit bespaart papier en is wel zo handig. Even inloggen dus en je vindt zo het juiste recept. Ook handig om deze te bekijken op je telefoon of tablet, wanneer je aan het koken bent.

Waarom kiezen voor Versh en waarom is het zo goedkoop?

Versh is voor iedereen die van verse gerechten houd en er niet te veel voor wil betalen. Versh levert graag voor een betaalbare prijs. Goedkoop wil niet gelijk zeggen dat het niet lekker is. Bij Versh doen ze er alles aan om lekker en gezond koken ook betaalbaar te laten zijn voor iedereen. Bij Versh geen poespas: dus digitale recepten kaarten en minder verpakkingsmaterialen. Juiste hoeveelheden in combinatie met simpele maaltijden zorgt er voor dat Versh slim en efficiënt is ingericht. Zo kun jij profiteren van een leuke prijs.

Wat kost een Vershbox?

Om te beginnen kent Versh 2 verschillende boxen, 1 voor 2 personen en 1 voor een gezin van 4 personen. De box voor 4 personen kun je met 2 volwassenen en 3 kinderen prima van eten. De box voor 2 personen is 32,50 euro en gezinsbox kost 50 euro. Omgerekend betaal je dan dus 4.17 per persoon. Bezorgen is helemaal gratis!

Even overslaan

Bij Versh kun je heel gemakkelijk een weekje overslaan. Versh is zo ontworpen dat jij zelf kunt kiezen wanneer je Versh wilt ontvangen en wanneer niet. Wanneer jij voor dinsdag 23.59 uur besteld heb je de eerst volgende maandag je Vershbox in huis, als dat niet smullen wordt? Leveringen vinden plaats iedere maandag avond tussen 17.00 uur en 22.00 uur.

Voor wijzigingen en pauzeren is het ook van belang dat je dit op dinsdag voor 23.59 uur doet. Bij Versh kun je heel simpel 6 weken vooruit plannen. Heb jij een vakantie gepland dan levert je dat geen probleem op. In je Versh account regel je het allemaal!

About JW

Eigenaar van Foodboxen.nl en zelf hobby kok, heeft alle maaltijdboxen op de website al meermaals geprobeerd en is enthousiast over het concept van foodboxen. Om alles overzichtelijk te houden hebben we onze bevindingen gebundeld zo kan jij zelf makkelijk maaltijdboxen vergelijken. Naast een passie voor eten ook gek op reizen en inmiddels aardig goed in het ontwikkelen en uitbouwen van websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *