Willem & Drees

De voordelen van de Willem&Drees maaltijdboxen

Willem&Drees Kosten

De voordeligste box bij Willem en Drees is de Groente- en Fruitbox, de maaltijdboxen beginnen bij een prijs vanaf €32 voor de Snel&Simpel box voor 2 dagen voor 2 personen.

Bekijk alle prijzen

Betaling

Via je persoonlijke account bij Willem&Drees kun je je boxen en boodschappen gemakkelijk online beheren. Hier kun je onder meer je bezorgingen vooruit plannen, boodschappen bijbestellen en je wekelijkse maaltijdbox uitzoeken.

Je eerste box betaal je via iDeal daarna gaat betaling per automatische incasso.

Recepten

De recepten voor bij de Willem&Drees maaltijd en boodschappen boxen vind je online, ook kan je de gerechten van de week ervoor nog even terugkijken. Recept kaartjes worden ook meegeleverd in de box.

Bezorging

Willem&Drees bezorgt in heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Meer informatie over de bezorgmomenten vind je hier.

Biologisch

Volledig biologisch

Willem en Drees logo def

Bij Willem & Drees kan je terecht voor een ruim aanbod aan foodboxen. Bij Willem&Drees heb je zowel maaltijdboxen als boodschappenboxen en ook nog een groente- en fruitbox. Verder vind je hier ook nog maaltijdboxen voor meer specifieke leefstijlen of dieeten. Zo bieden ze een vegetarische maaltijdbox of een koolhydraat bewuste box. Ook kan je kiezen voor bijvoorbeeld een Seizoensbox of een Slim&Simpel box of een speciale Gezins box; dit zijn de maaltijdboxen met recepten en gerechten.

Daarnaast bestel je bijvoorbeeld de Willem&Drees Basis Vers Box als een speciale boodschappenbox en kun je zelf lekker creatief aan de slag in de keuken.

€10 korting
Kortingscode

Willem&Drees kortingscode

Willem & Drees kortingscode voor €10,- korting

More Less
bekijk de code

Willem&Drees box keuze

Bij Willem&Drees heb je na Ekomenu de meeste keuze uit type boxen, maar heb je dan weer minder invloed op wat je vervolgens in je maaltijdboxen kan vinden. Het meest standaard bij Willem&Drees is dat je 3 maaltijden per week krijgt, maar bijvoorbeeld de Slim&Simpel box wijkt daar dan weer van af.

De keuze bij Willem&Drees is dus uitgebreid omdat je zowel kan kiezen voor maaltijdboxen als boodschappenboxen en je bestelling ook nog eens aan kunt vullen met bestellingen uit de webshop van Willem&Drees. En ook de groente en fruitbox kan je los bestellen.

Willem&Drees Gezinsbox

Voor 2 tot 4 personen – 3 maaltijden per week

In de Willem&Drees Gezinsbox vind je 3 maaltijden. Boordevol biologische ingrediënten. Twee van de gerechten zijn met vlees of vis en één vegetarisch. De Gezinsbox zit vol met gerechten voor het gezin, de zogenaamde succesnummers.

Willem&Drees Recepten PastaPesto

Willem&Drees Slim&Simpel box

Voor 2 tot 4 personen – 2 maaltijden per week

De Slim&Simpel box bevat per week 2 maaltijden. Wederom biologische ingrediënten voor gerechten die je binnen 20 minuten op tafel kan hebben. Twee maaltijden waarvan één vegetarisch en de ander met vlees of vis. Aan te vullen met boodschappen of gerechten naar wens.

Willem&Drees Seizoensbox

Voor 2 tot 4 personen – 3 maaltijden per week

De Willem&Drees Seizoensbox zit vol met verse biologische ingrediënten van het seizoen. De producten komen onbewerkt van Nederlandse boeren. Ook bij deze box; 3 recepten voor de geleverde ingrediënten.

Alle boxen van Willem en Drees

Willem&Drees heeft een ruim aanbod aan foodboxen andere boxen zijn:

 • Willem&Drees Extra box: boodschappenbox met verse ingrediënten van Nederlandse bodem;
 • Eenpersoonsbox: boodschappen- en maaltijdbox ineen voor één persoon;
 • Willem&Drees Vegetarische box;
 • De Koolhydraatbewuste box: eiwitrijke maaltijden om koolhydraten te vervangen;
 • De Basis Vers box; een boodschappen box vol met groenten, brood, sap, eieren en inspiratierecepten;
 • De Groente- en Fruitbox: 100% biologische, verse Nederlandse groenten en fruit.

Bekijk alle Willem&Drees producten

Willem&Drees Ervaringen

“Met name de ruime keuze en de kwaliteit van de producten bij Willem&Drees vallen positief op, fijn dat alles biologisch is en dat er oog is voor speciale wensen”

We hebben een complete pagina met reviews over de boodschappen- en maaltijdboxen van Willem & Drees, hier kun je ook jouw ervaring achterlaten wat jij positief vond of wat tegenviel aan de boxen. Op deze pagina vind je onze ervaringen en review met de Willem&Drees producten.

 • Ruime keuze uit verschillende types boxen
 • Veel pure ingrediënten van Nederlandse bodem, seizoensgroenten, compleet biologisch biologisch

Willem&Drees recepten

Bij Willem&Drees krijg je standaard 3 maaltijden per week, onafhankelijk van de box die je kiest. Je hebt een brede selectie aan type maaltijdboxen. Ook kan je kiezen voor de bio versbox welke je vervolgens aanvult met de producten uit de Willem&Drees winkel.

Bij Willem&Drees kan je onder meer kiezen voor bijvoorbeeld een Gezinsbox, de Seizoensbox, een Vegetarische Box, een Koolhydraatarme box of één van de andere boxen uit het assortiment.

WillemDrees recepten

Willem&Drees korting en kortingscodes

Zo nu en dan zijn er speciale aanbiedingen of kortingscodes om de maaltijdboxen of boodschappenboxen van Willem & Drees uit te proberen of juist de trouwe fans aan boord te houden. Wil je een keer bestellen met een leuke aanbieding om te proberen of de boxen van Willem en Drees ook wat voor jullie zijn? Probeer het dan eens via onze site, dan krijg je vaak extra korting op je bestelling. En soms hebben we ook een kortingscode voor de bestelling van je maaltijdbox bij Willem & Drees.

Onderstaand vind je de kortingscodes van Willem & Drees die nu geldig zijn:

aanbieding
Kortingscode

Willem&Drees kortingscode

Op zoek naar korting of aanbiedingen voor Willem&Drees? Wanneer we een aanbieding staan ze hier!

More Less

Willem&Drees kortingscodes en aanbiedingen

Korting?Beschrijving / UitlegGeldig tot?Aanbieding
Op het moment dat er aanbiedingen zijn voor Willem en Drees zijn plaatsen we ze hierMomenteel zijn er geen aanbiedingen voor Willem&DreesBekijk aanbieding

Willem&Drees kosten & prijs

De kosten van de maaltijdboxen Willem & Drees verschillen behoorlijk per box. Omdat ze bij Willem&Drees verschillende boxen aanbieden lopen de prijzen tussen de €27 tot zo'n €80 euro afhankelijk van het aantal personen. De prijs van de boxen is grotendeels afhankelijk van het aantal personen dat mee mag genieten van de boxen. En of het een boodschappenbox, een fruitbox of een maaltijdbox betreft.

De prijs is dus mede afhankelijk van:

 1. Het aantal personen;
 2. Het type box dat je gaat bestellen;
 3. Mogelijke begin kortingen / starters acties.

Wat kosten de Willem&Drees maaltijd- en boodschappenboxen?

Type boxPrijs maaltijdbox
Willem&Drees Extra boxvanaf €47
Willem&Drees Seizoens boxvanaf €41
Willem&Drees Gezins boxvanaf €41
Willem&Drees Slim&Simpel boxvanaf €32
Willem&Drees Eenpersoons boxvanaf €41
Willem & Drees Vegetarische boxvanaf €41
Willem & Drees Koolhydraat bewuste boxvanaf €43
Willem & Drees Basis Vers Boxvanaf €41
Willem & Drees Groente & Fruit boxvanaf €27

Willem&Drees proberen?

Ben je benieuwd naar de Willem&Drees en wil je hem een keer proberen? Soms hebben we goede aanbiedingen voor de producten van Willem&Drees op onze website. Heb je hem al geprobeerd? Dan zijn we zeker benieuwd naar wat jij van deze maaltijdbox vond. 

Over Willem&Drees

Wat is Willem en Drees?

Willem&Drees is een Nederlandse leverancier van maaltijdboxen die gaat voor duurzaam en biologisch. Het is een samenwerkingsverband van boeren, consumenten en ondernemers en ieder met evenveel stemrecht. Zo blijft er een goede balans tussen kwaliteit en winst. En daar profiteert iedereen van die kiest voor een maaltijdbox van Willem&Drees.

Willem&Drees streeft niet alleen naar biologisch en duurzaam, maar bewijst het ook. De biologische producten in de maaltijdbox hebben het Bio keurmerk en de onderneming heeft het nog strengere EKO-certificaat.

Naast dit EKO-certificaat is de onderneming een B Corp net als bijvoorbeeld Tony Chocolonely's en Ben&Jerry's. B Corp staat voor Benefit Corporation. Dit B Corp certificaat wordt via een strenge selectie toegewezen aan bedrijven die behalve winst ook doelen nastreven op sociaal gebied en duurzaamheid.

De belangrijkste uitgangpunten van Willem&Drees zijn:

 • 100% van de producten van Nederlandse bodem;
 • Altijd meer dan 90% biologisch, in de praktijk ligt dit vaak hoger dan 95%;
 • Eerlijke prijs voor de boer;
 • Altijd goedkoper dan de biologische alternatieven in de supermarkt

Willem&Drees maaltijdboxen
De maaltijdbox van Willem&Drees gaat uit van de missie ‘Beter Eten Beter Leven’. De maaltijdboxen bevatten veel biologische verse groenten, biologisch vlees en duurzaam gevangen vis die in mooie recepten worden verwerkt. Deze recepten (en dus de ingrediënten) zijn iedere week anders en gevarieerd, waarbij rekening wordt gehouden met het seizoen.

De producten komen rechtstreeks van de boer tegen een eerlijke prijs. Door de directe levering van de boer aan de consument toch altijd goedkoper dan de biologische alternatieven in de supermarkt!

Via de website kun je de recepten lezen en de achtergrond van de producten. Ook kun je handig je abonnement en leveringen  inzien en wijzigen.

 

Kenmerken maaltijdboxen Willem&Drees

 • Type maaltijden: zeer divers, elke week anders
 • Frequentie: wekelijks
 • Abonnement pauzeren: is mogelijk
 • Bezorging: door heel Nederland, met uitzondering van Waddeneilanden
 • Bezorgdagen: afhankelijk van regio, altijd tussen 17:00 en 22:00
 • Biologisch: altijd meer dan 90%, in praktijk vaak meer dan 95%

3 redenen om te kiezen voor de maaltijdboxen van Willem&Drees

Er zijn zowel maaltijdboxen, boodschappenboxen en groente en fruitboxenbox en bij de maaltijdboxen heb je weer verschillende boxen voor een aantal leefstijltypes.
Per week kun je zelf aangeven welke maaltijdbox je zelf wilt. Ook is deze te pauzeren of kun je dus kiezen voor een boodschappenbox.
De foodboxen van Willem & Drees worden in heel Nederland bezorgd m.u.v. de Waddeneilanden.

Bekijk alle aanbieders:

Maaltijdboxen

Vergelijk de verschillende aanbieders en ontdek welke maaltijdbox het beste bij jouw gezinssituatie past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X