BitesWeLove

Bites-We-Love-Productfoto

BitesWeLove box

Informatie BitesWeLove box

Bites We Love zorgt ervoor dat jij zonder moeite te doen gezonder kan eten en snacken zonder schudgevoel. Met Bites We Love haal je snacks in huis met goede voedingswaarden die jou de juiste energie geven om de dag door te knallen.

Over BitesWeLove

BitesWeLove is een Nederlands initiatief van Marleen Basart, de oprichtster van delicatessenbox FoodWeLove. Met BitesWeLove ontvang je wekelijks of tweewekelijks een box met je favoriete bites. Je kunt de box ook cadeau geven aan iemand, hier hebben zij cadeauvouchers voor beschikbaar. Wie ken jij die stiekem wel een gezonder leven kan leiden? 

Wil je ook eens kijken of de gezonde snacks van Bites we Love wat voor jou zijn?

Wat zit er in de tussendoortjes- snackboxen van BitesWeLove?

Er zijn inmiddels 5 verschillende Bites beschikbaar in de webshop van BitesWeLove. Al deze bites zijn samengesteld door een mix van noten, bonen en een derde soort ingrediënt. Zo kan je kiezen voor Bites met chocolade, chili (hier moet je wel tegen kunnen) of bijvoorbeeld abrikoos (dit is onze favoriet).

We kunnen ons goed voorstellen dat je deze zakken mee naar het werk neemt. Wanneer de honger om een uur of 4 toeslaat is dit de perfecte snack zonder dat je je schuldig hoeft te voelen. Nooit meer naar de Febo onder werktijd!

Doordat BitesWeLove nu ook een giftbox aanbiedt op de website kan je alle bites een keer proeven. Voor 11,95 kan je deze box al bestellen en zit je goed voor 1 a 2 weken. Weet je nog die momenten waarop je door de winkel loopt, eigenlijk iets gezonds wilt eten, maar niets kunt vinden waar je zin in hebt? Dan heb je nu de oplossing. Zorg dat je ze altijd klaar hebt liggen zodat je nooit meer de fout in hoeft te gaan. Naast de grote zakken zijn er nu namelijk ook portieverpakkingen beschikbaar. Dan hoef je je nooit meer in te houden. Én ze kosten maar 1 euro per stuk.

Kenmerken tussendoortjes box BitesWeLove

  • Type producten: natuurlijke tussendoortjes
  • Frequentiewekelijks of tweewekelijks
  • Opzegtermijn: per direct
  • Bezorging: geheel Nederland per brievenbuspost

Prijzen BitesWeLove

  • Per doos van 12: vanaf €12,- tot €18,-
  • Per stuk: €2,25
  • Cadeaubox vanaf €8,95