Borrelboxen

Een Borrelbox bestellen

Een borrelbox bevat verschillende soorten hapjes en snacks. Deze gaan goed samen met een drankje in de namiddag of bij een potje voetbal op de televisie!

proosten voor een borrelbox

Of je het nou voor je eigen gezin bestelt of voor de visite, met een borrelbox heb je gemak en verrassend lekker snacks.

Kies hier de borrelbox die het beste voldoet aan jouw smaak.

Toont alle 11 resultaten

 • 0 out of 5

  Vrijmibo Borrelpakket – Charles

  45.00
  Vrijmibo Borrelpakket – Charles

  Het Vrijmibo borrelpakket van Charles.nl is een leuke mix van speciaalbiertjes van het in Haarlem gebrouwen Jopenbier en een aantal lekkere bites onder andere Hollandse kaas met bijpassende mosterd, aïoli en toastjes.

  Quick view
 • 5.00 out of 5

  De Krat van Hugo

  45.00
  De Krat van Hugo: een borrel en maaltijdpakket

  De Krat van Hugo is een samenwerking tussen maaltijdboxen aanbieder de Krat en Hugo Kennis. Wat zit er dan in de Krat van Hugo? Allerlei ingrediënten voor een goede borrel en een heerlijke maaltijd, alles van Nederlandse bodem en duurzaam. Wanneer je dit borrelkrat besteld krijg je een rijk gevulde borrelplank met onder meer Fryske Kaas, Hollandse Chorizo, 2 flessen wijn en een alle ingrediënten voor een complete maaltijd.

  Quick view
 • 5.00 out of 5

  Bier en Wijn Experience – Borrelpakket

  49.50
  Bier en Wijn Experience – Borrelpakket

  In deze borrelbox vind je voor zowel de wijn als de bierliefhebber versnaperingen. In de box vind je onder meer verschillende hapjes, een borrelplacemat en verder witte wijn (Viognier) en 6 flessen Affligem blond bier. Ideaal pakket om cadeau te doen, of het nou aan jezelf is, aan collega's of aan vrienden.

  Quick view
 • 4.00 out of 5

  Wild van Wild Borrelpakket

  50.00

  Het wild van wild Borrelpakket is de perfecte aanvulling op jouw borreltje in huis. Dit pakketje bevat kwalitatief goede producten, denk aan: Droge worst, Grillworst en Paté. Alles om jouw borrel naar het volgende niveau te tillen.

  De borrelbox wordt bezorgd via Wild van Wild.
  Wild van Wild bezorgt door heel Nederland.
  Quick view
 • 4.67 out of 5

  Borrel Experience Bier Borrelpakket

  27.50

  Het Bier Borrelpakket van de Borrel Experience is een mooie aanvulling op jouw borreltje in huis. Dit pakketje bevat kwalitatief mooie producten en heeft ook nog eens gratis bezorging.  Leuk om op deze manier jouw borrel te verrijken!

  De borrelbox wordt bezorgd via Borrelexperience.
  Borrelexperience bezorgt door heel Nederland.
  Quick view
 • 5.00 out of 5

  Greetz Truffelchocolade en Winetubes

  31.95

  De Greetz Truffelchocolade en Winetubes zijn een mooie aanvulling op jouw borreltje in huis. Dit pakketje bevat kwalitatief mooie producten. Zelf vonden wij de chocolade truffels fantastisch, dus echt een aanrader vanuit onze kans =)

  De borrelbox wordt bezorgd via Greetz.
  Greetz bezorgt door heel Nederland.
  Quick view
 • 5.00 out of 5

  Landwinkel Delicatessenbox

  24.95

  Met de Delicatessenbox van Landwinkel maak je je borrel compleet. Bij de Landwinkel kun je verschillende delicatessenboxen van verschillende boeren bestellen.

  Wat zit er in deze Delicatessenbox van Landwinkel?

  De grote vraag bij de delicatessenbox is natuurlijk? Wat zit er allemaal in? De inhoud van de delicatessenboxen van Landwinkel verschillen per boer. In de onderstaande beschrijving kun je soorten producten vinden die in de box zitten of klik door naar de aanbieder van de box via onderstaande knop.

  Quick view
 • 4.67 out of 5

  Foodelicious delicatessenbox

  34.95

  Via Foodelicious kan je er voor kiezen om de delicatessenbox te bestellen. Deze foodbox is elke keer gevuld met bijvoorbeeld heerlijke Italiaanse kazen, wijnen, prachtige olijfolie's en balsamico's, pasta en  andere delicatessen. De exacte inhoud van de box is geheim, zodat het elke keer weer een verrassing is wat je krijgt.

  Quick view
 • 3.50 out of 5

  Beerwulf ontdekkingspakket (16 stuks)

  32.50 22.75

  Het ontdekkingspakket van Beerwulf biedt 16 toegankelijke bieren. Je vindt in deze box blonde en witte bieren die bij veel mensen in de smaak vallen. Deze box is een ideale manier om te ontdekken wat jij lekkere bieren vindt voor vaker. Het is natuurlijk ook een leuk cadeau!

  Beerwulf rekent €8,95 verzendkosten op pakketten die niet volledig gevuld zijn. De gevulde pakketten worden gewoon gratis bezorgd. Dit is volgens Beerwulf noodzakelijk om ook op de lange termijn een gezond bedrijf te blijven en verlaagt onze impact op het milieu.
  Als je voor 18:00 bestelt, dan wordt er hard gewerkt om de bestelling de volgende dag te kunnen leveren. DHL biedt meerdere bezorgmomenten en levert van dinsdag t/m zaterdag.
  Beerwulf bezorgt via DHL door heel Nederland
  Quick view
 • 4.50 out of 5

  HelloFresh Borrelbox

  15.00

  De HelloFresh borrelbox is een mooie aanvulling op de maaltijdboxen. Deze borrelbox bevat kwalitatief mooie producten. Denk hierbij een worstje van Brandt & Levie of lekkere milde en pittige kaasjes. Deze zijn heerlijk bij een glaasje wijn in de namiddag!

  De borrelbox wordt bezorgd via de HelloFresh bezorgservice.
  HelloFresh bezorgt door heel Nederland. Ook op de wadden.
  Quick view
 • 4.00 out of 5

  AH borrelbox

  17.50

  De AH borrelbox bevat een assortiment van verschillende tapas, smeersels en dips. Een voordeel van deze box is dat je in 1 keer de nodige hapjes in huis hebt zonder dat je de deur uit hoeft! De borrelbox is geschikt voor ongeveer 8 tot 10 personen. Voor de wat grotere eters is dit aantal aan de krappe kant.

  De borrelbox wordt bezorgd via de AH Bezorgservice.
  De boxen worden bezorgd waar ook de regulier bezorgservice van Albert Heijn levert. Je kunt controleren of dit bij jou in de buurt kan door de postcode te in te voeren op de site van ah.nl.
  Bekijk onze aanbiedingen voor meer informatie
  Quick view
X