Ekomenu

Ekomenu maaltijdbox

De voordelen van de Ekomenu box

Ekomenu
Kosten

Vanaf €45,95 voor 3 maaltijden x 2 personen
Bekijk prijsinformatie

Betaling

Flexibel abonnement, ieder moment te wijzigen of op te zeggen

Recepten

De recepten wisselen wekelijks en er is ruime keuze in heel veel verschillende soorten boxen doordat je deze min of meer zelf kunt samenstellen.

Bezorging

Ekomenu bezorgt in Nederland op donderdag middag en avond, vrijdag middag & avond, zondag ochtend & middag en maandagmiddag & avond. Afhalen bij een winkel kan op zaterdag, zondag en dinsdag.

Biologisch

Alles is 100% biologisch

Ekomenu logo beeld100% Biologisch!

Ekomenu, dat eerder fuseerde met Streekbox, is een heerlijke maaltijdbox die ook nog eens biologisch is. Ze staan voor eerlijk en gezond eten zonder kunstmatige toevoegingen.

Ekomenu in het kort

Ekomenu is een maaltijdbox met een missie. Een missie voor een gezonder lijf, een schone natuur en een gezonde planeet voor toekomstige generaties.

De recepten zijn samengesteld door een team van foodies en voedingskundigen, die gek zijn op eten. Lekker, gezond, gemakkelijk en gevarieerde recepten, met ingrediënten direct van de boer. Laat Ekomenu jou inspireren om dagelijks in een handomdraai de beste gerechten op tafel te toveren.

En omdat iedereen anders is, heeft Ekomenu 13 verschillende leefstijlen – van koolhydraatarm tot glutenvrij en vegan tot een box voor het hele gezin. Keuze uit 25 verschillende recepten per week, een uitstekende maaltijdbox met veel keuze voor iedereen.

De maaltijdboxen van Ekomenu zijn verder 100% personaliseerbaar en  staan bekend om de grote hoeveelheid groenten. De ingrediënten in de Ekomenu maaltijdboxen komen daarbij dagvers van de lokale boer. 

Ekomenu kortingscode / couponcodes

50%
Kortingscode

Ekomenu – kortingscode

Wanneer je via foodboxen bij Ekomenu een maaltijdbox besteld krijg je nu tijdelijk 50% korting. De korting wordt zichtbaar bij de betaling.

More Less
Kopieer code

Ekomenu box keuze

Ekomenu heeft het meest brede aanbod van de door ons vergeleken aanbieders van food- en maaltijdboxen. Voor elk specifiek dieet is er wel wat te kiezen. Ook kan je bij Ekomenu zelf je box verder aanvullen met boodschappen naar wens. De Ekomenu maaltijdbox is volledig personaliseerbaarr.

ekomenu-beeld

De Ekomenu maaltijdbox

1 tot 4 personen
3 of 4 maaltijden

Ekomenu biedt geen verschillende soorten maaltijdboxen, maar 1 box waar je zelf het type maaltijden kunt selecteren. Bij Ekomenu kun je wekelijks kiezen uit 25 recepten en 13 verschillende leefstijlen en diëten waarmee je de box kunt vullen. De maaltijdbox valt zo vegetarisch, veganistisch, gluten- of lactosevrij te maken maar ook kan je kiezen voor een koolhydraatarme maaltijdbox, een ketogeen dieet, de 9 maandenbox of een eiwitrijk dieet.

Bij Ekomenu kun je terecht voor een breed scala aan specifieke maaltijdboxen.

Ekomenu Ervaringen

“Verse ingrediënten en heerlijke recepten” 

We hebben inmiddels veel reacties en ervaringen gelezen. Hieruit hebben we een aantal dingen gehaald die we vaker terug zagen komen of ons opvielen. Bekijk de Ekomenu reviews en ervaringen.

 • Versheid en de kwaliteit van de producten.
 • 100% Biologische producten.
 • Helemaal af te stemmen op jouw eetwensen.
 • Ook een veganistische maaltijdbox te bestellen.

Ekomenu kosten & prijs

De kosten voor een Ekomenu maaltijdbox zijn erg afhankelijk van:
1) welke box je afneemt, 2) voor hoeveel personen, 3) voor hoeveel maaltijden per week.

De prijzen beginnen bij €5,58 per maaltijd en de goedkoopste maaltijdbox voor 2 personen is €44,95. Deze hebben we onderaan alle boxen vermeld in onze maaltijdboxen sectie.

Korting?

50%
Kortingscode

Ekomenu kortingscode

Met deze Ekomenu kortingscode krijg je nu 50% korting op je bestelling. Deze korting wordt automatisch verwerkt via Foodboxen.nl - De korting wordt zichtbaar bij de betaling, de laatste stap in het bestelproces.

More Less
Naar Ekomenu
ekomenu-beeld

Ekomenu recepten

Bij Ekomenu staan 25 recepten die allemaal binnen een bepaalde categorie voeding vallen en elkaar ook weer overlappen. Je kunt dus uit veel verschillende type recepten kiezen: variatie, gezin, lekker snel, 9 maanden, vegetarisch, vegan, glutenvrij, lactosevrij, koolhydraatbewust, afvallen, ketogeen, seizoen en herstel.

Wat ons betreft heeft Ekomenu dat slim en gedaan. Door deze verdeling kunnen ze een breed aanbod bieden waar iedereen zich in kan vinden. Je kunt naast het kiezen van type recepten ook bepaalde ingrediënten aanvinken waar je overgevoelig voor bent. Hierdoor worden de recepten die deze producten bevatten, voor jou achterwege gelaten.

ekomenu menu recepten

Over Ekomenu

Bij Ekomenu kun je terecht voor gezonde en 100% biologische maaltijdboxen. Ekomenu onderscheidt zich van andere foodboxen doordat er voor ieder wat wils is.

Eet je vegetarisch, vegan, koolhydraatarm, glutenvrij of ben je zwanger? Ekomenu biedt iedere week verschillende maaltijden die voor jou geschikt zijn. Daarvoor maken ze gebruik van ‘leefstijlen'. Je kiest jouw leefstijl en vervolgens worden de boxen zichtbaar die aansluiten bij jouw wensen.

Je kunt je leefstijl kiezen uit 13 verschillende varianten en met wekelijks 25 recepten is er ruime keuze.

Duurzame maaltijdbox

Ekomenu werkt met plasticvrije, composteerbare verpakkingen en etiketten. Je bestelt ruim van te voren zodat ze op maat kunnen inkopen, voorraden vermijden en verspilling terugdringen. Ook verpakt Ekomenu alles in maaltijdzakken van recyclebaar papier.

Als je bij Ekomenu bestelt realiseer je gemiddeld 30% minder waste en ben je doorgaans goedkoper uit dan in de supermarkt. Als je besluit jouw foodboxen (op de fiets) af te halen in de winkels ben je helemaal goed bezig. Dat bespaart weer een ritje naar de voordeur.

Ekomenu review: updates, nieuws en ervaringen over Ekomenu

Ekomenu indruk – biologische en lokale box met de Foodprint

De laatste keer dat we een maaltijdbox bij Ekomenu hadden besteld was al weer een tijdje geleden, terwijl dit de vorige ook zeker goed beviel. Desalniettemin weer tijd voor deze maaltijdbox. We kozen de maaltijdbox met leefstijl gevarieerd bij Ekomenu, waarbij daarbij zelf de recepten uitzochten. Na de keuze van recepten en bevestiging volgt een […]

Ekomenu gaat veranderen!

Afgelopen weekend kwam bij ons het nieuws binnen dat Ekomenu gaat veranderen en is gerebrand. Ekomenu is compleet in een nieuw jasje gestoken, een fijne look and feel die goed past bij de ambities die Ekomenu heeft. Dit is de eerste stap naar grote verandering aldus Ekomenu. We hebben eerst dit aangepakt, met daarbij een […]

Vegan maaltijdboxen in Nederland; een overzicht.

Vegetarisch en vegan voeding hebben over de afgelopen jaren een flinke vlucht genomen in Nederland. Dat is ook bij de aanbieders van maaltijdboxen te merken. De grootste merken hebben allemaal een vegetarische en- of vegan variant van hun maaltijdbox. Soms wordt het een leefstijl genoemd (Ekomenu) dan weer is een voorkeur of is het gewoon […]

Ekomenu box getest – onze ervaring

Het was alweer even geleden dat we de Ekomenu maaltijdbox onder de loep hadden genomen. Sinds de laatste keer heeft Ekomenu en nieuwe website gelanceerd en zijn ze actief aan de slag met onder meer de Ekomenu Foodprint, de vitaliteitscore en meer. De bestelling en website bij Ekomenu Zoals eerder gezegd heeft Ekomenu wat leuke […]

HelloFresh alternatieven: 5 alternatieven voor de HelloFresh box

HelloFresh is waarschijnlijk de bekendste maaltijdbox in Nederland, grote kans ook dat als je Foodboxen.nl bezoekt je deze maaltijdbox al hebt geprobeerd. Maar welke alternatieven zijn er voor HelloFresh? Welke maaltijdboxen kun je kiezen die vergelijkbaar zijn met de maaltijdboxen? We lichten hier onder 5 alternatieven uit die je kan proberen in plaats van HelloFresh. […]

Ekomenu box ervaring

Het was alweer even geleden dat we Ekomenu voor het laatst op de proef hadden genomen en nu is er al sinds januari tot eind februari (2022) een leuke aanbieding waarmee je 50% korting krijgt op je bestelling bij Ekomenu. Onder andere naar aanleiding daar van hebben we de eerste week van februari weer de […]

Biologische maaltijdboxen: dit zijn je opties

Steeds meer Nederlanders kiezen voor biologische producten en dit maakt dat biologische voeding heel gewoon is geworden. Supermarkten spelen flink in op deze gunstige verandering, want het aanbod aan biologische producten is in de afgelopen jaren flink gestegen. Maar hoe zit dat met de producten die je vindt in maaltijdboxen? In welke mate zijn de […]

Ekomenu getest: Dit vonden wij ervan

Ekomenu is een maaltijdbox die staat voor eerlijk en gezond eten. De boxen zijn 100% biologisch en gevuld met seizoensproducten die grotendeels afkomstig zijn van lokale leveranciers. Hierdoor heeft de maaltijdservice een minimale impact op het milieu. Ekomenu gelooft stellig in de gezondheids- en duurzaamheidsvoordelen van biologische producten en daarom zijn de boxen gevuld met […]

Ekomenu review

 

Goede, verse biologische ingrediënten (kwaliteit!) en eenvoudig te bereiden, ruime keuze.

Door Jan Willem – 12 april 2021

De laatste recensie van de Ekomenu maaltijdbox was alweer even geleden dus tijd voor een frisse blik op de maaltijdboxen van Ekomenu. Op de website van Ekomenu gezocht tussen het aanbod. In eerste instantie gefilterd op ‘leefstijl' seizoen en vervolgens toch aangepast naar eigen voorkeuren uit de 20 recepten die op de site bij het ‘menu‘ stonden. Vervolgens de maaltijdbox besteld die was gevuld met de volgende 4 maaltijden:

 • Kabeljauw met ovenaardappels en rode biet;
 • Witlof op Vlaamse wijze met gerookte zalmsnippers;
 • Flammküchen met pompoenpuree;
 • Bloemkool tabouleh met kikkererwten en amandelen;

 

Bestelling verliep simpel en wees zichzelf, na de bestelling en betaling met iDeal een bestelbevestiging met meer leveringsinformatie.

Bezorging van de maaltijdbox bij Ekomenu

De bestelling werd geleverd door Foodlogica, die je goed op de hoogte houden van de levering.

Op de dag van levering zelf nog keurig een mail met de aankondiging dat de maaltijdbox over ongeveer 4 uur geleverd zou worden en een livetracking link: ideaal, wat duidelijkheid en dat je niet te lang thuis blijft of zit te wachten.

Maaltijden in de Ekomenu box

De maaltijdbox kwam in een grote kartonnen doos waar de 4 gerechten in de kenmerkende ekomenu papieren zakken zat. Direct goed om te zien dat er bijna geen plastic wordt gebruikt (natuurlijk zit de vis wel verpakt ;)) maar geen kleine plastic zakjes met een heel klein beetje soja etc of kruiden. Gewoon een simpele papieren zak met de ingrediënten die je nodig hebt.

Per zak zitten de ingrediënten voor 1 maaltijd, gemiddeld zo'n 5 a 6 ingrediënten voor een gerecht. Ook is duidelijk dat veel van de ingrediënten bijna direct van het land komen, het zand zit nog aan de aardappelen en tussen de verschillende groenten, even goed afspielen dus. Dit is dan ook een selling point van Ekomenu: goede, biologische ingrediënten, zo veel mogelijk lokaal.

Ekomenu gerecht 1: kabeljauw met rode biet en aardappel uit de oven

De eerste maaltijd is de kabeljauw met rode biet en aardappelen uit de oven. Niet te veel poespas, bij dit gerecht heb je niet al te veel nodig: kabeljauw, rode biet, vastkokende aardappelen, ui en wat dille om het af te maken.

Heerlijk gerecht en simpel te bereiden, kwaliteit is te proeven in het eten, niet te moeilijk gemaakt. Eigenlijk gewoon wat je wil, goed en gezond eten op tafel zonder dat het veel werk wordt of moeilijk te bereiden is. Beviel goed!

Ekomenu kabeljauw rode biet
Kabeljauw met aardappelen en rode biet uit de oven
Ekomenu gerecht 2: Witlof op Vlaamse wijze met gerookte zalm

Op dag 2 is het tijd voor het 2e vis gerecht wat we hebben uitgezocht. De witlof op Vlaamse wijze met gerookte zalmsnippers. Ook deze maaltijd laat zich kenmerken door het goed gebruiken van niet al te veel ingrediënten. Voor dit recept heb je nodig de witlof, zalm, ei, citroensap en -rasp, rode ui en aardappels.

Het eindresultaat is ook hier goed, de witlof en ui zijn een mooie combi met de aardappels en de zalmsnippers en de ei-mimosa van citroen, ei, olie en peterselie maakt het geheel af. Wederom een compleet gerecht wat niet al te moeilijk is om te maken.

witlof op vlaamse wijze met zalmsnippers
Witlof op Vlaamse wijze met gerookte zalm
Ekomenu gerecht 3: Pompoen flammkuchen met bimi

Dan de Flammküchen met pompoen en bimi: met name de pompoen is hier leuk gebruikt, die wordt zowel tot een puree gemaakt voor de onderlaag als geroosterd als beleg. Het gerecht levert een mooi plaatje op, de kleuren van dit gerecht spreken aan.

Ook gewoon lekker, zelf miste ik hier iets; geitenkaas als aanvulling bijvoorbeeld, maar dan is het natuurlijk niet meer vegan, waar deze waarschijnlijk ook voor bedoeld was. Zeker een leuke om op tafel te zetten voor gasten.

Ekomenu flammkuchen - bimi pompoen
Ekomenu flammkuchen met bimi en pompoen

Ekomenu conclusie

Wat ons betreft is deze maaltijdbox zeker een aanrader. Grootste pluspunten zijn wat mij betreft de opvallende kwaliteit van de (biologisch) ingrediënten, het gemak van niet te veel ingrediënten per gerecht en dat het relatief makkelijk te bereiden is. Het selecteren op je eigen leefstijl is handig en er zijn genoeg recepten per week om lekker te blijven variëren. Wij kozen een mix tussen wat langer houdbaar en visgerechten zodat we eerste de laatstgenoemde konden nuttigen, en de andere ingrediënten goed bleven.

Ook de bezorging is goed geregeld en wat betreft de verpakking; helemaal goed; niet te veel ‘rotzooi', maar gewoon alles wat je nodig hebt in een papieren zak en alleen plastic waar echt nodig.

Wil je zelf de Ekomenu maaltijdbox proberen? Dan vind je op deze pagina meer informatie over de Ekomenu maaltijdboxen, prijzen en kortingscodes of acties.

Verouderde recensie:

Review Ekomenu; De op-en-top biologische en Nederlandse maaltijdbox!

(voorheen was dit Streekbox)

door Willemijn

ekomenu logo

Afgelopen week ontvingen we de maaltijdbox van Streekbox. We waren benieuwd waarin de Streekbox zich weer onderscheid van de andere maaltijdboxen. Streekbox, net als De Krat, gaat voor 100% Nederlands en 100% Biologisch. Je krijgt daarbij dus veel Nederlandse streekgroenten, wel zo duurzaam.


Verschillende varianten maaltijdboxen met veel biologische groenten

De Streekbox biedt inmiddels maaltijdboxen met landelijke bezorging. De maaltijdbox werd bij ons bezorgd door Vers & Fijn (evenals bij De Krat). Streekbox kent een aantal varianten in maaltijdboxen, namelijk de gezinsbox (met alleen ingrediënten voor maaltijden met een mix van vis, vlees en af en toe vegetarisch), de specialsbox (aantal ingredienten voor maaltijden en daarnaast bijvoorbeeld sap, eieren en kaas), de veggiebox (vegetarische maaltijden) en de barbequebox. Wij ontvingen de gezinsbox met alleen maaltijden.

De maaltijdbox is van karton en ziet er keurig verzorgd uit. De kartonnen box is open waardoor je de mooie verse producten direct ziet wanneer ze bezorgd worden. Op de box staat een tip om de kartonnen maaltijdbox de volgende keer mee te geven aan de chauffeur. Opnieuw goed gelet op duurzaamheid. Op de box staat verder de samenwerking met Jamie Magazine te lezen. Dit staat verder nergens beschreven en begrijpen we dus ook niet helemaal. Het zou leuk zijn als Jamie magazine de gerechten samenstelt. Geeft toch een extra waarde aan de kwaliteit van de gerechten. Door een staking bij PostNL waren de recepten niet bijgeleverd, maar dit werd netjes opgelost doordat we (netjes van tevoren) een PDF kregen met de recepten. Later zijn de recepten alsnog opgestuurd per post. Keurige service!

Eenvoudig te bereiden recepten

De producten zijn veel verpakt in nette papieren zakjes zoals bij de groenteboer. De bereiding is zeer eenvoudig. We vonden het erg prettig dat Streekbox de bereidingstijd noemt inclusief voorbereiding en snijtijd (rond de 30 minuten). Bij andere maaltijdboxen viel de bereidingstijd juist door dit snijden weleens tegen. De recepten hebben we zelf op kleine punten wat aangepast. Zo was de verse ui bijvoorbeeld erg groot voor het gerecht. Daar hebben we net wat minder voor gebruikt. Op de receptkaart vind je meer informatie over de ingrediënten en de leveranciers. Erg leuke informatie!

Maaltijdbox met toegankelijke en herkenbare recepten

In onze maaltijdbox zaten drie maaltijden. Alle drie zeer herkenbare en toegankelijke recepten. Voor een gezin is dit juist erg fijn, voor fijnproevers misschien wat te eenvoudig. In onze maaltijdbox zat een recept voor een penne/pastasalade met makreel. Die vonden we heerlijk met een prachtige kwaliteit vis. Verder hadden we een snijbonenschotel met o.a. aardappel en paprika. Deze vonden we smaakvol maar iets vlakker van smaak. Als laatste hadden we gevulde tortilla met zoete aardappel, een leuk vegetarisch gerecht met een fijne afgewogen smaak.

Eindoordeel

Wij vonden de maaltijdbox van Ekomenu / Streekbox zeer vergelijkbaar met de maaltijdbox van De Krat. Ook de ambitie van 100% Nederland en 100% biologisch en veel zeer verse groenten in de maaltijdbox. Wij vonden de gerechten net even iets specialer dan De Krat. Dat kan dit keer natuurlijk te maken hebben gehad met de recepten die we bij De Krat ontvingen en bij Streekbox. Qua kwaliteit vinden we het erg goed overeenkomen.

Wil je een maaltijdbox met toegankelijke recepten voor het gezin en zoveel mogelijk biologische Nederlandse streekgroenten? Dan is Streekbox een goede keus! Wil je iets specialere gerechten en een beetje minder groenten? Dan zit je beter bij bijvoorbeeld Marley Spoon.

Ekomenu maaltijdbox

Wil je de Ekomenu maaltijdbox uitproberen? We zouden het leuk vinden als je achteraf een reactie geeft over jouw ervaringen met de Ekomenu box.

50%
Kortingscode

Ekomenu – kortingscode

Wanneer je via foodboxen bij Ekomenu een maaltijdbox besteld krijg je nu tijdelijk 50% korting. De korting wordt zichtbaar bij de betaling.

More Less
Kopieer code
EkoMenu borden

Dit zeggen de food sites

 • Topkok Pierre Wind over de Ekomenu Streekbox in een uitzending van VARA Kassa
  Hij gaf aan de maaltijdbox top te vinden en er erg blij van te worden!

 • Ingeborg Mellaert, VoedZo.nl
  Ze gaf aan dat de maaltijdbox van Streekbox / Ekomenu vol met groenten zit die zo uit de moestuin lijkt te zijn weggelopen. Het uitpakken van de maaltijdbox was voor haar een feest.

 • Madelon, Ze.nl
  Ze zag meteen dat Ekomenu / Streekbox hun maaltijdboxen basic wil houden. Simpele oud-Hollandse recepten met echte streekgroenten.

3 redenen om te kiezen voor Ekomenu

Bij Ekomenu kun je vrijwel voor elke leefstijl je maaltijden afstemmen op jouw voorkeuren.
Met het lidmaatschap ontvang je iedere week 3 tot 4 verschillende maaltijden. Maar je zit er niet aan vast!
Je kan de boodschappen boxen van Ekomenu laten bezorgen of ophalen in bijna heel Nederland.

Ekomenu F.A.Q – veelgestelde vragen

Wat zit er in de Ekomenu maaltijdboxen?

Bij de Ekomenu maaltijdboxen heb je naar ons idee de meest ruime keuze aan gerechten. Je kiest ook hier wekelijks gerechten op basis van leefstijl: of dat nou slim en simpel, vegan, koolhydraatarm of juist seizoensgebonden is: bij de 25 wekelijkse recepten zit er vast wat tussen voor jou.

Hoe lang duurt het bereiden van de gerechten?

Voor de meeste gerechten van Ekomenu ben je zo'n 30 minuten kwijt; je kan ook voor de leefstijl slim en simpel kiezen bijvoorbeeld, dat zijn wat snellere recepten. Je kan sowieso zien hoe lang het bereiden van de recepten duurt voor je ze kiest.

Heeft Ekomenu kortingscodes voor de maaltijdboxen?

Ja, ook bij Ekomenu is het mogelijk om met korting te bestellen. Bestel je via deze website bij Ekomenu dan wordt je kortingscode automatisch verwerkt. Bij Ekomenu krijg je vaak zo’n 25% korting op je eerste bestelling. De kortingscodes vind je ook op deze pagina

Wanneer wordt de maaltijdbox bezorgd?

Je kan zelf het bezorgmoment kiezen bij Ekomenu. Je kan kiezen voor donderdagmiddag & avond, vrijdagmiddag & avond, zondagochtend & middag en maandagmiddag en avond. Bezorging is mogelijk in heel Nederland. Wil je de maaltijdbox afhalen bij een winkel dan kan dat op zaterdag, zondag en dinsdag.

Wordt er geleverd op de Waddeneilanden?

Ja, ook op de Waddeneilanden worden de Ekomenu maaltijdboxen gratis bezorgd, mits je box minstens €36,- bedraagt.

Hoe gaat de betaling van de maaltijdboxen?

Bij je eerste bestelling betaal je via iDeal, daarna volgt betaling via automatische afschrijving.

Hoeveel maaltijden zitten er in de Ekomenu box?

Je kan zelf het aantal maaltijden kiezen dat je wekelijks wilt ontvangen: van minimaal 3 tot maximaal 4.

Welke boxen heeft Ekomenu?

Ekomenu werkt met het principe van ‘leefstijlen’. Ze hebben boxen voor specifieke leefstijlen / diëten zoals: koolhydraatbewust, ketogeen, vegetarisch, vegan, lactosevrij, slim en simpel, variatie of bijvoorbeeld gezin. Ook is er onder meer een 9 maandenbox of kan je kiezen op seizoensgeselecteerde producten. Voor ieder wat wils dus. Daarbij kan je wekelijks dus zelf kiezen wat je in je box wilt ontvangen.

Bekijk alle aanbieders:

Maaltijdboxen

Vergelijk de verschillende aanbieders en ontdek welke maaltijdbox het beste bij jouw gezinssituatie past.

Reacties en vragen

Vragen over deze maaltijdbox of wil je jouw ervaringen over de Ekomenu maaltijdbox delen? Dat kan hier onder!

4 thoughts on “Ekomenu”

 1. Wij hebben als BSO elke week een fruitpakket van Ekomenu. Tot op heden enkel een beurs stukje fruit; maar altijd vers! Dat beurse appeltje zo nu en dan bewijst in onze ogen alleen maar dat het gaat om 100% natuurlijke producten van het land. Natuurlijk is het ook een groot pluspunt voor de Nederlandse ondernemer, die je hiermee steunt!

 2. Wij zijn erg tevreden over de streekbox gezinsbox. Kinderen lusten de gerechten ook en eten makkelijk mee uit de 2 persoonsbox. Streekbox wel meer onderscheidend door de verse en Nederlandse producten. Alsof het zo van het land in de box is gesprongen. Daarnaast zijn veel producten biologisch. Hier houden wij van!
  x ook koolhydraatarme maaltijdboxen hebben en dat is toch ook wel interresant. Ga ik zeker een keer proberen

  1 november 2016 om 09:14

 3. Erg blij met de streekbox. Biologisch, steunt de Nederlandse ondernemer, echt mooie verse producten en af en toe een gek iets erin. Drakenfruit of bedrijven met maatschappelijk karakter. Wordt er blij van als ik het iedere week ontvang. Ik heb van de laatste 12 keer slechts 1 keer een courgette gehad die wat beurs was, maar dat wordt direct opgelost als je het even aangeeft. Verder gewoon lekker.

  15 april 2016 om 09:14

 4. Echt lekkere ingrediënten. Aardige klantenservice. Krijg goed gevoel als ik klant ben bij Streekbox

  25 februari 2015 om 09:14

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *