Over Foodboxen.nl

Over Foodboxen.nl

Waarom is foodboxen.nl opgericht?
Foodboxen.nl is opgericht toen we bij onze eigen zoektocht naar een gezonde maaltijdbox, eind mei 2015, ontdekten dat er geen helder overzicht was en het vergelijken van foodboxen lastig is. Hier wilden we graag verandering in brengen.

Contact met ons opnemen? Dan kan via het contactformulier.

Welke foodboxen vergelijken jullie?
We zijn gestart met de in Nederland meest bekende en meest gekozen foodboxen. De ambitie is om alle foodboxen van Nederland, en allereerst diegene met landelijke bezorging, op een rij te zetten: op het moment van deze update (juni 2021) zijn dit onder andere HelloFresh, Marley Spoon, Ekomenu, Dinnerly, De Krat, Familiebox, Versh en Veganbox. We zijn eind mei 2015 gestart. In 2019 werd Foodboxen.nl overgenomen door Reachmo.re, met de ambitie om het succes van Foodboxen.nl verder door te trekken.

Aanbieders van foodboxen kunnen ons benaderen om op de site te komen. Zo kunnen we ons eigen oordeel vormen over de boxen en bezoekers van de site helpen met hun keuze.

Onafhankelijkheid van Foodboxen.nl

Hebben aanbieders van foodboxen invloed op de inhoud van de site?
Ja, ze kunnen ons op de hoogte stellen van feitelijke onjuistheden en/of ontbrekende informatie. Uiteraard doen we er alles aan om te voorkomen dat er foutieve informatie op onze sites staat.

Verder doen we ons best onafhankelijk een zo objectief beeld te geven van de verschillende aanbieders van foodboxen en hun producten.

Foodboxen.nl is onderdeel van Reachmo.re, in juni 2021 heeft foodboxen.nl maaltijdboxvergelijker.nl overgenomen.

Handtekening de drie j's