HelloFresh Maaltijdbox

HelloFresh-maaltijdboxen

HelloFresh Maaltijdboxen

De voordelen van de HelloFresh box

Hellofresh
Kosten

Betaling

Abonnement, ieder moment op te zeggen

Korting?

HelloFresh heeft vaak kortingscodes, naar de HelloFresh kortingscodes

Recepten

De recepten wisselen wekelijks en er is ruime keuze

Bezorging

Door heel Nederland, ook op de Waddeneilanden

Biologisch

Veel wel, maar niet alles

HELLOFRESH logoEen foodbox die sterk in opkomst is, is die van HelloFresh. De maaltijdbox van HelloFresh is momenteel zelfs de meest gekozen maaltijdbox van Nederland!

HelloFresh. De maaltijdbox van HelloFresh is momenteel zelfs de meest gekozen maaltijdbox van Nederland!

HelloFresh kortingscodes

Korting?Beschrijving / UitlegGeldig tot?Bekijk deal
HelloFresh kortingscode voor €20,- korting op je eerste box. €10 korting op je 2e en 3e maaltijdbox bij HelloFresh€20,- korting bij je eerste box, bij de 2e en 3e maaltijdbox €10,- korting30 juni 2021Zie details.
HelloFresh kortingscode voor €40,- korting in totaal op de eerste 3 maaltijdboxen van HelloFresh€20,- korting op je eerste maaltijdboxen en 2 x 10 euro korting op de volgende HelloFresh maaltijdboxen30 juni 2021Bekijk aanbieding

€45 korting
Kortingscode

Kortingscode HelloFresh

Met deze HelloFresh kortingscode krijg je €25,- korting op je eerste maaltijdbox en €10 op je tweede en derde maaltijdbox bij HelloFresh. 

More Less
Naar HelloFresh

HelloFresh box keuze

Hellofresh heeft een aantal verschillende maaltijdboxen waaruit je kunt kiezen. een groot voordeel van Hellofresh is dat alle boxen beschikbaar zijn voor 1 tot en met 6 personen. Deze kun je vanaf 3 dagen per week bestellen.

boodschappenbox

HelloFresh Familybox

Voor 1 t/m 6 personen met 3 of 4 maaltijden
Als je kinderen hebt (of je bent zelf misschien een minder makkelijke eter) dan biedt de Familiebox hele toegankelijke maaltijden. Niet te scherp of gekruid, maar geschikt voor jong en oud.

boodschappenbox

Originalbox

Voor 1 t/m 6 personen met 3, 4 of 5 maaltijden
De originalbox is de box die vele soorten recepten bevat. Van klassiek tot wereldgerechten.

boodschappenbox

Veggiebox

Voor 1 t/m 6 personen met 3 of 4 maaltijden
Inspirerende recepten zonder vlees of vis! Je vindt veel groente in deze box en zo nu en dan wat zuivel.

boodschappenbox

Quick & Easy box

Voor 1 t/m 6 personen met 3 of 4 maaltijden
Als je over weinig tijd beschikt is deze box ideaal. Je hebt al tijdvoordeel dankzij de bezorging van de recepten en daarbij zijn deze recepturen ook nog eens binnen 20 tot 25 minuten klaar!

boodschappenbox

Hellofresh Kerstbox

Met Kerstmis heeft Hellofresh een aparte kerstbox. Houd onze pagina in de gaten voor meer informatie over de Hellofresh kerstbox.

HelloFresh Ervaringen

“Het gemak en niet hoeven nadenken wat te eten is ideaal”. 

We hebben inmiddels veel reacties en ervaringen gelezen. Hieruit hebben we een aantal dingen gehaald die we vaker terug zagen komen of ons opvielen. Bekijk de HelloFresh reviews en ervaringen.

  • Versheid en de kwaliteit van de producten.
  • Originele recepten
  • Gezonde maaltijden
  • Beperkt biologisch aanbod

HelloFresh recepten

Hellofresh heeft 4 verschillende boxen waarbij elke week wisselende recepten horen. Op die manier eet je lekker gevarieerd.

De recepten van Hellofresh zijn afhankelijk van het type box waarvoor je jezelf hebt aangemeld. De Original box biedt met 14 wekelijkse recepten de grootste keuze. Deze recepten komen uit alle hoeken van de wereld.

De recepten worden geleverd in de box en zijn ook online te vinden. Let er even op dat je sommige standaard ingrediënten in huis moet hebben. Deze vind je onderaan de receptkaart (waarvan je hieronder een voorbeeld ziet). Een positief punt is dat het aantal calorieën ook vermeld wordt.

hellofresh recepten

HelloFresh kosten & prijs

De kosten voor een HelloFresh box zijn zeer afhankelijk van:
1) welke box je afneemt, 2) voor hoeveel personen, 3) voor hoeveel maaltijden per week.

Als de bezorger voor 1 maaltijd langskomt is dat duurder dan bij een bestelling van meerdere maaltijden voor meerdere personen.

De prijzen liggen tussen de €4,50 per maaltijd en €13,30,- per maaltijd. Deze hebben we onderaan alle boxen vermeld in onze maaltijdboxen sectie.

hellofresh proefboxHelloFresh proefbox aanvragen

De proefbox is een eenmalige box die je kunt bestellen zodat je een keertje kunt proberen wat Hellofresh allemaal biedt. Deze is niet gratis. Je betaalt zelfs een beetje meer dan wanneer je het abonnement afneemt. Je kunt overigens wel met korting een abonnement afsluiten.

Over HelloFresh

Wat is HelloFresh?

HelloFresh is een wereldwijde leverancier van maaltijdboxen.  Ze  bieden een flexibel lidmaatschap waarmee klanten wekelijks een box met gezonde recepten en verse ingrediënten voor drie tot vijf maaltijden per week ontvangen. Omdat de producten worden geproportioneerd in exact de benodigde hoeveelheden, worden zowel de bereidingstijd als het weggooien van voedsel tot het minimum beperkt.

Wat vind je in de HelloFresh maaltijdbox?

De maaltijdbox bevat  afgemeten hoeveelheden voor het bereiden van een aantal mooie, gezonde en complete maaltijden. In de maaltijdbox vind je receptkaarten met informatie over de ingrediënten en de bereiding. De HelloFresh recepten variëren wekelijks en zijn eenvoudig te bereiden in minder dan 30 minuten.

Filosofie

Als je het hebt over de meest succesvolle maaltijdboxen, mag HelloFresh niet ontbreken. Deze van oorsprong Duitse onderneming is in 2011 opgericht, met het idee om  ‘verse ingrediënten’ en ‘gezonde recepten’ op originele wijze aan de man te brengen.

HelloFresh wereldwijd

HelloFresh telt wereldwijd meer dan 2000 werknemers. Naast het hoofdkantoor in Berlijn, zijn er nevenvestigingen in Amsterdam, New York, Londen, Frankrijk, Belgie, Luxemburg en Sydney. Vanaf 2012 zijn ze ook actief in Nederland, waar het bedrijf zich snel ontwikkelde tot een gewilde leverancier van ‘gezonde' maaltijdboxen.

HelloFresh Nederland

Inmiddels staan bij duizenden Nederlandse gezinnen wekelijks de maaltijden van HelloFresh op tafel. De recepten zijn eenvoudig te volgen en de maaltijden zijn gemakkelijk en gezond. Als gezin kies je wekelijks de hoeveelheid recepten die je nodig hebt. Daarnaast is het eenvoudig om de boxen tijdelijk te pauzeren of om eventueel het abonnement op te zeggen.

Maaltijdbox, veggiebox en fruitbox

HelloFresh biedt vier verschillende boxen; de maaltijdbox (originalbox), de veggiebox, familybox en de Quick and Easy box. Daarnaast kent Hellofresh add-ons zoals de Ontbijtbox en de Fruitbox. De maaltijdbox en veggiebox bevatten (verse) ingrediënten voor drie tot vijf verschillende maaltijden voor een specifiek aantal personen. De fruitbox bevat 10 tot 15 stuks vers (seizoens)fruit, afhankelijk van de keuze van de klant. De prijs van de boxen varieert van €34,95 (3 maaltijden voor 1 persoon) tot €129,95 (5 maaltijden voor 6 personen).

Alle maaltijdboxen

3 redenen om te kiezen voor Hellofresh

Bij Hellofresh kun je alle maaltijdboxen bestellen voor 1 t/m 6 personen
Met het lidmaatschap ontvang je iedere week 3 tot 5 verschillende maaltijden. Maar je zit er niet aan vast!
Het maakt bij Hellofresh niet uit waar je woont. Je kunt je box overal in Nederland laten bezorgen.

HelloFresh F.A.Q – veelgestelde vragen

Wat zit er in de HelloFresh maaltijdboxen?

Wekelijks kun je zelf uit zo'n 20 recepten kiezen, de ingrediënten voor die recepten, receptkaarten en instructies worden vervolgens met de HelloFresh bus bij jou thuis geleverd.

Hoe lang duurt het bereiden van de recepten?

Voor de meeste recepten ben je zo'n 25 - 35 minuten kwijt; je kan zelf bij het uitzoeken van gerechten ook bekijken binnen hoeveel minuten een gerecht ongeveer op tafel staat.

Heeft HelloFresh kortingscodes voor de maaltijdboxen?

Voor mensen die voor het eerst een HelloFresh box bestellen hebben wij een kortingscode voor €40,-. Op de eerste box krijg je dan €20,- korting op de 2 volgende boxen krijg je €10,- korting. Kijk voor deze en andere HelloFresh kortingscodes op onze HelloFresh pagina.

Wanneer worden de maaltijdboxen (gratis) bezorgd?

HelloFresh levert de maaltijdboxen op meerdere dagen, zo kan jij kiezen welke dag jou het beste uitkomt met de bezorging. Op zaterdag, zondag, maandag, dinsdag en woensdag wordt er geleverd.

Wanneer wordt er geleverd op de Waddeneilanden?

Op de Waddeneilanden wordt er voor Terschelling en Vlieland op dinsdag geleverd, voor Texel, Ameland en Schiermonnikoog op zondag.

Hoe zit het met de betaling van de maaltijdboxen?

Bij je eerste box kan je kiezen hoe je wil betalen: via automatische incasso, iDeal, creditcard of paypal, na je eerste box wordt er vervolgens automatisch afgeschreven op de door jou geselecteerde betaalmethode. Natuurlijk alleen als je de boxen afneemt.

Hoeveel maaltijden zitten er in de HelloFresh box?

Je kan zelf kiezen hoe veel maaltijden je wekelijks wilt ontvangen van minimaal 3 tot maximaal 5.

Welke boxen heeft HelloFresh?

HelloFresh biedt 4 verschillende maaltijdboxen aan: de Veggiebox, de Originalbox, de Quick & Easybox en de Familybox.

Bekijk alle aanbieders:

Maaltijdboxen

Vergelijk de verschillende aanbieders en ontdek welke maaltijdbox het beste bij jouw gezinssituatie past.

7 reacties op “HelloFresh Maaltijdbox”

  1. Onlangs de hellofresh maaltijdbox voor het eerst geprobeerd en is goed bevallen. Met de kortingscode voor hellofresh kostte het me ook maar zo’n €20,- euro voor de eerste box, mooie prijs voor een goed divers aanbod.

  2. ik heb 1 maal hello fresh geprobeerd , dat is al enkele jaren geleden . het zag er wel goed uit maar de prijs was niet goed , 1 maaltijd koste mij ruim 30 euro dus dat was voor mij een eenmalige en dure kennismaking

  3. Hellofresh lijkt een leuk concept in de app aangeven wanneer je wel of geen maaltijden wilt ontvangen. Echter loopt de app regelmatig vast. Waardoor je de maaltijden niet op pauze kunt zetten. Als je het op een later moment nog eens probeert wil het soms wel, maar vaak loopt de app dan weer vast of geeft de melding probeer het later nog eens. Met nu het gevolg dat we opgezadeld worden met maaltijden die we niet zelf gekozen hebben. Worden geleverd terwijl we niet thuis zijn. En niet gegeten gaan worden door dat wij niet thuis eten de avonden door onregelmatig werk. Hiervoor kunnen ze geen oplossing bieden als je dit niet voor een bepaalde dag meld zoals in ons geval op woensdag. Waar je voor kunt kiezen is om het eten te laten bezorgen bij de voedsel bank. Persoonlijk vind ik 40 euro veel geld voor 3 maaltijden en helemaal als ze afgeleverd worden bij de voedselbank.

    Naast dat de app het niet doet komt het ook nog wel eens voor dat er al doorgeschoten uien of beschimmelde knoflooktenen worden geleverd, dus mocht je toch aan hellofresh beginnen zorg dat je knoflook en uien op voorraad hebt zodat je niet alsnog naar de winkel moet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X