HelloFresh

Hellofresh-gerecht-1

HelloFresh maaltijdbox

De voordelen van de HelloFresh box

Hellofresh prijzen

€43,99 voor 3 dagen – €16,99 met kortingscode
Bekijk prijsinformatie

HelloFresh kortingscodes (t.w.v. €45 – €80)

Betaling

Flexibel abonnement, ieder moment op te zeggen of te pauzeren

Korting HelloFresh?

HelloFresh heeft vaak kortingscodes, bekijk onze HelloFresh kortingscodes

Recepten HelloFresh

De recepten wisselen wekelijks en er is ruime keuze in gerechten en voorkeuren. Wekelijks keuze uit 35 recepten en bijvoorbeeld gezinsvriendelijke, caloriearme of vegetarische maaltijden. Ook met specifieke dieetwensen kun je inmiddels prima bij HelloFresh terecht

Bezorging

Door heel Nederland, ook op de Waddeneilanden

Biologisch

Waar mogelijk biologisch, niet alles.

HELLOFRESH logoEen maaltijdbox die erg bekend en populair is, is de box van HelloFresh. Deze maaltijdbox is momenteel zelfs de meest gekozen maaltijdbox van Nederland! Ideaal voor gezin, maar ook als je in je ééntje bent kan je deze box kiezen.

HelloFresh box keuze

Hellofresh heeft een aantal verschillende maaltijdboxen waaruit je kunt kiezen. een groot voordeel van Hellofresh is dat alle boxen beschikbaar zijn voor 1 tot en met 6 personen. Deze kun je vanaf 3 dagen per week bestellen.

HelloFresh Familybox

Voor 1 t/m 6 personen met 3, 4 5 of 6maaltijden
Als je kinderen hebt (of je bent zelf misschien een minder makkelijke eter) dan biedt de HelloFresh Familiebox hele toegankelijke maaltijden. Niet te scherp of gekruid, maar geschikt voor jong en oud.

De ideale maaltijdbox voor gezinnen met maaltijden vol verse ingrediënten en lekkere recepten voor jong en oud.

Originalbox

Voor 1 t/m 6 personen met 3, 4, 5 of 6 maaltijden
De originalbox is de box die vele soorten recepten bevat. Van klassiek tot wereldgerechten. Wekelijks keuze uit meer dan 35 recepten, waarbij je snel en duidelijk kan kiezen voor één van de categorieën of meerdere die aan de gerechten zijn gekoppeld. Zo kies je snel voor specifieke zaken als snel en simpel, kindvriendelijk, vegetarisch, glutenarm of andere dieetvoorkeuren.

Veggiebox

Voor 1 t/m 6 personen met 3, 4, 5 of 6 maaltijden
Inspirerende recepten zonder vlees of vis! Je vindt veel groente in deze box en zo nu en dan wat zuivel. Wekelijks veel inspiratie voor vegetarische en vegan gerechten. Gevarieerde gerechten met o.m. groenten, noten, en zuivelproducten. Wekelijks minstens 9 gerechten waar je uit kan kiezen bij de veggiebox.

Maaltijdbox Caloriebewust

Voor 1 t/m 6 personen met 3, 4, 5 of 6 maaltijden

De caloriebewuste maaltijdbox van HelloFresh maakt bewust eten voor jou gemakkelijker. Met deze box wordt het makkelijk om goed te letten op het aantal calorieen per maaltijd. De boxen worden samengesteld door voedingsdeskundigen en Chefs. Er zijn maaltijden met minder dan 700 calorieen en minsten 250 gram groenten. Gevarieerde en evenwichtige recepten waar je wekelijks zelf uit kan kiezen.
Ben je bewust bezig met het verminderen van je calorieën per maaltijd? De caloriebewuste recepten in de maaltijdbox van HelloFresh zorgen voor een evenwichtig en gevarieerd menu, dat wordt samengesteld door onze chefs en voedingskundigen. We hebben verse maaltijden die minder dan 700 calorieën bevatten en minstens 250 gram groenten. Deze caloriebewuste recepten kun je kiezen voor in de kookboxen die aan huis worden bezorgd.

Hellofresh Éénpersoonsbox

Juist als je in je eentje bent is het gemak en comfort van een maaltijdbox een prettige extra. HelloFresh heeft dan ook speciale maaltijdboxen voor 1 persoons huishoudens. Je kan natuurlijk ook de 2 persoons box bestellen en vooruit koken en porties in de vriezer zetten.

Hellofresh Kerstbox

Met Kerstmis heeft Hellofresh een aparte kerstbox. Houd onze pagina in de gaten voor meer informatie over de Hellofresh kerstbox.

HelloFresh Ervaringen

“Het gemak en niet hoeven nadenken wat te eten is ideaal”. 

We hebben inmiddels veel reacties en ervaringen gelezen. Hieruit hebben we een aantal dingen gehaald die we vaker terug zagen komen of ons opvielen. Bekijk de HelloFresh reviews en ervaringen.

 • Versheid en de kwaliteit van de producten.
 • Originele recepten
 • Gezonde maaltijden
 • Groot aanbod aan verschillende gerechten
 • Keuze tussen vegetarisch, koolhydraatarm, snel en simpel, lactosevrij en andere dieetvoorkeuren.
 • Beperkt biologisch aanbod
Voorbeelden van HelloFresh recepten

HelloFresh recepten

Hellofresh heeft een aantal verschillende boxen waarbij elke week wisselende recepten horen. Op die manier eet je lekker gevarieerd en naar eigen wensen.

De recepten van Hellofresh zijn afhankelijk van het type box waarvoor je jezelf hebt aangemeld. Zo kun je kiezen voor de eenpersoonsbox of bijvoorbeeld de Familiebox. Hoe dan ook kun je wekelijks bij HelloFresh kiezen uit meer dan 35 wekelijkse recepten. Deze recepten komen uit alle hoeken van de wereld, en zijn elke week weer anders.

De recepten worden geleverd in de box en de receptkaarten zijn ook online te vinden. Let er even op dat je sommige standaard ingrediënten in huis moet hebben. Deze vind je onderaan de receptkaart (waarvan je hieronder een voorbeeld ziet). Een positief punt is dat het aantal calorieën ook vermeld wordt.

Je kan bij HelloFresh kiezen uit verschillende leefstijlen / voorkeuren waar je maaltijden vervolgens op worden aangepast. Denk aan een caloriebewuste maaltijdbox, een veggiebox, de 1 persoons maaltijdbox of bijvoorbeeld de familie maaltijdbox van HelloFresh met wat kindvriendelijke gerechten.

Bij de gerechten is duidelijk aangegeven welke hoeveelheden en voedingstoffen er per maaltijd inzitten. Wekelijks vind je ook op de website en app van HelloFresh het ruime aanbod aan recepten met wekelijks variërende recepten en dus tegenwoordig tot wel 35 recepten per week waar je uit kan kiezen. In veel gevallen met 250 gram groente per gerecht. Je filter ook makkelijk op extra voorwaarden zoals kindvriendelijk, snel en simpel, vegetarisch en of caloriebewust.

HelloFresh zalm broccoli
HelloFresh receptkaart
HelloFresh Flammkuchen salade
Hellofresh gerecht
Boerenworst met gebakken aardappeltjes met broccoli en dillemayonaise - HelloFresh
Dahl met naanbrood - HelloFresh
HelloFresh - Falafel en geroosterde groenten met yoghurt dressing

HelloFresh kortingscodes

Korting scoren bij HelloFresh? Ja dat kan! Bij HelloFresh proberen ze zo veel mogelijk mensen klant te maken! En om je te overtuigen om te bestellen krijg je meestal op bijvoorbeeld je eerste bestelling een leuke korting. Zo hebben wij vaak kortingscodes voor HelloFresh waarmee je €45,- tot €80,- korting krijg op je eerste bestelling

Korting?Beschrijving / UitlegGeldig tot?Bekijk deal
Krijg tot wel € 90 korting + cadeaus!*Op de eerste HelloFresh maaltijdbox tot wel €55,- korting, en ook nog korting voor de opvolgende boxen met deze kortingscode van HelloFresh31 december 2023Zie details.
HelloFresh kortingscode voor tot wel €160 korting voor terugkerende klantenNu tot €160 korting voor terugkerende klanten bij HelloFresh op de eerste 4 boxen.31 december 2023Zie details.
HelloFresh kortingscode voor €55,- korting in totaal op de eerste 4 maaltijdboxen van HelloFresh voor 2 personen€35,- korting op je eerste maaltijdboxen en 20 euro korting op de volgende HelloFresh maaltijdbox31 december 2023Bekijk aanbieding
HelloFresh kortingscode voor tot wel €90,- korting op je eerste 4 maaltijdboxen bij HelloFreshvan minimaal €45 tot €90,- korting op je eerste 4 maaltijdboxen afhankelijk van het aantal personen met deze HelloFresh kortingscode31 december 2023Bekijk aanbieding
€90,- korting voor terugkerende klanten bij HelloFreshMet deze HelloFresh kortingscode krijgen oude klanten nu ook €90,- korting op de eerste 4 boxen bij HelloFresh.Geldig voor klanten die al 3 maanden geen box meer hebben ontvangen.31 december 2023Bekijk deze kortingscode.
Krijg tot wel € 90,- korting op je eerste 4 boxen!*
Kortingscode

Expires On: 12/31/2023

HelloFresh Back to School €90

Met de HelloFresh back to school actie krijg je nu tot €90,- korting op je eerste 4 boxen

More Less
Naar HelloFresh

€90 korting
Kortingscode

Kortingscode HelloFresh

Met deze HelloFresh kortingscode: Krijg je tot wel € 90 korting + cadeaus!*

More Less
Naar HelloFresh

Actievoorwaarden: Bij bestelling van een flexibel lidmaatschap op een maaltijdbox van HelloFresh krijg je op de eerste box € 15,01 tot € 50,01 korting (afhankelijk van de grootte van je box), op de tweede box € 10 korting, op de derde box € 10 korting en op de vierde box € 10 korting. De eerste bezorging is gratis, daarna zijn bezorgkosten van toepassing. De kortingscode is enkel voor nieuwe klanten of als je lidmaatschap meer dan 3 maanden geleden is opgezegd en geldt voor de maaltijdbox excl. toeslagen of extra producten. Opzeggen en pauzeren kun je afhankelijk van de bezorgdag uiterlijk 3 tot 6 dagen voor de bezorging doen.

Terug de keuken in met tot € 160 korting
Kortingscode

Expires On: 12/29/2023

HelloFresh: Kom terug en bespaar tot €160 korting

Nu tot €160 korting voor terugkerende klanten bij HelloFresh op de eerste 4 boxen.

Bij heractivering van je flexibele lidmaatschap op een maaltijdbox krijg je korting op 4 boxen: 50% op je volgende box en 25% op de 3 boxen daarna. De kortingscode is enkel geldig voor voormalige klanten die hun lidmaatschap meer dan 12 maanden geleden hebben opgezegd en geldt voor de maaltijdbox excl. toeslagen of extra producten.

More Less
Pak korting

HelloFresh prijzen & kosten

De kosten voor een HelloFresh box zijn afhankelijk van verschillende factoren: onder meer 1) welke box je afneemt, 2) voor hoeveel personen, 3) voor hoeveel maaltijden per week.

Als de bezorger voor 3 maaltijden langskomt is dat duurder dan bij een bestelling van meerdere maaltijden voor meerdere personen.

De prijzen per persoon per maaltijd hebben we ook bekeken en die vind je onderstaande tabel. Daar vind je ook de prijs per maaltijdbox.

HelloFresh proefbox aanvragen

HelloFresh box

De proefbox is een eenmalige box die je kunt bestellen zodat je een keertje kunt proberen wat Hellofresh allemaal biedt. Deze is niet gratis. Je betaalt zelfs een beetje meer dan wanneer je het abonnement afneemt. Je kunt overigens wel met korting een abonnement afsluiten.

HelloFresh prijzen

HelloFresh is de bekendste aanbieder van maaltijdbox, en als referentie voor de kosten van een maaltijdbox wordt er dan vaak gekeken naar de prijs van een HelloFresh maaltijdbox. Omdat we ook vaak verouderde informatie vinden over de prijzen van de maaltijdboxen proberen we op deze pagina de prijzen van HelloFresh zoveel mogelijk up to date te houden. Je betaalt ook voor de bezorgkosten van de HelloFresh box (€5,99), die wordt nog wel eens apart benoemd. Om het duidelijk te houden communiceren we dan ook over de totaalprijs van de maaltijdbox.

De HelloFresh box is verkrijgbaar vanaf €37,99 inclusief verzending (vanaf nu praten we dus alleen nog over inclusief) dan gaat het om een maaltijdbox voor 1 persoon, met 3 maaltijden. Dit is de minimumafname en zodoende ook het duurst per maaltijd. De prijzen liggen tussen de €37,99 en €149,99 -. Dat is de duurste box, dan krijg je 6 maaltijden voor 6 personen – 36 maaltijden. Dan betaal je €4,17 per persoon per maaltijd.

In de werkelijkheid is dit niet één van de populairste boxen. De populairste maaltijdboxen van HelloFresh zijn die voor 2 personen met 4 maaltijden en voor 4 personen met 3 of 4 maaltijden.

De box voor 2 personen voor 4 dagen kost bij HelloFresh €52,99. Dat zijn 8 maaltijden en per maaltijd betaal je dan €6,62. Aan de box voor 4 personen voor 3 dagen hangt een prijskaartje van €65,99 en die voor 4 dagen €81,99 dan betaal je dus respectievelijk €5,50 en €5,12 per persoon per maaltijd.

Gemiddeld genomen kun je dus stellen dat de richtprijs van de HelloFresh maaltijdbox ligt tussen de €5,- en €7,- euro afhankelijk van het aantal maaltijden en aantal personen. In onderstaande tabel vind je de prijzen per maaltijd van HelloFresh per box en de totaal prijs van de box per week.

Prijzen HelloFresh maaltijdbox

Aantal personen en maaltijdenPrijs per maaltijd (p.p.)Totaalprijs box per week
1 persoon x 3 maaltijden (minimum)€12,66€37,99
1 persoon x 4 maaltijden€11,25€44.95
2 personen x 3 maaltijden*€7,33€43,99
2 personen x 4 maaltijden*€6,62€52,99
3 personen x 3 maaltijden€6,22€55,99
3 personen x 4 maaltijden€5,74€68,99
4 personen x 3 maaltijden*€5,50€65,99
4 personen x 4 maaltijden*€5,12€81,99
5 personen x 3 maaltijden€5,20€77,99
5 personen x 4 maaltijden€4,80€95,99
6 personen x 3 maaltijden€5,-€89,99
6 personen x 4 maaltijden€4,54€109,99
6 personen x 6 maaltijden (maximum)€4,17€149,99

*de dikgedrukte boxen met een sterretje zijn veelgekozen en populaire maaltijdboxen, dit zijn zodoende ook de meest representatieve prijzen voor de hellofresh maaltijdbox

De kosten van de HelloFresh box bestaan uit de kosten voor de ingrediënten en dus de box zelf en een deel kosten voor de bezorging van de maaltijdbox a €5,99 per bestelling.

In bovenstaande informatie zijn geen welkomstkortingen of andere HelloFresh acties of kortingscodes meegenomen, dit is puur de prijs bij een vast abonnement. Lees hier verder als je benieuwd bent naar onze HelloFresh reviews of of er actuele kortingscodes zijn.

Over HelloFresh

Wat is HelloFresh?

HelloFresh is een leverancier van maaltijdboxen. Ze bieden een flexibel lidmaatschap waarmee klanten wekelijks een box met gezonde recepten en verse ingrediënten voor drie tot vijf maaltijden per week ontvangen. Omdat de producten worden geproportioneerd in exact de benodigde hoeveelheden, worden zowel de bereidingstijd als het weggooien van voedsel tot het minimum beperkt.

HelloFresh is één van de populairste foodboxen in Nederland. Onder meer door goede recepten die simpel te bereiden zijn en een geoliede marketing machine is het bedrijf de laatste jaren hard gegroeid!

Wat vind je in de HelloFresh maaltijdbox?

De maaltijdbox bevat afgemeten hoeveelheden voor het bereiden van een aantal mooie, gezonde en complete maaltijden.

In de maaltijdbox vind je receptkaarten met informatie over de ingrediënten en de bereiding. De HelloFresh recepten variëren wekelijks en zijn eenvoudig te bereiden in minder dan 30 minuten. Je hebt elke week keuze uit meer dan 25 gerechten, waar je ook kan selecteren op verschillende dieetvoorkeuren.

Filosofie

Als je het hebt over de meest succesvolle maaltijdboxen, mag HelloFresh niet ontbreken. Deze van oorsprong Duitse onderneming is in 2011 opgericht, met het idee om verse ingrediënten en gezonde recepten makkelijk en toegankelijk te maken voor consumenten. Zodat zij tijd kunnen besparen en toch makkelijk gezonder en gevarieerder kunnen eten. Een stukje comfort en een stukje gezondheid.

HelloFresh wereldwijd

HelloFresh telt wereldwijd meer dan 2000 werknemers. Naast het hoofdkantoor in Berlijn, zijn er nevenvestigingen in Amsterdam, New York, Londen, Frankrijk, Belgie, Luxemburg en Sydney. Vanaf 2012 zijn ze ook actief in Nederland, waar het bedrijf zich snel ontwikkelde tot een gewilde leverancier van goede gezonde maaltijdboxen.

HelloFresh Nederland

Inmiddels staan bij duizenden Nederlandse gezinnen wekelijks de maaltijden van HelloFresh op tafel. De recepten zijn eenvoudig te volgen en de maaltijden zijn gemakkelijk en gezond. Als gezin kies je wekelijks de hoeveelheid recepten die je nodig hebt. Daarnaast is het eenvoudig om de boxen tijdelijk te pauzeren of om eventueel het abonnement op te zeggen.

Maaltijdbox, veggiebox en fruitbox

HelloFresh biedt vier verschillende boxen; de maaltijdbox (originalbox), de veggiebox, familybox en bijvoorbeeld de koolhydraatbewuste maaltijdbox. Daarnaast kent Hellofresh add-ons zoals de Ontbijtbox en de Fruitbox.

De maaltijdbox en veggiebox bevatten (verse) ingrediënten voor drie tot vijf verschillende maaltijden voor een specifiek aantal personen. De fruitbox bevat 10 tot 15 stuks vers (seizoens)fruit, afhankelijk van de keuze van de klant. De prijs van de boxen varieert van €34,95 (3 maaltijden voor 1 persoon) tot €129,95 (5 maaltijden voor 6 personen).

HelloFresh in data

 • HelloFresh heeft meer dan 7 miljoen klanten [1]Veel vraag naar maaltijdboxen HelloFresh, Emerce.nl
 • HelloFresh groeit met 2 miljoen klanten in 1 kwartaal [2]HelloFresh groeit met 2 miljoen extra klanten, Trouw.nl

Goede, complete en snelle maaltijdbox

Wat ons betreft al jaren een goede, gevarieerde en complete maaltijdbox. HelloFresh heeft een breed assortiment en is geschikt voor verschillende doelgroepen. Zo kun je hier terecht als familie die op zoek is naar toegankelijke gerechten voor een nette prijs en als bijvoorbeeld vegetariër heb je hier ook ruime keuze. Verder kun je duidelijk zien wat geschikte gerechten zijn voor jouw dieet of leefstijl.

De gerechten kunnen snel op tafel staan, en met bijna 30 gerechten per week een uitgebreid en gevarieerd aanbod.

Goede keuze voor:

 • Relatief simpele gerechten die niet te veel tijd vergen.
 • Gezond en gevarieerd eten
 • Gezinnen: toegankelijke maaltijden
 • Kleine huishoudens, er zijn al maaltijdboxen voor 1 persoon bij HelloFresh

HelloFresh review: updates, nieuws en ervaringen over HelloFresh

HelloFresh maaltijden – najaar 2023

Zoals bekend nemen we regelmatig de verschillende maaltijdboxen onder de loep, wat gaat er goed, wat doen ze goed en waarom zou je voor een specifieke maaltijdbox kiezen. Eind oktober werd de HelloFresh box dan ook weer bezorgd. Deze keer met 4 gerechten voor 2 personen, en een kleine mee-eter. Over de bezorging van de […]

HelloFresh actie: €160,- kortingscode voor bestaande klanten

Het gaat goed met HelloFresh dit jaar met veel nieuwe klanten, maar HelloFresh wil ook oud klanten en bestaande klanten terug aan boord. In veel gevallen krijg je bij de maaltijdbox aanbieders vaak een leuke welkomstkorting als je net klant wordt, dan krijg je bijvoorbeeld 50% korting op je eerste paar boxen of een x […]

De maaltijdbox van HelloFresh weer op de proef thuis

De laatste keer dat we de HelloFresh maaltijdbox probeerden was alweer even geleden, tussendoor moesten we natuurlijk ook alternatieven als Ekomenu, Dinnerly, Green Chef, Familiebox, Marley Spoon etc ook testen dus soms duurt het even voordat het cirkeltje weer rond was. Maar goed; afgelopen week was het dan weer tijd voor de HelloFresh box. We […]

HelloFresh getest – onze ervaring met HelloFresh

Hellofresh is momenteel de meest populaire maaltijdbox aanbieder in Nederland. Het van oorsprong Duitse bedrijf was de absolute koploper in de foodbox markt waardoor, mede door massale campagnes, de term ‘maaltijdbox' en Hellofresh nu onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. Hoog tijd om de maaltijdboxen van Hellofresh eens onder de loep te nemen. De maaltijdbox We […]

Hellofresh alternatieven

Beviel HelloFresh wel maar wil je toch een keer wat anders of iets soortgelijks proberen? Marley Spoon is een andere populaire maaltijdbox in Nederland waar veel mensen enthousiast over zijn. Ook Ekomenu is een goed alternatief met veel biologische ingrediënten en veel groenten

3 redenen om te kiezen voor Hellofresh

Bij Hellofresh kun je alle maaltijdboxen bestellen voor 1 t/m 6 personen
Met het lidmaatschap ontvang je iedere week 3 tot 5 verschillende maaltijden. Maar je zit er niet aan vast!
Het maakt bij Hellofresh niet uit waar je woont. Je kunt je box overal in Nederland laten bezorgen.

Zo nu en dan nemen we voor de verschillende maaltijdboxen weer eens de proef op de som. En dat al jarenlang. In onderstaand overzicht lees je onze eerdere ervaringen en reviews met en over de HelloFresh maaltijdboxen.

De meest recente en relevante geteste maaltijdboxen van HelloFresh kan je dan ook hieronder vinden maar ook in ons blog.

Natuurlijk zijn we ook altijd benieuwd naar de ervaringen van onze bezoekers met de maaltijdboxen op onze website! We horen dan ook graag van jullie via de review mogelijkheden.

Review HelloFresh

door Willemijn

HelloFresh logo - maaltijdbox

Al maanden nam ik me voor om gezond te gaan koken. Met verse groenten, vlees van de keurslager, vis van de visboer en aardappeltjes uit eigen tuin. Toch is het er nooit van gekomen. Simpelweg omdat het me gewoon veel te veel tijd kostte. Denk je maar eens in: een gezond recept van internet plukken, vervolgens een lijst maken en dan van winkel naar winkel om de (biologische) ingrediënten bij elkaar te halen die vaak niet in de supermarkt  verkrijgbaar zijn. Het was een prachtig voornemen, maar voor mij praktisch niet uitvoerbaar. Totdat ik kennismaakte met de maaltijdenbox van HelloFresh.

De aanmelding bij HelloFresh

Het was op een simpele woensdagmiddag dat ik in de druilerige regen door de stad liep en daar bijna tegen een enthousiast en uitgelaten HelloFresh team botste. Omdat ik wel tien minuutjes had, hebben ze me het hele concept in notendop uitgelegd; de behoefte aan gezonde maaltijden en biologische producten, de hoge kwaliteit en vooral het gemak. Omdat ik korting kreeg op de eerste box, besloot ik de proef op de som te nemen en HelloFresh een keer te proberen. Op de site vulde ik in waar ik mijn box geleverd wilde hebben en welk tijdstip mijn voorkeur had. En zowaar, op zaterdagochtend om half tien stond keurig mijn HelloFresh leverancier op de stoep met een maaltijdbox vol gezonde producten.

Inhoud van de HelloFresh maaltijdenbox

Een feestje was het, om de doos te openen. De meeste groenten liggen los in de maaltijdenbox, wat voor een kleurrijk plaatje zorgt. Bovendien zagen de producten er stuk voor stuk prachtig uit. Aan de zijkant van de box waren de recepten gestopt. Het leken me maakbare en vooral lekkere recepten, die ik binnen een handomdraai klaar kon hebben. Ideaal, met twee schoolgaande kinderen, die aandacht vragen en op tijd naar bed moeten. Hoewel de kinderen in het begin erg protesteerden tegen al die nieuwe groentesoorten die ze voorgeschoteld kregen, zijn ze inmiddels goed gewend aan het concept. De maaltijden zijn afwisselend, smaakvol en eenvoudig klaar te maken. Omdat HelloFresh de producten per vastgestelde hoeveelheid sorteert, wordt een bepaald ingrediënt wel eens meerdere keren per week gebruikt.

De recepten van HelloFresh

Alle producten van HelloFresh zijn vers en zoveel mogelijk seizoensgebonden. Dat betekent dat de recepten ook altijd passen bij het seizoen. Het koken is vrij eenvoudig. De meeste maaltijden zijn binnen een half uur helemaal klaar. Als je gewend bent aan kant-en-klaar maaltijden, moet je wel even tijd nemen om de groenten te snijden. Je zult zien dat de heerlijke geuren van de verse groenten je verrassen.

Ons oordeel over HelloFresh

Al met al is HelloFresh een praktische en gezonde oplossing voor het werkende stel met een gezin, dat toegevoegde waarde ziet in gezond eten. Het enige nadeel is misschien dat je geen keuze hebt tussen verschillende gerechten. Je moet elke week weer afwachten wat er op het menu staat. Maar als je bijvoorbeeld 3 maaltijden per week van HelloFresh neemt, blijft er nog genoeg over om een eigen invulling te bedenken.

Tot nu toe is dat geen enkele maal tegengevallen, en hebben we alle weken heerlijk genoten van de gezonde maaltijden. Een aanrader dus!

Wil je de HelloFresh maaltijdbox uitproberen? We zouden het leuk vinden als je achteraf een reactie geeft over jouw ervaringen met de HelloFresh box.

€90 korting
Kortingscode

Kortingscode HelloFresh

Met deze HelloFresh kortingscode: Krijg je tot wel € 90 korting + cadeaus!*

More Less
Naar HelloFresh
HelloFresh box
Hello Fresh maaltijdbox
HelloFresh Maaltijdbox

Bekijk alle aanbieders:

Maaltijdboxen

Vergelijk de verschillende aanbieders en ontdek welke maaltijdbox het beste bij jouw gezinssituatie past.

HelloFresh F.A.Q – veelgestelde vragen

Wat zit er in de Hellofresh boxen?

Wekelijks kun je zelf uit meer dan 30 gevarieerde recepten kiezen, de ingrediënten voor die recepten, receptkaarten en instructies worden vervolgens in de maaltijdbox met de HelloFresh bus bij jou thuis geleverd.

Wat kost HelloFresh ongeveer?

Afhankelijk van de samenstelling van de box en voor hoeveel personen je besteld varieert de prijs voor de maaltijden tussen de €5 en €7 per persoon per maaltijd. Bij weinig mensen en maaltijden wordt het duurder, bij meer mensen en dus gerechten wordt het goedkoper.

Heeft HelloFresh kortingscodes voor de maaltijdboxen?

Voor mensen die voor het eerst een HelloFresh box bestellen hebben wij een kortingscode voor tot wel €100 korting. Op de eerste box krijg je dan tot €55,- korting op de volgende box krijg je €20,- korting. Kijk voor deze en andere HelloFresh kortingscodes op onze HelloFresh pagina.

Wanneer worden de maaltijdboxen bezorgd?

Je kan bij HelloFresh kiezen tussen verschillende bezorgmomenten, onder meer afhankelijk van je postcode kun je kiezen wanneer je graag wilt dat er bezorgd wordt, HelloFresh is erg flexibel qua bezorgmomenten en je hebt veel keuze

Waar kan ik HelloFresh laten bezorgen?

HelloFresh levert in heel Nederland.

Hoe werkt de betaling van de boxen?

Bij je eerste box kan je kiezen hoe je wil betalen: via automatische incasso, iDeal, creditcard of paypal, na je eerste box wordt er vervolgens automatisch afgeschreven op de door jou geselecteerde betaalmethode. Natuurlijk alleen als je de boxen afneemt.

Hoe lang duurt het bereiden van de maaltijden van HelloFresh ?

Bij de meeste gerechten sta je zo'n half uur in de keuken. Je kan ook kiezen voor de quick en easy / snel en simpel gerechten. Dat zijn snelle gerechten. Per gerecht kan je de bereidingstijd makkelijk op de receptkaarten vinden.

Welke maaltijdboxen kun je kiezen bij HelloFresh?

Je hebt wekelijks sowieso de keuzen uit meer dan 30 gerechten, maar je kunt ook van te voren al een voorkeur doorgeven, dan krijg je op die voorkeur toegespitste gerechten. Denk aan de HelloFresh Familybox, de HelloFresh Veggiebox, de HelloFresh éénpersoonsbox of de caloriebewuste maaltijdbox.

Reacties en vragen

Vragen over deze maaltijdbox of wil je jouw ervaringen over de HelloFresh box delen? Dat kan hier onder!

7 thoughts on “HelloFresh”

 1. Na een lange periode van zelf koken (vanwege kinderen die niet alles eten) zijn we weer begonnen met Hello Fresh (bijna alleen vega, soms wat vis) en het bevalt echt heel erg goed. We bestellen Hello Fresh voor twee en dat is blijkt voor ons voldoende voor 2 volwassenen en 3 kleine kinderen. We snijden er dan wel vaak wat paprika/komkommer/wortel bij. Ze eten niet alles van de diners, maar wel vaak apart rijst met wat extra’s of de pastaatjes. Je kan hier je gerechten natuurlijk wat op uitzoeken.

  Na 5 maaltijden te hebben geprobeerd kan ik nu al zeggen dat we voordeliger uit zijn dan voorheen. Dat komt doordat je 1) geen andere onnodige dingen erbij koop in de supermarkt en 2) de kruiden/specerijen etc. die je maar heel soms gebruikt, niet hoeft te kopen. De maaltijden zijn hierbij ook nog eens veel verrassender dan we zelf konden maken.

 2. AL jaren krijgen we eens in de maand 3 dgn een box. Het eten is heerlijk gevarieerd, vers en verrassend. Communicatie met Hello Fresh is helaas bijzonder moeizaam. Geen telefoon nummer, de chat stuurt je in een loop die geen antwoord geeft. Geen overzichtskalender met leveringsdata (meer). Slechts kort van te voren box af te zeggen. Weekje verzetten kun je niet zelf, maar moet door een medewerker, die je dus niet kunt vinden..
  Waarom toch zo star en niet bereikbaar? Echt jammer. Het maakt bij iedere keer dat ik iets wil aanpassen, dat ik twijfel om Hello Fresh helemaal maar op te zeggen.
  Misschien toch maar eens een van de andere merken maaltijdboxen proberen……

 3. Al maanden klant bij Hello Fresh. Man zegt wel eens; het is duur. De proef gedaan 3 dagen 3 gerechten uitgezocht en op naar de winkel. De uitkomst: Ik moest naar drie winkels, 2 in de buurt, eentje 10 km verder. Tel dit bij de kassabonnen. Met andere woorden Hello Fresh is niet duur.

 4. Leuk om te delen: ik was al bij het begin van HelloFresh vaste klant. Toen even gestopt en nu weer klant: ben zeer tevreden en moet zeggen dat de kwaliteit van de foodboxen flink gestegen is! Een blije klant! 🙂

 5. Hellofresh lijkt een leuk concept in de app aangeven wanneer je wel of geen maaltijden wilt ontvangen. Echter loopt de app regelmatig vast. Waardoor je de maaltijden niet op pauze kunt zetten. Als je het op een later moment nog eens probeert wil het soms wel, maar vaak loopt de app dan weer vast of geeft de melding probeer het later nog eens. Met nu het gevolg dat we opgezadeld worden met maaltijden die we niet zelf gekozen hebben. Worden geleverd terwijl we niet thuis zijn. En niet gegeten gaan worden door dat wij niet thuis eten de avonden door onregelmatig werk. Hiervoor kunnen ze geen oplossing bieden als je dit niet voor een bepaalde dag meld zoals in ons geval op woensdag. Waar je voor kunt kiezen is om het eten te laten bezorgen bij de voedsel bank. Persoonlijk vind ik 40 euro veel geld voor 3 maaltijden en helemaal als ze afgeleverd worden bij de voedselbank.

  Naast dat de app het niet doet komt het ook nog wel eens voor dat er al doorgeschoten uien of beschimmelde knoflooktenen worden geleverd, dus mocht je toch aan hellofresh beginnen zorg dat je knoflook en uien op voorraad hebt zodat je niet alsnog naar de winkel moet.

 6. ik heb 1 maal hello fresh geprobeerd , dat is al enkele jaren geleden . het zag er wel goed uit maar de prijs was niet goed , 1 maaltijd koste mij ruim 30 euro dus dat was voor mij een eenmalige en dure kennismaking

 7. Onlangs de hellofresh maaltijdbox voor het eerst geprobeerd en is goed bevallen. Met de kortingscode voor hellofresh kostte het me ook maar zo’n €20,- euro voor de eerste box, mooie prijs voor een goed divers aanbod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *