Marley Spoon

Marley Spoon maaltijdbox

De voordelen van de Marley Spoon Maaltijdboxen

Marley Spoon prijzen

Vanaf €46,85 voor 3 dagen (zonder kortingscode)
Bekijk prijsinformatie / Bekijk ook de Marley Spoon kortingscodes

Betaling

Flexibel abonnement, ieder moment op te zeggen. Betaling met creditcard, iDeal of PayPal, vervolgens kan het door middel van automatische incasso. Meer hier over lees je ook in de veelgestelde vragen.

Recepten Marley Spoon

De recepten wisselen wekelijks en er is ruime keuze. Elke week kan je bij Marley Spoon kiezen uit 20 recepten

Bezorging

Bezorging van Marley Spoon boxen kan in (bijna) heel Nederland. Alleen niet op de Waddeneilanden.

Biologisch

Gedeeltelijk biologisch.

Marley Spoon houdt het simpel, je kan kiezen voor een 2 of 3 tot 4 persoonsbox per week. Afhankelijk van de box kan je kiezen voor hoe veel dagen aan maaltijden er in zitten. En per week kan je weer uit 20 recepten kiezen waarvan jij de ingrediënten thuis geleverd krijgt. 

Marley Spoon is Ă©Ă©n van de grootste maaltijdbox verstrekkers in Nederland.

Marley Spoon is de grote broer van nieuwkomer Dinnerly

Marley Spoon box keuze

Marley Spoon heeft in principe 2 verschillende boxen: de boxen voor 2 personen en de boxen voor 4 personen. Je kunt zelf met behulp van de 20 wekelijkse recepten kiezen wat er in je box terecht komt. Het is mogelijk om bij je maaltijdboxen de Marley Spoon Fruitbox bij te bestellen. Bestellen kan vanaf 2 maaltijden tot 5 maaltijden per week.

2-personen-plan-marley-spoon

Marley Spoon 2 personen

Voor 2 personen met 3 tot 5 maaltijden
De box voor 2 personen, te vullen met 3 t0t 5 maaltijden. Ook deze box is vegetarisch te maken. Wekelijks kan je kiezen uit 20 recepten. Heerlijk eten met veel keuze mogelijkheden.

familieplan-marley-spoon

Marley Spoon – Familie, 3 a 4 personen

Voor 3 a 4 personen, 2 tot 4 keer per week, voor familie of vrienden
De box voor 3 tot 4 personen is ook vegetarisch te maken, en biedt keuze uit verschillende recepten. Ook het aantal recepten per week kan je zelf bepalen.

Marley Spoon Ervaringen

“Leuk bij de maaltijdbox van Marley Spoon is dat je zelf kan kiezen welke gerechten je wilt maken. De kwaliteit van de ingrediĂ«nten is top en de recepten zijn origineel en verrassend.”

Op Foodboxen.nl vind je ook een pagina met reviews en ervaringen over Marley Spoon, hier kunnen mensen ook zelf hun ervaring delen over het aanbod en de service van Marley Spoon en de maaltijdboxen. Hier vind je de pagina met Marley Spoon reviews en ervaringen.

 • Versheid en de kwaliteit van de producten;
 • Originele recepten waaruit je zelf kan kiezen;
 • Gezonde maaltijden en de mogelijkheid van het toevoegen van bijvoorbeeld de Marley Spoon Fruitbox.
marley-spoon recepten

Marley Spoon recepten

Bij Marley Spoon kan je wekelijks de keuze maken uit een ruime selectie gerechten. Zo kun je je maaltijden precies afstemmen op jouw specifieken wensen.

Of je nu graag vis, vlees, gevarieerd of vegetarisch eet; wekelijks zijn er genoeg gerechten en recepten om uit te kiezen. Bij de recepten die je onder meer online kunt vinden staat ook beschreven of het gaat om bijvoorbeeld calorie rijk of arm eten, gluteninformatie, hoe het zit met zuivel, of het kindvriendelijk is of het een gezonde keuze is, of het snel te koken is enzovoorts. Wil jij de hele week eten op tafel dat binnen 30 minuten klaar is? Dan kan dat. Wil je de hele week vegetarisch? Dan kan dat, ditzelfde geldt voor vegan, zuivelarm etc.

Marley Spoon kipcurry met broccoli
Marley Spoon - Kipcurry met broccoli

Marley Spoon kortingscodes

De Marley Spoon box uitproberen of bestellen met korting? Vaak heeft Marley Spoon leuke aanbiedingen, bijvoorbeeld om nieuwe mensen aan boord te krijgen of gewoon om de huidige klanten te verrassen. Je eerste maaltijdbox van Marley Spoon krijg je vrijwel altijd met een mooie welkomstkorting van zo'n €28,- of 50% korting.

Op je eerste 3 boxen krijg je meestal gezamenlijk zelfs €60 korting bij Marley Spoon

Onderstaand vind je de kortingscodes van Marley Spoon die nu geldig zijn:

tot €88 korting
Kortingscode

Marley Spoon Kortingscode

Bespaar tot €85 op 4 bestellingen. 50% korting op de eerste bestelling, plus gratis verzending, en 20% korting op de tweede, 15% korting op de derde en 10% korting op de vierde bestelling. Deze kortingscode wordt automatisch verwerkt en komt neer op slechts €21,25 voor je eerste box. en de prijs per portie is €2,65. 

More Less
Marley Spoon
50% korting - 1e box
Kortingscode

50% op je eerste Marley Spoon box

Met deze Marley Spoon kortingscode krijg je nu 50%,- korting op je eerste Marley Spoon maaltijdbox. Op de 2e, 3e en 4e box krijg je gezamenlijk ook nog 45% korting (20% + 15% + 10%)

More Less
Kopieer code

Marley Spoon kortingscodes

Korting?Beschrijving / UitlegGeldig tot?Aanbieding
50% korting op je eerste box, 20% korting op de tweede maaltijdbox en vervolgens nog 1 x 15% korting en ook op de 4e box nog 10% korting.Op je eerste 4 boxen korting. Tot €88 korting totaal.31 december 2023Meer informatie
€88,- kortingDeze korting wordt verdeeld over de eerste 4 maaltijdboxen bij Marley Spoon. De eerste maaltijdbox slechts €21.2531 december 2023Zie details

Gratis Marley Spoon box sturen?

Word je klant bij Marley Spoon en heb je inmiddels 2 maaltijdboxen ontvangen? Dan mag je na 2 boxen een gratis box weggeven aan een bekende. Dat kan natuurlijk ook je huisgenoot, vriend of vriendin zijn 🙂 Met deze vriendenkorting probeert Marley Spoon meer mensen fan te maken van de maaltijdboxen. Na 2 maaltijdboxen kun je na elke volgende box vrienden een gratis box sturen.

Hoe stuur je de Gratis Marley Spoon box? Als je naar Marley Spoon gaat en je bent ingelogd vind je in het hoofd menu het tabje ‘Stuur gratis box'. Je gaat naar dit tabje, en daar vind je vervolgens alle uitleg over hoe het weggeven van maaltijdboxen in zijn werk gaat.

Marley Spoon prijzen en kosten

De kosten voor de maaltijdboxen van Marley Spoon zijn afhankelijk van een aantal factoren:

 1. Het aantal personen;
 2. Het aantal maaltijden per week;
 3. Mogelijke aanbiedingen.

Bij je eerste paar orders krijg je veel korting, zo krijg je op de eerste box bij Marley Spoon bijvoorbeeld €15,- korting en kost de box zodoende via ons maar €26,- voor 3 gerechten voor 2 personen, dan betaal je dus maar €4,30 per persoon per maaltijd. De standaardprijs voor een 2 persoonsbox voor 3 dagen is echter €41,95. Dan betaal je dus iets minder dan €7 per maaltijd.

Meer maaltijden in één keer bestellen levert dan wel weer prijswinst op. Kies je voor 5 maaltijden per week dan betaal je nog zo'n €6,- per persoon per maaltijd.

Wat kosten de Marley Spoon maaltijdboxen?

Type boxPrijs maaltijdboxPrijs per persoon per maaltijd
2 personen, 3 maaltijden€46,85€7,80
2 personen, 4 maaltijden€54,95€6,87
2 personen, 5 dagen€65,89€6,58
4 personen, 2 dagen€54,95€6,87
4 personen, 3 dagen€69,95€5,83
4 personen, 4 dagen€82,95€5,18

Hier boven vermelde prijzen zijn exclusief eventuele kortingen en aanbiedingen. Bestel je via Foodboxen.nl? Dan krijg je vaak tot wel €60,- korting op je eerste boxen. Bekijk hier de actuele Marley Spoon kortingscodes.

Marley Spoon proberen?

Marley Spoon heeft geen proefbox bijvoorbeeld, wel kun je er voor kiezen één week met flinke korting de eerste box aan te vragen. Voor €26,- heb jij je eerste Marley Spoon maaltijdbox namelijk gewoon thuis. Deze aanbieding is alleen geldig op de eerste box. Ben je tevreden? Dan krijg je nog 3 maaltijdboxen met €10,- korting. Na de eerste 4 maaltijdboxen ga je pas de standaardprijs betalen, die ook erg netjes is.

Over Marley Spoon

Wat is Marley Spoon?

Marley Spoon is sinds 2014 actief met maaltijdboxen op de Nederlandse markt. Met Marley Spoon als aanbieder van maaltijdboxen heb je elke keer kwalitatief goed eten met heerlijke recepten en veel variatie, en niet onbelangrijk: veel keuze!

Wat vind je in de Marley Spoon maaltijdbox?

Wie kiest voor Marley Spoon, kiest variatie, originele recepten en kwaliteitsingrediënten voor een nette prijs. De ingrediënten van hoge kwaliteit zijn zorgvuldig verpakt in papieren zakken en dichtgemaakt met een mooie en stijlvolle sticker waarop de inhoud vermeld wordt. De ingrediënten zijn altijd vers, en de gerechten samengesteld door chef-koks. Regelmatig zijn dit chef-koks van bekende restaurants.

Na bezorging van de maaltijdbox zijn alle ingrediënten nog minimaal 4 dagen vers. De producten komen van kwaliteitsleveranciers en worden waar mogelijk seizoensgericht en direct ingekocht bij lokale producenten (o.a. biologische boerderij Sjaak Twisk, gevogelte van meesterpoelier Pieter van Meel en vlees van Jan's Vlees en MSC gecertificeerde vis van Q-Vis).

Naast kwaliteit speelt biologisch en duurzaamheid een belangrijke rol in de samenstelling van de maaltijdboxen. Zo is elk gerecht nauwkeurig samengesteld uit exact de benodigde hoeveelheden. Ook de verpakking en zelfs de tape is volledig recyclebaar.

Je kunt altijd je abonnement aanpassen, een maaltijdbox overslaan of je abonnement pauzeren.

Kenmerken maaltijdboxen Marley Spoon

 • Type maaltijden: zeer divers, elke week anders;
 • Frequentie: wekelijks
 • Abonnement pauzeren: is mogelijk
 • Bezorging: door heel Nederland, met uitzondering van Waddeneilanden
 • Bezorgdagen: dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag of zondag.
 • Biologisch: veel wel, maar niet alles

Alternatieven Marley Spoon

Beviel de Marley Spoon box maar wil je toch eens wat anders proberen? Het budget broertje van Marley Spoon is Dinnerly. Wil je een meer premium maaltijdbox met veel groenten dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld Green Chef of Ekomenu. Het meest logische alternatief is desalniettemin concurrent HelloFresh: met ook ruim 30 recepten, een vergelijkbare service en levering en ook veel gezinsvriendelijke en gezonde recepten.

Meer Marley Spoon reviews en artikelen lees je ook op het blog

Marley Spoon recepten, beeld en ervaring

Voor de vakantie hebben we ook weer de Marley Spoon maaltijdbox weer een aantal weken uitgeprobeerd. Niet elke maaltijd hebben we in beeld gebracht maar wel bijna elke maaltijd beviel goed. Onze ervaring met Marley Spoon is eigenlijk keer op keer goed: recepten waar we niet snel zelf op zouden komen, maar wel altijd smaakvol […]

HelloFresh alternatieven: 5 alternatieven voor de HelloFresh box

HelloFresh is waarschijnlijk de bekendste maaltijdbox in Nederland, grote kans ook dat als je Foodboxen.nl bezoekt je deze maaltijdbox al hebt geprobeerd. Maar welke alternatieven zijn er voor HelloFresh? Welke maaltijdboxen kun je kiezen die vergelijkbaar zijn met de maaltijdboxen? We lichten hier onder 5 alternatieven uit die je kan proberen in plaats van HelloFresh. […]

Biologische maaltijdboxen: dit zijn je opties

Steeds meer Nederlanders kiezen voor biologische producten en dit maakt dat biologische voeding heel gewoon is geworden. Supermarkten spelen flink in op deze gunstige verandering, want het aanbod aan biologische producten is in de afgelopen jaren flink gestegen. Maar hoe zit dat met de producten die je vindt in maaltijdboxen? In welke mate zijn de […]

Marley Spoon getest onze ervaring

Marley Spoon staat bekend om zijn creatieve maaltijdboxen waarbij plezier in het koken een belangrijke factor is. Lekker, vernieuwend Ă©n eenvoudig dat is waar het bij Marley Spoon om draait. Naast een passie voor koken hecht Marley Spoon ook veel waarde aan duurzaamheid. De boxen zitten vol met eerlijke en duurzame producten afkomstig van lokale […]

Marley Spoon uitgetest: de box onder de loep

De maaltijdbox van Marley Spoon uitgeprobeerd We bestellen een maaltijdbox voor twee personen met daarin 3 gerechten. De totale kosten voor de box zijn €38,95 + 5.99 á verzendkosten wat neerkomt op €6,49 per persoon per maaltijd (zonder kortingen*). We doorlopen het menu en krijgen een vragenlijst waarin je je voorkeuren kunt aangeven. Op basis […]

Marley Spoon Banner 1

3 redenen om te kiezen voor Marley Spoon

Bij Marley Spoon kun je elke week kiezen uit veel recepten voor in je maaltijdbox. Je kiest onder meer op basis van gemak, ingrediënten en leefstijl.
Met het lidmaatschap ontvang je iedere week 3 tot 5 verschillende maaltijden. Maar je zit er niet aan vast, abonnement opzeggen of pauzeren kan altijd.
Je Marley Spoon box wordt overal bezorgd in Nederland en voor €13,90 vul je hem aan met een fruitbox van bijna 4 kilo

Review Marley Spoon

Door Anne-Mette

Marley-Spoon logo

Griekse köfte met kidneybonensalade en frisse yoghurt: ik heb me er al de hele dag op verheugd. Op deze zomerdag ben ik toe aan een frisse maaltijd en omdat ik van tevoren al wist dat de temperaturen deze week hoog zouden worden, heb ik deze maaltijd doelbewust gekozen tijdens mijn receptkeuzemoment. Daarnaast is deze maaltijd ook laagdrempelig voor de kids. Gehakt is altijd een topper en aangevuld met paprika en een salade komen ze ook vandaag weer lekker aan hun vitaminen. Dat is dan ook het grote voordeel van Marley Spoon. Je hebt elke week keuze tussen diverse maaltijden, zodat er altijd een favoriet tussen zit.


Maar terug naar de Griekse köfte. Zoals vorige keer zag de verpakking er weer perfect uit. Een keurige zak, waarin alle ingrediënten netjes per maaltijd gesorteerd zijn. Bij mij gaan de zakken in zijn geheel de koelkast in. Zo kan ik er elke dag een maaltijdzak uit de koelkast halen en direct aan de slag gaan.

Ingrediënten voor vandaag? Authentiek rundvleesgehakt, een mooie citroen, een ui, een rode paprika, een baquette, een tomaat, een blik kidneybonen knoflook, verse basilicum, ajvar (een rode pasta gemaakt van rode paprika, aubergine, plantaardige olie en specerijen) en yoghurt.

Voor de yoghurt is overigens een bakje Campina yoghurt gebruikt. Om het kwaliteits- en uitstralingsniveau van Marley Spoon te bevestigen, zou ik zelf voor boerenyoghurt hebben gekozen. Zowel de curry als de basilicum zijn in keurig afgemeten hoeveelheden in zakjes verpakt. Hierdoor wordt hygiëne van de producten netjes gewaarborgd.

Bereiding

Om de Griekse köfte te bereiden, is er een maaltijdkaart toegevoegd. Aan de hand van verschillende plaatjes, is het eenvoudig om de maaltijd te bereiden. Bovendien is de bereidingstijd maximaal een half uur.

Ik heb overigens aan de yoghurtsaus nog wat knoflook toegevoegd. Je kunt natuurlijk aan elk recept je persoonlijke schwung geven.

Smaak

Nu de köfte klaar is en op tafel staat, is het tijd om het gerecht te gaan proberen. Tijdens het eten valt me op hoeveel smaak het gerecht heeft voor de geringe bereidingstijd. De smaken zijn puur, eenvoudig en exact uitgebalanceerd.

Hier proef je het werk van de chef-kok. En terwijl een van ons het tafelverhaal voorleest, eten de anderen de maaltijd met smaak op. Wat ons betreft, herhaling waard.

Prijsverlaging!

Een leuke bijkomstigheid is overigens dat Marley Spoon haar prijzen heeft verlaagd. De prijs van de Marley Spoon maaltijdbox scheelt momenteel slechts een euro ten opzichte van HelloFresh.

Zeker wanneer je kijkt naar de hoge kwaliteit van de producten en de handige verpakkingsmethode, maakt dit de Marley Spoonbox extra aantrekkelijk. Wanneer je van een uitdagende smaaksensatie houdt, tijd neemt om te koken en kwaliteit op prijs stelt, is Marley Spoon dé perfecte maaltijdbox voor je.

Review Marley Spoon

Door: Mark en Willemijn

De eerste maaltijdbox van Marley Spoon is gearriveerd dus we kunnen aan de slag. Om onze review voor jou zo overzichtelijk mogelijk te maken, hebben we op verschillende specifieke belangrijke dingen gelet, die we apart van elkaar beschrijven.

Je kunt hierbij denken aan de verpakking, de ingrediënten, de recepten, de bereiding en de uiteindelijke presentatie van de maaltijdbox en smaak van de recepten.

We wensen je veel lees- en vooral kookplezier!


Verpakking

Wanneer de maaltijdbox van Marley Spoon voor de eerste keer op je aanrecht staat, weet je dat je kwaliteit voor je hebt. Zelfs aan de verpakking is bijzondere aandacht besteed. Zo is de maaltijdbox vervaardigd uit volledig recyclebaar karton en opgeleukt met grappige teksten, als ‘met liefde behandelen' en ‘gek op koken'.

Het stijlvolle logo van Marley Spoon geeft de doos gelijk een verzorgde uitstraling. Als je de (tevens recyclebare) plakstrip opent, stuit je direct op een prachtige en stijlvolle receptenkaart. De recepten zijn stuk voor stuk gedrukt op recyclebaar en luxe scheppapier, wat voor een extra sjiek gevoel zorgt. Alle recepten zijn voorzien van diverse visuals en een stapsgewijze beschrijving voor de bereiding van het gerecht, aangevuld met een verhaal origineel van de chef zelf (het tafelverhaal).

Onder de receptenkaarten bevinden zich de ingrediënten. De ingrediënten in de box zijn per gerecht keurig gesorteerd in stijlvolle paperbags, die dichtgeplakt zijn met een zwart-witte plakstrip waarop het betreffende gerecht vermeld is. Het openen van de zakken is een feest.

Elke paperbag bevat nauwkeurig gesorteerde, geproportioneerde en zeer verse ingrediënten. Kortom, een goed verzorgde en zorgvuldig verpakte maaltijdbox, waar op elk detail is gelet.

Ingrediënten

Marley Spoon is bekend om zijn hoogwaardige ingrediënten, en dat maken ze duidelijk waar. De ingrediënten zijn stuk voor stuk erg vers en worden geleverd door de beste leveranciers.

Zo valt het tijdens het snijden van de producten nogmaals op hoe hoog de kwaliteit van de producten eigenlijk is; de bijgevoegde knoflook heeft een gezonde roomwitte kleur en verspreidt een heerlijke geur als we hem opensnijden en ook de paprika heeft een prachtige, rode kleur.

De aardappelen zien eruit alsof ze net uit de grond zijn getrokken en ook de vis is perfect van kwaliteit, wat overigens ook verwacht kan worden van een bekende visleverancier als Jan van As. Omdat Marley Spoon graag seizoensproducten levert, kom je regelmatig ‘vergeten groenten' of uitzonderlijke producten tegen, die niet verkrijgbaar zijn in een doorsnee supermarkt.

Dit maakt het koken extra leerzaam en uitdagend. Naast de hoge kwaliteit van de ingrediënten is het ideaal dat de maaltijdbox zo compleet is. Zo hoef je, in tegenstelling tot de HelloFresh maaltijdbox, vrijwel geen vaste producten in huis te hebben, dan alleen peper, zout en olijfolie.

Bereiding van recept

Nu we de ingrediënten uitgepakt en bekeken hebben, is het tijd voor de daadwerkelijke bereiding. Het snijden, bakken en klaarmaken van de maaltijd duurt ongeveer drie kwartier. Dit komt netjes overeen met de aangegeven tijd op het recept.

Omdat we het gerecht nu met z'n tweeën hebben bereid, is het aannemelijk dat je er alleen nog wat langer over zou doen. Voor een doordeweekse dag in een gezin met kleine kinderen is deze bereidingstijd eigenlijk net iets te lang.

Wanneer je kinderen echter groter zijn, of je wilt samen even heerlijk kokkerellen, is de bereidingstijd goed te doen. De bereiding is zelfs voor amateur-koks heel goed te doen.

Het duidelijke, stapsgewijze recept maakt het koken eenvoudig en leuk, hoewel sommige beschrijvingen net iets specifieker kunnen. Zo wordt er bijvoorbeeld gesproken over ‘kort verwarmen'; een begrip dat vrij breed interpreteerbaar is. Een tijdsindicatie zou wat prettiger zijn.

Door de hoge kwaliteit van de ingrediënten, krijg je al snel het gevoel dat je in de keuken van een goed restaurant aan het werk bent. En het leuke is, dat je het zelf op mag eten.

Opdiening en smaak

Door de mooie presentatie van het recept op de receptenkaart, ervaar je de passie van de chef-kok van het recept. Wanneer je nog voor de bereiding staat, is het bijna niet te geloven dat je als amateur-kok binnen drie kwartier eenzelfde recept op tafel hebt staan.

Toch was dit precies wat er gebeurde; binnen de aangegeven tijd keken we allebei vol trots naar het recept dat we bereid hadden. En de smaak? Een regelrecht feest.

Een heerlijk gerecht met mooie gevarieerde en uitgebalanceerde smaken en goed passend bij het seizoen. Ideaal als frisse en stevige lunch of als mooi diner.

Eindbeoordeling

Een gezonde en uitdagende verrassing; dat was voor ons de maaltijdbox van Marley Spoon. De stijlvolle verpakking, de hoge kwaliteit van de producten, de eenvoudige bereidingswijze en het uiteindelijke resultaat zijn verbluffend.

Daarnaast is het ideaal dat je elke week kunt kiezen uit zeven voorgestelde gerechten, zodat je niet ‘vast' zit aan het gerecht dat een ander voor jou heeft bedacht.

Ook al twijfelden we eerst of de iets hogere prijs per maaltijd ten opzichte van bijvoorbeeld HelloFresh reëel was, hebben we geconstateerd dat deze maaltijden de prijs waard zijn door de bijzondere producten en de hoge kwaliteit.

Dit maakt de Marley Spoon box bijzonder geschikt voor een aantal dagen in de week. De receptenkaart zou helemaal compleet zijn wanneer deze aangevuld zou worden met een wijnsuggestie. We hebben begrepen van Marley Spoon dat hieraan gewerkt wordt!

Marley Spoon maaltijdbox ervaringen

Wil je de Marley Spoon maaltijdbox uitproberen? We zouden het leuk vinden als je achteraf een reactie geeft over jouw ervaringen met de Marley Spoon service en maaltijden.

Wanneer er kortingscodes beschikbaar zijn voor Marley Spoon zijn ze ook hier onder te vinden.

tot €88 korting
Kortingscode

Marley Spoon Kortingscode

Bespaar tot €85 op 4 bestellingen. 50% korting op de eerste bestelling, plus gratis verzending, en 20% korting op de tweede, 15% korting op de derde en 10% korting op de vierde bestelling. Deze kortingscode wordt automatisch verwerkt en komt neer op slechts €21,25 voor je eerste box. en de prijs per portie is €2,65. 

More Less
Marley Spoon
marley-spoon-maaltijdbox_orig

Dit zeggen de food sites

Onderstaand wat ervaringen over de maaltijdbox van Marley Spoon van wat bekende bloggers en bladen. Onderaan de pagina kun je ervaringen van gebruikers lezen en je eigen ervaring over de maaltijdbox van Marley Spoon achterlaten. Wat bij de ervaringen over Marley Spoon vaak gezegd wordt:

– Hoge kwaliteit ingrediĂ«nten (perfect afgewogen en heel vers)
– Zelfs met weinig ervaring kook je als een chef-kok
– Heel handig dat je zelf kunt kiezen welke gerechten je wilt ontvangen in de maaltijdbox

 • 29-01-2015 Blog Pauline's keuken
  Leuk bij de maaltijdbox van Marley Spoon is dat je zelf kan kiezen welke gerechten je wilt maken. De kwaliteit van de ingrediënten is top en de recepten zijn origineel en verrassend.

 • 28-02-2015 Elsevier magazine
  Wat direct opvalt, is de kwaliteit van de producten. De kipfilet wordt met de huid geleverd (dan droogt hij met het bakken niet zo snel uit) en komt van kwaliteitsleverancier de Lindenhoff. De groenten zijn kakelvers.

 • 16-04-2015 Jan-magazine.nl
  Leer te koken als een chef-kok!

 • 01-06-2015 Culy.nl
  Alle ingrediënten waren perfect afgewogen en ingepakt. En leuk dat Marley Spoon nu samenwerkt met sterrenchefs.

Marley Spoon F.A.Q – veelgestelde vragen

Wat zit er in de Marley Spoon boxen?

Bij Marley Spoon kun je wekelijks kiezen uit 30 gerechten. Je kan selecteren op bijvoorbeeld vegetarisch, vis, vlees, veganistisch etc. Na het bepalen van je keuze krijg je de verse ingrediënten met receptkaartjes thuisbezorgd.

Hoe lang duurt het bereiden van de Marley Spoon gerechten ongeveer?

De meeste recepten zijn binnen zo’n 30 minuten te bereiden. Hoe lang de bereiding in beslag neemt kan je van te voren zien op de receptkaartjes van de gerechten.

Heeft Marley Spoon kortingscodes voor de maaltijdboxen?

Ja, Marley Spoon heeft regelmatig kortingscodes voor de maaltijdboxen. Bijvoorbeeld voor mensen die voor het eerst een box uit willen proberen. De kortingscodes kan je vinden op onze Marley Spoon pagina en worden automatisch verwerkt wanneer je via foodboxen besteld.

Wanneer worden de maaltijdboxen bezorgd?

Je kan bij Marley Spoon kiezen tussen verschillende bezorgmomenten, onder meer afhankelijk van je postcode, na het selecteren van je bezorgmoment krijg je een dag van te voren een bericht met de indicatie van de bezorgtijd.

Waar kan ik Marley Spoon laten bezorgen?

Marley Spoon levert in heel Nederland behalve op de Waddeneilanden en in Zeeuws-Vlaanderen.

Hoe werkt de betaling van de boxen?

Bij je eerste bestelling kies je een betaalmethode om af te rekenen, bijvoorbeeld via iDeal of Creditcard. Na je eerste bestelling worden de volgende boxen automatisch afgeschreven van je betaalmethode van voorkeur.

Hoeveel maaltijden zitten er in de Marley Spoon maaltijdbox?

Er zitten 2 tot 5 maaltijden in de Marley Spoon maaltijdboxen. Bij de tweepersoons boxen kan je kiezen voor 3 tot 5 gerechten per week. Bij de vierpersoonsbox kies je voor 2 tot 4 gerechten per week

Welke boxen heeft Marley Spoon?

Bij Marley Spoon kan je kiezen voor een 2 persoons maaltijdbox of een maaltijdbox van 3 tot 4 personen. Het verschil in de box bepaal je vervolgens zelf door wekelijk je keuze uit de recepten te maken in je profiel. Zo kun je er zelf een vegetarische box van maken, of juist een lekker gevarieerde box.

Bekijk alle aanbieders:

Maaltijdboxen

Vergelijk de verschillende aanbieders en ontdek welke maaltijdbox het beste bij jouw gezinssituatie past.

Reacties en vragen

Vragen over deze maaltijdbox of wil je jouw ervaringen over de Marley Spoon maaltijdbox delen? Dat kan hier onder!

4 thoughts on “Marley Spoon”

 1. De marley spoon maaltijdbox is bij ons thuis toch wel de favoriet van de meesten. We wisselen door met de verschillende aanbieders ook voor de variatie. Marley Spoon is niet altijd de makkelijkste optie, wel meestal erg lekker.

 2. Eindelijk een foodbox die NIET constant met dezelfde gerechten komt. Marley Spoon is in onze ogen erg divers en heeft altijd verse producten. We sluiten ons wel aan bij Olivia: vaak klopt de bereidingstijd van een gerecht niet. Maar op basis van ervaring plakken we hier maar een kwartier bovenop!

 3. De recepten zijn origineel en gevarieerd, prima allemaal. Een nadeel van Marley Spoon is dat het altijd langer duurt dan op het kaartje staat. De gerechten zijn dus niet heel snel op tafel te krijgen en dat is doordeweeks een zogenoemde bottleneck bij ons thuis.

 4. We hebben nu al een tijdje de Marley Spoon maaltijdbox en nog steeds erg tevreden, nog nooit hetzelfde gegeten. Levering gaat vrijwel altijd goed. De ingredienten zijn 98% van de tijd lekker vers en je kiest zelf uit de 20 recepten die wekelijks varieren, met ook genoeg keuze aan vega, vis, of vlees. Wat ons betreft een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *