Marley Spoon maaltijdboxen

Marley Spoon Maaltijdbox

Marley Spoon Maaltijdboxen

De voordelen van de Marley Spoon Maaltijdboxen

Marley Spoon
Kosten

Vanaf €26,- voor 3 dagen
Bekijk prijsinformatie / Over deze Marley Spoon kortingscode

Betaling

Flexibel abonnement, ieder moment op te zeggen. Betaling met creditcard, iDeal of PayPal, vervolgens kan het door middel van automatische incasso. Meer hier over lees je ook in de veelgestelde vragen.

Recepten

De recepten wisselen wekelijks en er is ruime keuze. Elke week kan je bij Marley Spoon kiezen uit 20 recepten

Bezorging

Bezorging kan in (bijna) heel Nederland. Alleen niet op de Waddeneilanden.

Biologisch

Gedeeltelijk biologisch.

Marley Spoon houdt het simpel, je kan kiezen voor een 2 of 3 tot 4 persoonsbox per week. Afhankelijk van de box kan je kiezen voor hoe veel dagen aan maaltijden er in zitten. En per week kan je weer uit 20 recepten kiezen waarvan jij de ingrediënten thuis geleverd krijgt. 

Marley Spoon is één van de grootste maaltijdbox verstrekkers in Nederland.

Marley Spoon is de grote broer van nieuwkomer Dinnerly

Marley Spoon kortingscodes

De Marley Spoon Maaltijdbox uitproberen of bestellen met korting? Vaak heeft Marley Spoon leuke aanbiedingen, bijvoorbeeld om nieuwe mensen aan boord te krijgen of gewoon om de huidige klanten te verrassen. Je eerste maaltijdbox van Marley Spoon krijg je vrijwel altijd met een mooie welkomstkorting van zo'n €25,- of 50% korting, op je eerste 3 boxen krijg je meestal gezamelijk zelfs €25,- korting.

Onderstaand vind je de kortingscodes van Marley Spoon die nu geldig zijn:

€45,- Korting
Kortingscode

Marley Spoon Kortingscode

Wanneer je via onze links een maaltijdbox besteld bij Marley Spoon krijg je in totaal €45,- korting op de eerste drie Marley Spoon boxen. 

More Less
Naar Marley Spoon

Marley Spoon kortingscodes

Korting?Beschrijving / UitlegGeldig tot?Aanbieding
€45,- kortingMet deze actie krijg je €15,- korting op je eerste Marley Spoon box en daarna nog 2 keer 15 euro korting30 april 2021Bekijk aanbieding
1 x €15 en 2x €15- kortingOp je eerste 3 boxen korting. €15 korting per box30 april 2021Meer informatie
€45,- kortingDeze korting wordt verdeeld over de eerste 3 maaltijdboxen bij Marley Spoon30 april 2021Zie details

Gratis Marley Spoon box sturen?

Wordt je klant bij Marley Spoon en heb je inmiddels 2 maaltijdboxen ontvangen? Dan mag je na 2 boxen een gratis box weggeven aan een bekende. Dat kan natuurlijk ook je huisgenoot, vriend of vriendin zijn 🙂 Met deze vriendenkorting probeert Marley Spoon meer mensen fan te maken van de maaltijdboxen. Na 2 maaltijdboxen kun je na elke volgende box vrienden een gratis box sturen.

Hoe stuur je de Gratis Marley Spoon box? Als je naar Marley Spoon gaat en je bent ingelogd vind je in het hoofd menu het tabje ‘Stuur gratis box'. Je gaat naar dit tabje, en daar vind je vervolgens alle uitleg over hoe het weggeven van maaltijdboxen in zijn werk gaat.

Marley Spoon box keuze

Marley Spoon heeft in principe 2 verschillende boxen: de boxen voor 2 personen en de boxen voor 4 personen. Je kunt zelf met behulp van de 20 wekelijkse recepten kiezen wat er in je box terecht komt. Het is mogelijk om bij je maaltijdboxen de Marley Spoon Fruitbox bij te bestellen. Bestellen kan vanaf 2 maaltijden tot 5 maaltijden per week.

2-personen-plan-marley-spoon

Marley Spoon 2 personen

Voor 2 personen met 3 tot 5 maaltijden
De box voor 2 personen, te vullen met 3 t0t 5 maaltijden. Ook deze box is vegetarisch te maken. Wekelijks kan je kiezen uit 20 recepten. Heerlijk eten met veel keuze mogelijkheden.

familieplan-marley-spoon

Marley Spoon – Familie, 3 a 4 personen

Voor 3 a 4 personen, 2 tot 4 keer per week, voor familie of vrienden
De box voor 3 tot 4 personen is ook vegetarisch te maken, en biedt keuze uit verschillende recepten. Ook het aantal recepten per week kan je zelf bepalen.

Marley Spoon Ervaringen

“Leuk bij de maaltijdbox van Marley Spoon is dat je zelf kan kiezen welke gerechten je wilt maken. De kwaliteit van de ingrediënten is top en de recepten zijn origineel en verrassend.”

Op Foodboxen.nl vind je ook een pagina met reviews en ervaringen over Marley Spoon, hier kunnen mensen ook zelf hun ervaring delen over het aanbod en de service van Marley Spoon en de maaltijdboxen. Hier vind je de pagina met Marley Spoon reviews en ervaringen.

 • Versheid en de kwaliteit van de producten;
 • Originele recepten waaruit je zelf kan kiezen;
 • Gezonde maaltijden en de mogelijkheid van het toevoegen van bijvoorbeeld de Marley Spoon Fruitbox.

Marley Spoon recepten

Bij Marley Spoon kan je wekelijks de keuze maken uit een ruime selectie gerechten. Zo kun je je maaltijden precies afstemmen op jouw specifieken wensen.

Of je nu graag vis, vlees, gevarieerd of vegetarisch eet; wekelijks zijn er genoeg gerechten en recepten om uit te kiezen. Bij de recepten die je onder meer online kunt vinden staat ook beschreven of het gaat om bijvoorbeeld calorie rijk of arm eten, gluteninformatie, hoe het zit met zuivel, of het kindvriendelijk is of het een gezonde keuze is, of het snel te koken is enzovoorts. Wil jij de hele week eten op tafel dat binnen 30 minuten klaar is? Dan kan dat. Wil je de hele week vegetarisch? Dan kan dat, ditzelfde geldt voor vegan, zuivelarm etc.

marley-spoon recepten

Marley Spoon kosten & prijs

De kosten voor de maaltijdboxen van Marley Spoon zijn afhankelijk van een aantal factoren:

 1. Het aantal personen;
 2. Het aantal maaltijden per week;
 3. Mogelijke aanbiedingen.

Bij je eerste paar orders krijg je veel korting, zo krijg je op de eerste box bij Marley Spoon bijvoorbeeld €15,- korting en kost de box zodoende via ons maar €26,- voor 3 gerechten voor 2 personen, dan betaal je dus maar €4,30 per persoon per maaltijd. De standaardprijs voor een 2 persoonsbox voor 3 dagen is echter €41,95. Dan betaal je dus iets minder dan €7 per maaltijd.

Meer maaltijden in één keer bestellen levert dan wel weer prijswinst op. Kies je voor 5 maaltijden per week dan betaal je nog zo'n €6,-

Wat kosten de Marley Spoon maaltijdboxen?

Type boxPrijs maaltijdboxPrijs per persoon per maaltijd
2 personen, 3 maaltijden€41,95€6,99
2 personen, 4 maaltijden€51,95€6,50
2 personen, 5 dagen€61,95€6,20
4 personen, 2 dagen€52,95€6,62
4 personen, 3 dagen€62,95€5,25
4 personen, 4 dagen€76,95€4,80

Marley Spoon proberen?

Marley Spoon heeft geen proefbox bijvoorbeeld, wel kun je er voor kiezen één week met flinke korting de eerste box aan te vragen. Voor €26,- heb jij je eerste Marley Spoon maaltijdbox namelijk gewoon thuis. Deze aanbieding is alleen geldig op de eerste box. Ben je tevreden? Dan krijg je nog 3 maaltijdboxen met €10,- korting. Na de eerste 4 maaltijdboxen ga je pas de standaardprijs betalen, die ook erg netjes is.

Over Marley Spoon

Wat is Marley Spoon?

Marley Spoon is sinds 2014 actief met maaltijdboxen op de Nederlandse markt. Met Marley Spoon als aanbieder van maaltijdboxen heb je elke keer kwalitatief goed eten met heerlijke recepten en veel variatie, en niet onbelangrijk: veel keuze!

Wat vind je in de Marley Spoon maaltijdbox?

Wie kiest voor Marley Spoon, kiest variatie, originele recepten en kwaliteitsingrediënten voor een nette prijs. De ingrediënten van hoge kwaliteit zijn zorgvuldig verpakt in papieren zakken en dichtgemaakt met een mooie en stijlvolle sticker waarop de inhoud vermeld wordt. De ingrediënten zijn altijd vers, en de gerechten samengesteld door chef-koks. Regelmatig zijn dit chef-koks van bekende restaurants.

Na bezorging van de maaltijdbox zijn alle ingrediënten nog minimaal 4 dagen vers. De producten komen van kwaliteitsleveranciers en worden waar mogelijk seizoensgericht en direct ingekocht bij lokale producenten (o.a. biologische boerderij Sjaak Twisk, gevogelte van meesterpoelier Pieter van Meel en vlees van Jan's Vlees en MSC gecertificeerde vis van Q-Vis).

Naast kwaliteit speelt biologisch en duurzaamheid een belangrijke rol in de samenstelling van de maaltijdboxen. Zo is elk gerecht nauwkeurig samengesteld uit exact de benodigde hoeveelheden. Ook de verpakking en zelfs de tape is volledig recyclebaar.

Je kunt altijd je abonnement aanpassen, een maaltijdbox overslaan of je abonnement pauzeren.

Kenmerken maaltijdboxen Marley Spoon

 • Type maaltijden: zeer divers, elke week anders;
 • Frequentie: wekelijks
 • Abonnement pauzeren: is mogelijk
 • Bezorging: door heel Nederland, met uitzondering van Waddeneilanden
 • Bezorgdagen: dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag of zondag.
 • Biologisch: veel wel, maar niet alles
Marley Spoon maaltijdboxen

3 redenen om te kiezen voor Marley Spoon

Bij Marley Spoon kun je elke week kiezen uit veel recepten voor in je maaltijdbox. Je kiest onder meer op basis van gemak, ingrediënten en leefstijl.
Met het lidmaatschap ontvang je iedere week 3 tot 5 verschillende maaltijden. Maar je zit er niet aan vast, abonnement opzeggen of pauzeren kan altijd.
Je Marley Spoon box wordt overal bezorgd in Nederland en voor €13,90 vul je hem aan met een fruitbox van bijna 4 kilo

Marley Spoon F.A.Q – veelgestelde vragen

Wat zit er in de Marley Spoon boxen?

Bij Marley Spoon kun je wekelijks kiezen uit 20 gerechten. Je kan selecteren op bijvoorbeeld vegetarisch, vis, vlees, veganistisch etc. Na het bepalen van je keuze krijg je de verse ingrediënten met receptkaartjes thuisbezorgd.

Hoe lang kost het bereiden van de Marley Spoon gerechten?

De meeste recepten zijn binnen zo’n 30 minuten te bereiden. Hoe lang de bereiding in beslag neemt kan je van te voren zien op de receptkaartjes van de gerechten.

Heeft Marley Spoon kortingscodes voor de maaltijdboxen?

Ja, Marley Spoon heeft regelmatig kortingscodes voor de maaltijdboxen. Bijvoorbeeld voor mensen die voor het eerst een box uit willen proberen. De kortingscodes kan je vinden op onze Marley Spoon pagina en worden automatisch verwerkt wanneer je via foodboxen besteld.

Wanneer worden de maaltijdboxen bezorgd?

Je kan bij Marley Spoon kiezen tussen verschillende bezorgmomenten, onder meer afhankelijk van je postcode, na het selecteren van je bezorgmoment krijg je een dag van te voren een bericht met de indicatie van de bezorgtijd.

Waar kan ik Marley Spoon laten bezorgen?

Marley Spoon levert in heel Nederland behalve op de Waddeneilanden en in Zeeuws-Vlaanderen.

Hoe werkt de betaling van de boxen?

Bij je eerste bestelling kies je een betaalmethode om af te rekenen, bijvoorbeeld via iDeal of Creditcard. Na je eerste bestelling worden de volgende boxen automatisch afgeschreven van je betaalmethode van voorkeur.

Hoeveel maaltijden zitten er in de Marley Spoon maaltijdbox?

Er zitten 2 tot 5 maaltijden in de Marley Spoon maaltijdboxen. Bij de tweepersoons boxen kan je kiezen voor 3 tot 5 gerechten per week. Bij de vierpersoonsbox kies je voor 2 tot 4 gerechten per week

Welke boxen heeft Marley Spoon?

Bij Marley Spoon kan je kiezen voor een 2 persoons maaltijdbox of een maaltijdbox van 3 tot 4 personen. Het verschil in de box bepaal je vervolgens zelf door wekelijk je keuze uit de recepten te maken in je profiel. Zo kun je er zelf een vegetarische box van maken, of juist een lekker gevarieerde box.

Bekijk alle aanbieders:

Maaltijdboxen

Vergelijk de verschillende aanbieders en ontdek welke maaltijdbox het beste bij jouw gezinssituatie past.

2 reacties op “Marley Spoon maaltijdboxen”

 1. We hebben nu al een tijdje de Marley Spoon maaltijdbox en nog steeds erg tevreden, nog nooit hetzelfde gegeten. Levering gaat vrijwel altijd goed. De ingredienten zijn 98% van de tijd lekker vers en je kiest zelf uit de 20 recepten die wekelijks varieren, met ook genoeg keuze aan vega, vis, of vlees. Wat ons betreft een aanrader.

 2. De recepten zijn origineel en gevarieerd, prima allemaal. Een nadeel van Marley Spoon is dat het altijd langer duurt dan op het kaartje staat. De gerechten zijn dus niet heel snel op tafel te krijgen en dat is doordeweeks een zogenoemde bottleneck bij ons thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X