Boodschappenboxen

Boodschappenbox

Ook de boodschappenbox wint steeds meer aan populariteit. We hebben gekeken naar welke boodschappenboxen er worden aangeboden en wat je er ongeveer voor betaald. De meeste boodschappenboxen zijn goed te combineren met fruitboxen. Onder meer Willem en Drees en bijvoorbeeld DeKrat.nl hebben een boodschappenkrat of box in hun assortiment.

Natuurlijk kan je ook bijvoorbeeld via AH of Allerhande je compleet eigen boodschappenbox samenstellen.

Toont alle 4 resultaten

 • 5.00 out of 5

  Family Superbox boodschappenbox

  19.95

  De Superbox gaat per losse verkoop in tegenstelling tot veel van de andere producten op onze site. In deze boodschappenbox van Superbox.nl vind je 25 producten. Veel producten voor weinig, producten die jij of je gezin zo eens kunnen proberen. De Superbox kost eenmalig €19,95 voor 25 producten.

   

  In de box vind je allerlei producten, van sokken, tot shoptegoed, tot drop, make-up tot thee.

  Quick view
 • 4.00 out of 5

  Willem & Drees Basis Vers Box – 2 personen

  61.00

  De Basis Vers Box van Willem en Drees is de meest eenvoudige box, het is eigenlijk een boodschappenbox met allerhande verse biologische producten voor ongeveer 4 dagen en in dit geval voor 2 personen. In de Willem en Drees Basis Vers boodschappenbox vind je geen recepeten maar een box vol met biologische groenten, fruit, brood, sap en eieren.

  Afhankelijk van je postcode kan je bezorgmomenten kiezen. Bij de bezorging kan je dus hoogstwaarschijnlijk kiezen tussen 2 tot 3 dagen. De bezorging vind plaats tussen 17.00 en 22.00. Ook is het geen probleem om bijvoorbeeld de Willem en Drees Basis Vers boodschappenbox bij buren te bezorgen of bijvoorbeeld in de schuur te zetten. Bezorging is ook afhankelijk van het verzendgebied. De bezorging is gratis bij bestelling vanaf 39 euro.
  Quick view
 • 4.50 out of 5

  Willem & Drees Basis Vers Box – 4 personen

  61.00

  De Willem en Drees Extra Box voor 2 personen is volledig biologisch en je krijgt er recepten bij. De Extra box is de meest gekozen box bij Willem en Drees van de maaltijdboxen. Het gaat bij deze maaltijdbox om onbewerkte Nederlandse seizoensproducten, aangevuld met extra basis behoeften zoals fruit, eieren en bijvoorbeeld sap. De box biedt lekker, vers en biologisch eten uit eigen land tegen een nette prijs.

  Afhankelijk van je postcode kan je bezorgmomenten kiezen. Bij de bezorging kan je dus hoogstwaarschijnlijk kiezen tussen 2 tot 3 dagen. De bezorging vind plaats tussen 17.00 en 22.00. Ook is het geen probleem om bijvoorbeeld de Willem en Drees Extra box bij buren te bezorgen of bijvoorbeeld in de schuur te zetten. Bezorging is ook afhankelijk van het verzendgebied. De bezorging is gratis bij bestelling vanaf 39 euro.
  De kratten worden in heel Nederland bezorgd.
  Quick view
 • 5.00 out of 5

  De Krat Weekendkrat Extra voor 1 persoon

  38.00

  Deze eenpersoons weekendkrat is iets anders dan andere maaltijdboxen omdat je er iets meer een eigen draai aan kunt geven. Er worden een aantal recepten bijgeleverd, maar deze sluiten niet noodzakelijkerwijs volledig aan op de ingrediënten in de box. Het is dus niet dat er precies afgewogen hoeveelheden worden geleverd in deze weekendbox. Deze box is daardoor erg geschikt voor de thuiskok die het leuk vindt om ook wet creativiteit in de maaltijden kwijt te kunnen.

  De Weekendkrat extra wordt op donderdag- en vrijdagavond tussen 17:00 uur en 22:00 uur bezorgd en op zaterdagochtend tussen 8:00 en 13:00.
  De kratten worden in heel Nederland bezorgd, met uizondering van de Waddeneilanden.

  Quick view
X