Boodschappenboxen

Boodschappenbox

Ook de boodschappenbox wint steeds meer aan populariteit. We hebben gekeken naar welke boodschappenboxen er worden aangeboden en wat je er ongeveer voor betaald. De meeste boodschappenboxen zijn goed te combineren met fruitboxen. Onder meer Willem en Drees en bijvoorbeeld DeKrat.nl hebben een boodschappenkrat of box in hun assortiment.

Natuurlijk kan je ook bijvoorbeeld via AH of Allerhande je compleet eigen boodschappenbox samenstellen.

Toont alle 2 resultaten

 • 5.00 out of 5

  De Krat Weekendkrat Extra voor 1 persoon

  38.00

  Deze eenpersoons weekendkrat is iets anders dan andere maaltijdboxen omdat je er iets meer een eigen draai aan kunt geven. Er worden een aantal recepten bijgeleverd, maar deze sluiten niet noodzakelijkerwijs volledig aan op de ingrediënten in de box. Het is dus niet dat er precies afgewogen hoeveelheden worden geleverd in deze weekendbox. Deze box is daardoor erg geschikt voor de thuiskok die het leuk vindt om ook wet creativiteit in de maaltijden kwijt te kunnen.

  De Weekendkrat extra wordt op donderdag- en vrijdagavond tussen 17:00 uur en 22:00 uur bezorgd en op zaterdagochtend tussen 8:00 en 13:00.
  De kratten worden in heel Nederland bezorgd, met uizondering van de Waddeneilanden.

  Quick view
 • 5.00 out of 5

  Family Superbox boodschappenbox

  19.95

  De Superbox gaat per losse verkoop in tegenstelling tot veel van de andere producten op onze site. In deze boodschappenbox van Superbox.nl vind je 25 producten. Veel producten voor weinig, producten die jij of je gezin zo eens kunnen proberen. De Superbox kost eenmalig €19,95 voor 25 producten.

   

  In de box vind je allerlei producten, van sokken, tot shoptegoed, tot drop, make-up tot thee.

  Quick view
X