Contact met Foodboxen.nl

maaltijdboxen vergelijken

Foodboxen.nl is zelf geen maaltijdbox leverancier

Het is belangrijk om aan te geven dat wij niet zelf daadwerkelijk de maaltijboxen leveren aan onze bezoekers. Wij zijn enkel een vergelijker, delen ervaringen, nieuws en geven tips en advies en doen er alles aan om zo goed mogelijk informatie te verschaffen. De aankoop van de maaltijdbox doe je dus niet bij ons maar bij de partijen waar wij je naar verwijzen. Dat kan bijvoorbeeld Boerschappen, Green Chef, Marley Spoon of Hellofresh zijn.

Voor veel vragen is ook onze ‘veelgestelde vragen‘ sectie een goede oplossing. Voordat u gebruik maakt van ons formulier zouden deze antwoorden u al direct verder kunnen helpen.

Als u klachten of problemen ondervind met de aanbieder van maaltijdboxen is het aan te raden om direct contact op te nemen met die partijen zelf. Bij de grotere maaltijdboxen kan je de contactgegevens vinden via onze review pagina's. Bekijk bijvoorbeeld: Hellofresh, Familiebox of Ekomenu.

Samenwerken met Foodboxen.nl

Samenwerken met Foodboxen.nl als fabrikant of leverancier van een maaltijdbox kan altijd. Of je nou een grote of een kleine leverancier bent, voor elke partij hebben wij goede oplossingen. juist als je ook deze markt met een nieuwe maaltijdbox wil betreden en je heb nog niet het budget om groots met affiliate netwerken aan de slag te gaan staan wij paraat. Nieuws delen mag ook, vinden we leuk en kunnen we doorplaatsen op ons blog.

Neem daarvoor ook zeker contact met ons op via ons contactformulier. 

Locatie van Foodboxen.nl

Contact via ons formulier. Antwoord binnen 24 uur

Vragen, tips of feedback? Neem onderstaand contact op met Foodboxen.nl

  Adres:
  Foodboxen.nl
  Jufferstraat 3a
  3701 AD, Zeist
  email:
  info@foodboxen.nl

  Maandag – Vrijdag 09:00 – 18:00