Contact met Foodboxen.nl

Contact Foodboxen

Foodboxen.nl is zelf geen maaltijdbox leverancier

Het is belangrijk om aan te geven dat wij niet zelf daadwerkelijk de foodbox leveren aan onze bezoekers. Wij zijn enkel een raadgever en doen er alles aan om zo goed mogelijk informatie te verschaffen. De aankoop van uw foodbox doet u niet bij ons maar bij de partijen waar wij u naar verwijzen in de links op onze site.

Voor veel vragen is ook onze ‘veelgestelde vragen‘ sectie een goede oplossing. Voordat u gebruik maakt van ons formulier zouden deze antwoorden u al direct verder kunnen helpen.

Als u klachten of problemen ondervind met uw foodbox leverancier is het aan te raden om direct contact op te nemen met die partijen zelf. Bij de grotere maaltijdboxen kan je de contactgegevens vinden via onze review pagina's. Bekijk bijvoorbeeld: Hellofresh, Familiebox of Ekomenu.

Samenwerken met Foodboxen.nl

Samenwerken met Foodboxen als fabrikant of leverancier van Foodboxen kan altijd. Of u nou een grote of een kleine leverancier bent, voor elke partij hebben wij goede oplossingen. juist als u ook deze markt met een nieuwe maaltijdbox wilt betreden en u heeft nog niet het budget om groots met affiliate netwerken aan de slag te gaan staan wij paraat. Neem daarvoor ook zeker contact met ons op via ons contactformulier. 

Locatie van Foodboxen.nl

Contact via ons formulier. Antwoord binnen 24 uur

Vragen, tips of feedback? Neem onderstaand contact op met Foodboxen.nl

  Adres:
  Foodboxen.nl
  Jufferstraat 3a
  3701 AD, Zeist
  email:
  info@foodboxen.nl

  Maandag – Vrijdag 09:00 – 18:00