Uitgekookt.nl maaltijdservice

Met Uitgekookt.nl altijd weer een verrassende maaltijd in huis

Uitgekookt is een uniek concept voor de avontuurlijke eters. Professionele chefs maken de beste maaltijden voor je klaar met verse ingrediënten en producten. In 2006 begon Uitgekookt met het maken van heerlijke gerechten gebaseerd op verse ingrediënten uit de regio. Al snel werd de maaltijdservice uitgebreid naar heel Nederland. Het concept gaat daarbij uit van de seizoenen dus je eet altijd wat rond een periode van het jaar beschikbaar is. Uitgekookt heeft ook ook voor gezond en vetarm eten wat het dus een ideale keuze maakt voor mensen die gezond maar verantwoord willen eten.

Hoe kan ik bestellen bij Uitgekookt?

Uitgekookt levert pakketten van maaltijden voor een voordelige prijs. Op de site kan je eerst zoeken wat de mogelijkheden zijn in jouw postcodegebied. Vervolgens kan je zien welke dagen nog vrij zijn voor de levering.

De Uitgekookt.nl maaltijdbox kan je nu ook tijdelijk voor €15,- voor 4 maaltijden uitproberen. Je krijgt dan 4 gerechten die je zelf kan kiezen uit een overzicht van 20+ gerechten die door een chefkok zijn bereid. De maaltijdbox van Uitgekookt wordt gratis bij je thuis geleverd. De gerechten hoef je alleen nog even op te warmen en je kan aan tafel!

Daarna kan je kiezen uit de maaltijden die in die periode beschikbaar zijn. Dit zijn klassiekers zoals een lekkere stamppot met rookworst of een Schnitzel met een salade.

Je kunt ook gaan voor de keuze van de chef en iets nieuws proberen. Nadat je jouw maaltijden hebt gekozen en de bezorgdatums hebt doorgegeven kan je erop vertrouwen dat je een heerlijke maaltijd krijgt.

uitgekooktlogoMet uitgekookt.nl gezonde en lekkere maaltijden aan huis. Uitgekookt.nl is een handige maaltijdservice met dagverse maaltijden die op een moment naar keuze worden thuisbezorgd. De maaltijden bestaan uit goede ingrediënten en lekker veel groenten.

Wat moet ik verder weten over de levering van Uitgekookt?

De maaltijden worden altijd een dag voor de levering bereid en zijn dus heerlijk vers. Ze worden goed verpakt zodat u verzekerd bent van een warme en lekkere maaltijd. Bezorgen kan op vaste tijden en wordt altijd gedaan door dezelfde bezorger in jouw regio.

Dat zorgt voor een persoonlijke touch. Nadat je jouw maaltijd in huis hebt is het alleen een kwestie van opwarmen. Dat kan in de magnetron of oven en daarna is het smakelijk eten.

Hoe zit het met de prijs van Uitgekookt?

Uitgekookt is voordelig als je kijkt naar de variëteit van hun assortiment en de prijs voor een pakket. Het maakt het een goede keuze voor mensen die gezond maar ook divers willen eten.

Ook is het een ideale optie voor mensen die koken voor iemand die oud of ziek is. Met Uitgekookt zorg je dat die mensen een goede maaltijd hebben die zo klaarstaat.

Ook handig voor catering

Uitgekookt is ook een handige optie voor als je een cateraar nodig hebt die lekker eten voor je kan maken voor een verjaardag of jubileum. Kijk naar de mogelijkheden en kies lekker eten uit de regio die met liefde is klaargemaakt..

Bekijk alle aanbieders:

Maaltijdboxen

Vergelijk de verschillende aanbieders en ontdek welke maaltijdbox het beste bij jouw gezinssituatie past.