Veganbox maaltijdbox

Veganbox review / ervaring

De voordelen van de Veganbox.nl maaltijdbox

Veganbox
Kosten

De Veganbox met 3 recepten voor 2 personen
is er vanaf €41,50 Bekijk prijsinformatie.

Betaling

Flexibel abonnement, wekelijks aan en uit te zetten, betaling per afschrijving na eerste betaling zelf doen.

Recepten

Lekkere en makkelijke vegan recepten. 3 recepten per week, vaststaand, de recepten kun je dus niet kiezen en wisselen per week

Bezorging

Gratis bezorging op maandag of dinsdag avond. Mogelijk om aan te geven waar en hoe het geleverd moet worden, bv na 19.00, bij de buren of in het portiek zetten.

Biologisch

Zoveel mogelijk seizoensgebonden, biologisch en lokale ingrediënten. Soms is duurzaam boven biologisch verkozen.

veganbox-maaltijdbox-logo

Veganbox is het alternatief voor maaltijdboxen voor mensen met een veganistische lifestyle. In de box vind je zo veel mogelijk seizoensgebonden en biologische groenten. De Veganbox wint steeds meer aan populariteit en kan bijdragen aan een gezonde leefstijl. 

Met de Veganbox haal je wekelijks 3 maaltijden in huis voor 2 of 4 personen die goed en simpel te bereiden zijn voor thuiskoks van elk niveau.

Veganbox kortingscode

€45,-
Kortingscode

Veganbox kortingscode

Met deze Veganbox kortingscode krijg je in totaal €45,- korting op je bestelling bij Veganbox

More Less
Kopieer code

Veganbox soorten maaltijdboxen

Veganbox biedt 2 verschillende maaltijdboxen aan, de inhoud is identiek de hoeveelheid verschilt. De ene box is voor 1 tot 2 personen, de andere maaltijdbox is voor 3 tot 4 personen.

veganbox-maaltijd

Veganbox.nl

Vegan maaltijdbox voor 1 tot 4 personen.
Veganbox.nl heeft wekelijks een vaststaand menu, met 3 vegetarische recepten en dito ingrediënten. Zo eet je elke keer weer wat anders en leer je veel verschillende dingen koken. Je kan kiezen voor een 1 a 2 persoonsbox of een 3 a 4 persoonsbox.

Veganbox Ervaringen

“Met Veganbox.nl wordt veganistisch eten een stuk toegankelijker en makkelijker, in ieder geval voor ons” 

Veganbox is een relatief nieuwe aanbieder van maaltijdboxen op onze website, wil jij jouw ervaring delen? Wat zijn de positieve punten? Wat kan er beter? Laat het onderaan onze pagina achter bij de Veganbox reviews en ervaringen.

 • Goed en simpel veganistisch eten
 • Bereid met seizoensproducten die grotendeels biologisch zijn
 • Ingrediënten die lokaal geteeld zijn
 • Verrassende gevarieerde recepten
 • Geen keuze in recepten; switchen tussen verschillende kratten wel mogelijk;
 • Het is alleen mogelijk om Veganbox.nl 3 keer per week af te nemen.

Veganbox.nl recepten

Veganbox heeft in Nederland een uniek concept in de zin dat ze alleen veganistische maaltijdboxen aanbieden.

Bij Veganbox kan je ook niet zelf kiezen wat er in de maaltijdbox zit, je kan wel kiezen of je de box per week al dan niet wilt ontvangen, maar het menu staat per week vast. Zo kan Veganbox.nl prijsbewust seizoensproducten inkopen en krijg je goed en lekker veganistisch eten in je maaltijdbox voor een scherpe prijs. Een vaststaand menu betekent wel meteen meer gevarieerd en verrassend koken, juist omdat je zelf niet kan kiezen.

De recepten zijn iedere week te vinden op deze pagina.

veganistische maaltijdbox
veganbox recepten vegetarisch

Veganbox kosten & prijs

De kosten van een maaltijdbox van Veganbox beginnen vanaf 41,50 voor een 2 persoons Veganbox. De 4 persoons maaltijdbox is €57,-. Per persoon per maaltijd ben je dan dus zo'n €4,75 kwijt.

p.p.p.m staat voor per persoon per maaltijd

VeganboxKostenKorting?
2 personen - 3 maaltijden€43 (€7,17 p.p.p.m.)10% op de eerste box
4 personen€63 (€5,25 p.p.p.m.)10% korting op de eerste box. 

Veganbox proefbox ?

veganbox-receptBij Veganbox kun je je eerste maaltijdbox proberen met 10% korting. Je kan niet kiezen voor een gratis maaltijdbox maar krijgt dus de eerste keer wel een leuke korting. Op deze manier kan je voordelig kennis maken met deze aanbieder van veganistische maaltijdboxen.

Over Veganbox

Veganbox.nl is onderdeel van Bilder & De Clercq die onder meer de maaltijdboxen Veganbox, Familiebox en Versh op de markt hebben. Met de Veganbox bedienen ze een puur veganistische markt. Zo wordt veganistisch koken een stuk makkelijker en toegankelijker.

Veganbox: lekker makkelijk veganistisch eten

Met Veganbox wordt er een maaltijdbox product in de markt gezet voor een gezondere levensstijl. Vegan eten is milieuvriendelijker en wellicht ook gezonder. De veganistische maaltijdservice van Veganbox is door de vaststaande ingrediënten ook goed betaalbaar. Zo kook je elke week verrassend en gevarieerd en heeft het team achter de maaltijdboxen de vrijheid om seizoensgebonden producten voordelig in te kopen.

Door middel van goede portionering en de juiste ingrediënten houd je niks over en hoeft er dus niks weggegooid te worden..

Wat zit er in de veganbox maaltijdbox?

Veganbox wil zoveel mogelijk biologische ingrediënten gebruiken in deze veganistische maaltijdbox. In de box verder:

 • Zo min mogelijk verpakkingsmateriaal en weinig plastic;
 • Receptkaarten met uitleg, stappen en foto;
 • Zoveel mogelijk biologisch seizoensgebonden en lokaal;
 • Goede verse groenten, sla en fruit;
 • Gratis bezorging van de box bij je aan de deur;
 • Ingrediënten voor 3 veganistische maaltijden: zoveel mogelijk geportioneerd.

Alle maaltijdboxen

3 redenen om te kiezen voor Veganbox

Bij Veganbox kiezen ze bewust zoveel mogelijk voor biologische ingrediënten.
Drie keer per week een maaltijd zonder keuzestress, de enige keuze is of je wel of geen maaltijdbox wilt ontvangen.
Met Veganbox ontvang je heerlijk verse voordelige groente, fruit, sla en meer wat in een goede veganistische leefstijl past.

Bekijk alle aanbieders:

Maaltijdboxen

Vergelijk de verschillende aanbieders en ontdek welke maaltijdbox het beste bij jouw gezinssituatie past.

3 thoughts on “Veganbox maaltijdbox”

 1. Goede ervaringen met Veganbox. Ik ga al zo’n twee jaar als vegan door het leven. Omdat mijn man nog geen vegan was, was een foodbox geen oplossing (moest teveel eigen spullen erbij kopen). De introductie van Veganbox was een oplossing. Natuurlijk is de prijs (41,50 betalen wij) wel wat hoog, maar in de wereld van een Vegan is dat niet een beer op de weg!

 2. WE GAAN (NOOIT MEER) VEGAN MET KERST:
  Wat een teleurstelling, Veganbox.nl kan de bij het Kerstmenu passende wijnbox pas na Kerst leveren….. wat heb ik daar nou aan?
  Nu moet ik stel op sprong alsnog naar de winkel om bijpassende wijnen te zoeken, mits ik de wijnomschrijving nog op tijd krijg toegestuurd…
  Nabellen levert twee versies van de waarheid op, de ene medewerker zegt dat het aan het leveranciersbedrijf TRUNX ligt dat het een deel van een postcodegebied mis is gegaan; oftewel het probleem was al bij hen bekend maar ze hadden nog geen moeite genomen om mij daarover te bereiken.
  Toen ik nogmaals nabelde om de namen van de wijnen te achterhalen, zegt de medewerker dat ze door de Coronamaatregelen geen alcohol na 20.00 mogen bezorgen, en dat er sprake zou zijn van overmacht…??
  Van te voren werd gezegd dat ze bewust de 23e bezorgen zodat ze nog alle tijd hebben om iets na te leveren op de 24e, nu werd aan de telefoon al meteen gezegd dat er niks beloofd kan worden. Het is een groot raadsel waar de wijnen op dit moment zijn, op een of andere manier kan VEGANBOX.NL geen invloed uitoefen op TRUNX
  Wat me shockeert is dat er geen enkele concrete oplossing wordt geboden, toen ik vroeg naar bijpassende omschrijving van de wijn, werd gezegd dat het in de loop van de ochtend wordt verstuurd. Ook werd mij verweten, dat ik zo weinig begrip voor de situatie heb… Pardon? Dit bedrijf neit wat ze beloven, bieden geen compensatie en spreekt mij belerend toe.
  Zo’n Veganpakket is best aan de prijs voor die paar groentes en wat kruiden die je krijgt…. maar goed, het is Kerst, en de lol was ook dat het allemaal compleet is, met bijpassende wijnen, dan moeten ze natuurlijk wel bezorgd worden.
  Een bedrijf die niet kan leveren op zo’n belangrijk dag als Kerst, die heeft mijn vertrouwen verloren; het is ook slechte reclame voor al degene die (met Kerst) zich aan Vegan durfden te wagen.

 3. Verse producten, met liefde uitgezocht en mooi ingepakt, met heerlijke recepten! Onze dochter van dertien kookt nu fluitend drie keer per week, we genieten er allemaal van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *