Boxbites

Boxbites-logo-foodboxen

Boxbites box

Informatie Boxbites

Boxbites is een box met allemaal gezonde, lekkere tussendoortjes en snacks. Jij geeft door bij Boxbites wat je voorkeur heeft en Boxbites stemt de boxen af op jouw smaak.

Over BoxBites

Gezonde snacks? Bestaan die eigenlijk wel? Jazeker! En je kunt ze eenvoudig leren kennen en ontvangen met de box van BoxBites. Thomas, voormalig student gezondheidswetenschappen, en Mark (sportfanaat) misten een goed aanbod aan echt gezonde tussendoortjes in de supermarkt. Zo ontstond het idee om dit aanbod te gaan bundelen in een handige foodbox: de box van BoxBites.

Boxbites-Rhytm

Wil je ook eens kijken of de tussendoortjes van Boxbites wat voor jou zijn?

Wat zit er in de tussendoortjes- snackboxen van BoxBites?

De box van BoxBites bevat 18 gezonde tussendoortjes zonder geraffineerde suikers, zonder kunstmatige toevoegingen en zonder gluten. En bovenal, en dat is de nummer 1 prioriteit bij de selectie van de tussendoortjes door BoxBites: ze moeten vooral lekker zijn! Dus geen kurkdroge koekjes en smaakloze repen. BoxBites weet hoe ze gezond en lekker kunnen combineren!

Inmiddels zijn er meerdere snackboxen te vinden online en ze focussen zich vrijwel allemaal op de gezonde markt. Terecht, natuurlijk! Maar dit zorgt er wel voor dat het voor ons als consument moeilijker gemaakt wordt om te kiezen. Want of je een Nakd bar in de ene of de andere box terugvindt maakt voor de meesten van ons niet uit. Dus wat onderscheidt BoxBites van de anderen?

In onze ogen is dit voornamelijk de persoonlijke aanpak. Wanneer je op hun site rondklikt zie je bij iedere snack een persoonlijk verhaal staan. Waar komt de snack vandaan, wie is de leverancier? Dit soort vragen worden beantwoord in deze stukjes tekst. Ook is het heel duidelijk wie het team is achter BoxBites. Wie houdt zich er bijvoorbeeld mee bezig met de zorg van de website? Dit zorgt ervoor dat het lijkt of je deze boxen van vrienden koopt. Of van je nichtje op de basisschool. En wie kan dit nou afslaan? Wij iniedergeval niet.

We klinken nu wel erg positief over de foodboxen van BoxBites, maar wat zijn de verbeterpunten? Of wat zorgt ervoor dat ik liever bij anderen koop? Wat in onze ogen verbeterd kan worden is de grootte van de inhoud van de box. Er zullen namelijk altijd boxen met 18 stuks moeten worden besteld. Nu gaat dit wel op, maar dit zorgt ervoor dat je een redelijke investering moet doen om een box te laten komen.

Prijzen

Wanneer je kiest voor een abonnement op BoxBites worden de prijzen gunstiger dan bij een eenmalige box. Wanneer je voor een losse box kiest betaal je 30,95, hier zitten wel 18(!) snacks in, goede deal wat ons betreft. Wanneer je kiest voor een nieuwe box iedere 4 weken betaal je al minder, namelijk 28,95 per box. En voor de fanatiekelingen onder ons, bijvoorbeeld wanneer je met kantoor bestelt of voor een aantal kinderen, betaal je iedere 2 weken 27,95 voor een box. In het laatste geval betaal je maar 1,55 per snack. Goedkoper dan in de supermarkt!

Kenmerken tussendoortjes box Boxbites

  • Type productennatuurlijke en gezonde tussendoortjes
  • Frequentieeenmalig, per week, per 2 weken of per 4 weken
  • Opzegtermijn: per direct
  • Bezorging: naar Nederland (gratis) en Belgie (7,95 euro verzendkosten) per brievenbuspost

Prijzen BoxBites (per box)

  • cadeaubox – €15,95
  • losse box – €30,95
  • elke 4 weken – €28,95
  • elke 2 weken – €27,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *