dinnerly maaltijdboxen - review

Sinds vandaag is de website van Dinnerly live in Nederland. Dinnerly is het jonge broertje van Marley Spoon en sinds vandaag gestart in Nederland. Onder meer in de Verenigde Staten en Engeland stond dit concept al wat langer in de markt. Met Dinnerly mikt het bedrijf achter Marley Spoon op een nog toegankelijkere en ook goedkopere maaltijdbox.

Door te koken met minder ingrediënten (niet minder hoeveelheden) en door onder meer de receptkaarten digitaal of via de app te doen is de maaltijdbox iets eenvoudiger qua opzet, maar net zo lekker, gevarieerd en gezond. En dus ook gezond voor de portemonnee.

Omdat Dinnerly net van start is in Nederland is deze maaltijdbox nu ook met een Dinnerly kortingscode te bestellen via Foodboxen.nl.

Green Chef

Benieuwd naar deze nieuwe starter? Lees dan onze pagina over de Dinnerly Maaltijdbox.

About JW

Eigenaar van Foodboxen.nl en zelf hobby kok, heeft alle maaltijdboxen op de website al meermaals geprobeerd en is enthousiast over het concept van foodboxen. Om alles overzichtelijk te houden hebben we onze bevindingen gebundeld zo kan jij zelf makkelijk maaltijdboxen vergelijken. Naast een passie voor eten ook gek op reizen en inmiddels aardig goed in het ontwikkelen en uitbouwen van websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *