Factor Meals maaltijdbox

Factor Meals logo

Factor Meals maaltijdbox

De voordelen van de Factor maaltijdbox

Factor prijzen

Een box met 8 maaltijden bestel je bij Factor voor €8,99 per maaltijd. Bezorging is €5,99
Bekijk prijsinformatie – bekijk de Factor kortingscodes

Vanaf €49,95 zonder korting – tot wel €99,- korting op je eerste bestelling.

Green Chef

Betaling Factor

Bij Factor Meals heb je een volledig flexibel abonnement. Deze kan je op elk moment pauzeren / opzeggen. Betaling kan met iDeal en creditcard of op factuur via Klarna. Na de eerste bestelling gaat het door op basis van automatische incasso van je rekening.

Factor Menu / Recepten

Bij Factor kan je kiezen voor flexitarisch, pescotarisch, vegetarisch of keto als menu voorkeur. Maaltijden kan je zelf nog kiezen. Vervolgens wordt het vers bereid thuis geleverd en hoe je het alleen nog op te warmen.

Bezorging 

Bezorging kan in heel Nederland, behalve de Waddeneilanden. Wanneer de bezorging is, is mede afhankelijk van waar je woont op het moment. Woon je bijvoorbeeld in Amsterdam dan kan je kiezen tussen zondag en maandag en dan in tijdsloten van zo'n 5 uur. Ook in België is Factor inmiddels van start!

Biologisch?

Gedeeltelijk biologisch, waar mogelijk.

Factor is de aanbieder van gezonde maaltijdboxen die je alleen nog even op hoeft te warmen. Oneerbiedig gezegd: magnetron maaltijden die snel klaar zijn, maar wel bereid door echte chefs en samengesteld door diëtisten. Zo kun je met Factor eenvoudig gezond eten volgens jou leefstijl van voorkeur. Of dat nou keto, pesco, flex of vegetarisch is. Factor heeft maaltijden voor je klaar staan in al deze segmenten.

Factor box keuze

Ook bij Factor kun je kiezen uit verschillende dieetvoorkeuren maar kun je vervolgens de maaltijden nog naar eigen keus aanpassen. Opties die je kan kiezen zijn keto, pesco, flex of vegetarisch. Wekelijks zijn er 12 vers bereide maaltijden om uit te kiezen.

Box keuze

Zoals gezegd kun je op de website van Factor Meals dus kiezen uit de verschillende benoemde leefstijlen. Wekelijks heb je keuze uit 12 maaltijden die je kan kiezen en thuis alleen nog even hoeft op te piepen.

 • Vegetarisch
 • Pescotarisch
 • Keto
 • Koolhydraatarm
 • Flexitarisch
 • Weinig calorieen

Om af te vallen kunnen bijvoorbeeld keto- en koolhydraatarme maaltijden een keuze zijn.

Aantal personen en maaltijden per week

Na je keuze voor een persoonlijke menu voorkeur bij Factor kun je kiezen voor hoeveel personen je wekelijks maaltijden af wil nemen. Factor is ook uitstekend geschikt als je voor 1 persoon wil bestellen. Een goede keuze voor een één-persoons maaltijdbox dus.

Bij meer maaltijden kom je vanzelfsprekend iets goedkoper uit, maar je kan ook voor bijvoorbeeld 8 gerechten kiezen, ze zijn vers bereid en vervolgens wel even te bewaren.

Factor meals Ervaringen

Onlangs hebben we Factor voor het eerst geprobeerd; normaliter vinden we koken thuis erg leuk, maar soms is het inderdaad wel erg makkelijk dat je de maaltijden alleen nog even hoeft op te piepen. De ingrediënten waren van prima kwaliteit en de recepten goed. Als we de box vaker hebben getest volgt een uitgebreid oordeel.  

Op Foodboxen.nl kun je, zoals hier boven al geïmpliceerd ook je eigen review en ervaringen of een specifieke maaltijdbox achterlaten. Zo kan je andere mensen helpen beslissen met hun keuze voor welke maaltijdbox zij moeten kiezen. Wij bekijken wel altijd of de reacties genoeg onderbouwing hebben en relevant / inhoudelijk zijn.

 • Gezond eten makkelijk gemaakt, door voorbereide maaltijden
 • Veel groenten per gerecht – met een focus op actieve mensen
 • Duurzaam ingestoken, weinig verpakkingsmaterialen
 • Factor is ook handig bij een specifiek dieet zodat je niet zelf hoeft uit te pluizen welke voedingsmiddelen je wel- en niet kan kopen.
factor maaltijdbox

Factor menu

Bij Factor kies je vrij snel in het bestelproces je dieetvoorkeuren; je hebt hier de keuze van vegetarisch, pescotarisch en keto, of flex wat van vegan tot vlees strekt. Op basis van je voorkeuren wordt er een selectie van de wekelijkse maaltijden gemaakt die je zelf nog kan aanpassen. Het zijn ready meals, dus bestel je voor meer dan 1 persoon kunnen jullie ook allemaal iets anders bestellen.

Dus of je nu liever vegan, flexitarisch, vis, keto of juist gevarieerd wil eten. Wekelijks heb je bij Factor keuze uit in ieder geval 12 recepten.

Je kan verder filteren op basis van de categorieën die aan de gerechten zijn gekoppeld, als je een weekje vegan of vegetarisch of juist koolhydraatarm wil eten kan dat op deze manier ook vrij makkelijk bij Factor, net als bijvoorbeeld bij Green Chef.

Factor info

De gerechten staan lekker snel op tafel omdat ze van te voren zijn bereid door chefs. Voedingsdeskundigen stellen de maaltijden samen zodat ze goed aansluiten bij jouw wensen en je een gezonde maaltijd hebt zonder al te veel moeite.

Voor de magnetron

Factor meals kortingscodes

Factor meals proberen met korting? De kans is groot dat je een leuke welkomst korting krijgt bij Factor meals aangezien de box nog niet zo lang is gestart in Nederland. Bekijk bij de onderstaande acties de recente aanbiedingen van Factor en wat jij kan besparen op je eerste Factor meals maaltijden

Tot €99,- korting
Kortingscode

Factor kortingscode

Met deze Factor kortingscode krijg je tot wel €99,- korting verdeeld over je eerste 4 bestellingen bij Factor Meals.

More Less
Naar Factor

Factor Meals prijzen en kosten

Factor meals steekt net wat anders in elkaar omdat de gerechten al bereid zijn. Je bestelt dus eigenlijk kant en klare maaltijden die vers bereid worden. Dit kan dus ook makkelijk voor 1 persoon, maar voor 2 of meer personen is het ook zeker moeilijk. De prijs van de Factor Meals maaltijdboxen is onder meer afhankelijk van

 1. Het aantal personen;
 2. Het aantal maaltijden per week;
 3. Mogelijke aanbiedingen.

Bij je eerste orders kun je bij Factor meals een hele mooie welkomstkorting krijgen. Omdat de maaltijden al bereid zijn, zit Factor qua prijs wat hoger in de markt. Een maaltijd bij Factor zonder korting kost €8,99 maar over je eerste bestellingen krijg je flink wat korting en kun je wat voordeliger kennismaken met Factor meals.

Meer maaltijden in één keer bestellen levert vaak weer wat prijswinst op.

De prijzen van Factor zijn in principe redelijk recht toe recht aan:

Een maaltijd kost bij 8 maaltijden per keer rond de €8,99. Bestel je meer maaltijden dan kan je uitkomen op €8,49 per maaltijd en bij minder maaltijden betaal je wat meer.

Bezorging van de Factor meals maaltijdboxen kost in alle gevallen €5,99

Factor proberen?

Op de eerste maaltijdbox van Factor krijg je 50% korting, dit om te proberen je enthousiast te krijgen over deze maaltijdbox.

Over Factor Meals

Factor is overgekomen uit de VS en focust zich op ready meals. Oftewel opwarmmaaltijden. De maaltijden van Factor zijn samengesteld door voedingsdeskundigen en bereid door chefs.

Bij Factor kun je kiezen voor een specifieke voorkeur qua leefstijl: keto, vega, flex of pescotarisch en vervolgens wordt de box samengesteld op basis van je voorkeuren. Daarna kun je nog aanpassingen nog doen aan je box en bestellen maar.

Factor is evenals Green Chef onderdeel van HelloFresh. Grote verschil is dat hier nog een duidelijkere focus ligt op comfort, je maaltijden zijn al bereidt. Tevens ligt er ook de nadruk op gezonde voeding. Het moet niet allen vullen, het moet ook voeden.

Je kan de maaltijdboxen van Factor bestellen vanaf 4 maaltijden tot 14 maaltijden. Met een flexibel abonnement.

Wat vind je in de Factor box

In de boxen van Factor vind je maaltijden die al klaar zijn. Als je de box opent vind je een aantal verpakkingen, waar je nog wat gaatjes in moet prikken voordat je ze in de magnetron zet. Op de verpakking staat hoe lang en op welk wattage en even piepen maar! Verder weinig extra verpakkingsmaterialen of uitleg.

Kenmerken maaltijdboxen Factor

 • Focus op gezonde leefstijl en comfort van snel op tafel
 • Frequentie: wekelijks
 • Abonnement pauzeren: is mogelijk
 • Premium maaltijden die je alleen nog even hoeft op te warmen

Alle maaltijdboxen van Factor

3 redenen om te kiezen voor Factor

Je kiest bij Factor meer op basis van gemak, ingrediënten en leefstijl.
Gezond eten, snel op tafel
Bij Factor kies je voor verschillende leefstijlen die aansluiten bij je leefstijl.

Wat vonden wij van de Factor Maaltijdbox?

De Factor maaltijden hebben we nu 1 week geprobeerd. Binnenkort volgt de review op het blog en hieronder.

Meer Factor meals reviews en artikelen lees je ook op het blog

Factor rolt maaltijdboxen uit naar Nederland

Begin deze maand is Factor gestart in Nederland. Factor is met haar maaltijdboxen al een tijdje actief in de UK en in de VS. Factor is ooit begonnen in de VS en focust zich op het verzorgen van gezonde en gemakkelijke maaltijdboxen, met een extra focus op mensen die weinig tijd hebben om te koken. […]

Wat zijn de alternatieven voor de Factor box?

Factor is een maaltijdbox die zich focust op zowel gemak als op gezond eten binnen een specifieke leefstijl. Een andere maaltijdbox die ook opwarmmaaltijden levert is Vood. Maar we denken dat Green Chef een mooit alternatief is, daar moet je alleen de gerechten nog zelf bereiden. Ook Ekomenu en HelloFresh zitten een beetje in de zelfde hoek waar je duidelijk kan kiezen wat je eet, wat de impact is, en welke leefstijl je kiest.

Bekijk alle aanbieders:

Maaltijdboxen

Vergelijk de verschillende aanbieders en ontdek welke maaltijdbox het beste bij jouw gezinssituatie past.

Reacties en vragen

Vragen over deze maaltijdbox of wil je jouw ervaringen over de Factor meals maaltijdbox delen? Dat kan hier onder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *