Factor Meals maaltijdbox (1)

Begin deze maand is Factor gestart in Nederland. Factor is met haar maaltijdboxen al een tijdje actief in de UK en in de VS. Factor is ooit begonnen in de VS en focust zich op het verzorgen van gezonde en gemakkelijke maaltijdboxen, met een extra focus op mensen die weinig tijd hebben om te koken. Wekelijks kies je bij de introductie uit 12 smaakvolle recepten die door specialisten zijn samengesteld en vaak een focus op gezond eten hebben. Het aanbod bij Factor varieert van vegetarisch en veganistisch tot eiwitrijk en maaltijden die passen binnen dieetbeperkingen zoals gluten- en/of zuivelvrij.

Wat Factor onderscheidt van andere maaltijdboxen is dat de recepten en ingrediënten binnen een handomdraai klaar zijn. De ingrediënten en recepten zijn namelijk door de chefs van Factor al verwerkt tot gezonde en voedzame maaltijden die je thuis gemakkelijk in de magnetron, of oven kan opwarmen.

Green Chef
factor maaltijdbox uitleg

Ook bestellen bij Factor is eenvoudig en flexibel. Over het algemeen bieden Factor maaltijdboxen een handige oplossing voor mensen die gezonde en gevarieerde maaltijden willen bereiden zonder uren te besteden aan boodschappen en receptplanning. Het concept is populair geworden bij een breed publiek vanwege het gemak en de toegankelijkheid die het biedt. Op korte termijn voegen we ook de Factor maaltijdboxen toe en vind je op Foodboxen.nl ook de Factor brand page met alle informatie, reviews en beeldmateriaal van Factor.

factor maaltijdbox

Factor is net als Green Chef ook een concept onder de vlag van HelloFresh. Factor zelf proberen? Op dit moment hebben ze een welkomstaanbieding met tot wel €90,- korting op je eerste 4 maaltijdboxen.

Tot €99,- korting
Kortingscode

Factor kortingscode

Met deze Factor kortingscode krijg je tot wel €99,- korting verdeeld over je eerste 4 bestellingen bij Factor Meals.

More Less
Naar Factor

About JW

Eigenaar van Foodboxen.nl en zelf hobby kok, heeft alle maaltijdboxen op de website al meermaals geprobeerd en is enthousiast over het concept van foodboxen. Om alles overzichtelijk te houden hebben we onze bevindingen gebundeld zo kan jij zelf makkelijk maaltijdboxen vergelijken. Naast een passie voor eten ook gek op reizen en inmiddels aardig goed in het ontwikkelen en uitbouwen van websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *