factor - maaltijdbox

In een net iets andere niche dan Marley Spoon, Green Chef, HelloFresh en onder meer Ekomenu betreedt nu Factor Meals de Nederlandse maaltijdboxen markt. Factor Meals, in de VS al langer bekend als Factor75, is al langer aan de weg aan het timmeren met het concept van gezonde maaltijden die snel klaar zijn. De maaltijden van Factor Meals worden vers bereid door de chefs van Factor en vervolgens gekoeld geleverd – het enige wat jij nog hoeft te doen is het opwarmen. Gezond eten in een mum van tijd!

Factor is een submerk van HelloFresh in Nederland dat probeert een nog breder segment in de maaltijdboxen markt aan te boren met ook nog kant-en-klare maaltijdbox erbij. Het concept van Factor steekt vrij makkelijk in elkaar: je krijgt hier door chefs reeds voorbereide maaltijden thuis gestuurd. Gezond en voedzaam eten maar dan makkelijk gemaakt. Wekelijks kan je hier kiezen uit 12 verschillende maaltijden in verschillende categoriën. Van vegan, tot keto, tot eiwitrijk en caloriebewust of bijvoorbeeld lactosearm.

Een ideale maaltijdbox als je niet altijd evenveel tijd hebt maar toch gezond wil eten. Je kan meerdere maatlijden tegelijk bestellen omdat ze vers bereid zijn en diepgevroren worden geleverd. Ze kunnen direct thuis de vriezer in. In het overzicht van Factor Meals lees je meer over deze nieuwe maaltijdbox. Of bekijk direct het product zelf.

Green Chef

About JW

Eigenaar van Foodboxen.nl en zelf hobby kok, heeft alle maaltijdboxen op de website al meermaals geprobeerd en is enthousiast over het concept van foodboxen. Om alles overzichtelijk te houden hebben we onze bevindingen gebundeld zo kan jij zelf makkelijk maaltijdboxen vergelijken. Naast een passie voor eten ook gek op reizen en inmiddels aardig goed in het ontwikkelen en uitbouwen van websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *