HelloFresh maaltijdbox

De laatste keer dat we de HelloFresh maaltijdbox probeerden was alweer even geleden, tussendoor moesten we natuurlijk ook alternatieven als Ekomenu, Dinnerly, Green Chef, Familiebox, Marley Spoon etc ook testen dus soms duurt het even voordat het cirkeltje weer rond was. Maar goed; afgelopen week was het dan weer tijd voor de HelloFresh box.

We bestelden de box met de back to school korting, (die inmiddels helaas verlopen is) en kozen 3 gerechten uit. (1.) 1 x flammkuchen met gebakken appel, brie & ui, (2) gehaktballetjes in Zweedse balletjes, krieltjes en broccoli en (3) een Bowl met miso glazed zalm, geroosterde broccoli en gemberrijst. Door eigen onoplettendheid zaten we met 2 x broccoli maar die fout kunnen we moeilijk bij HelloFresh neerleggen aangezien we de gerechten zelf uitzochten. Het bestelproces verloopt vloeiend en binnen een paar minuten heb je je boodschappen en avondeten voor volgende week weer binnen.

Green Chef

Op de eerste dag aten we de miso glazed zalm, als er vis in een maaltijdbox zit zorgen we standaard dat die als eerste de pan in gaat. Prima gerecht, met name de broccoli was goed gelukt (en erg makkelijk), de gemberrijst was ook een leuke twist die we zelf nog niet eerder hadden gemaakt en beviel ook goed. De zalm maakte het af, al was de miso glazing eigenlijk niet eens nodig om het smakelijk te maken. Redelijk makkelijk gerecht om te maken, alles was aanwezig van goede kwaliteit.

Op dag 2 was het de beurt aan de flammkuchen met brie, appel en ui, hier zelf nog serrano ham aan toegevoegd maar dit was eigenlijk niet nodig. Flammkuchen maken we wel vaker maar de combi met gebakken ui en appels en vervolgens de flammkuchen met creme fraiche en brie de oven in was ons nog niet bekend. Dit gerecht beviel erg goed door de eenvoud maar zeker ook door de smaak. Wat ons betreft een blijvertje.

Gerecht 3 waren de gehaktballetjes in Zweedse stijl met roomsaus, broccoli, krieltjes en cranberrychutney. Een erg smakelijk gerecht wat ook uitblinkt in eenvoud. Ook voor de beginnende koks is dit een gerechtje wat je snel en smakelijk op tafel hebt. Helaas beseften we pas na het eten dat we vergeten waren foto's te maken 🙂

Eigenlijk was alles deze keer weer goed geregeld bij HelloFresh. De levering werd duidelijk gecommuniceerd, de receptkaarten werden meegeleverd. Ook alles was aanwezig en zag er goed en vers uit. Via de app is het ook lekker makkelijk koken met HelloFresh. Wat ons betreft dus een aanrader. Meer weten over HelloFresh, mogelijke aanbiedingen en bijvoorbeeld de prijs? Kijk dan eens op onze HelloFresh overzichtspagina.

Op zoek juist naar een alternatief? Bekijk dan eens onze top 5 met HelloFresh alternatieven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *