hf kortingscode

Het gaat goed met HelloFresh dit jaar met veel nieuwe klanten, maar HelloFresh wil ook oud klanten en bestaande klanten terug aan boord.

In veel gevallen krijg je bij de maaltijdbox aanbieders vaak een leuke welkomstkorting als je net klant wordt, dan krijg je bijvoorbeeld 50% korting op je eerste paar boxen of een x bedrag korting op de eerste paar maaltijdboxen. HelloFresh heeft nu ook een kortingscode die werkt voor oude / bestaande klanten. Heb je al 3 maanden geen maaltijdbox meer afgenomen bij HelloFresh? Dan kun je gebruik maken van deze aanbieding. Met deze actie probeert het oude klanten terug aan boord te krijgen, dat betekent ook direct dat ze veel vertrouwen hebben in hun huidige productaanbod en dienst.

Dus ben jij een oud- of bestaande klant van HelloFresh en heb je al 3 maanden geen gebruik meer gemaakt van de maaltijdboxen? Dan kun je nu weer beginnen met een flinke korting die oploopt tot wel €80,- op je bestelling.

hellofresh header

Via onderstaande kortingscode krijg je nu de HelloFresh korting. Ben je benieuwd naar wat wij van HelloFresh vonden? Dan lees je hier onze uitgebreide reviews en een compleet HelloFresh overzicht. We hebben ook een pagina met kortingscodes voor HelloFresh.

€80,- korting
Kortingscode

€80 kortingscode HelloFresh (oude klanten)

Met deze HelloFresh kortingscode krijg je nu tot wel €80,- korting. Ook voor bestaande oude klanten die al 3 maanden geen gebruik meer maken van HelloFresh.

More Less
Kopieer code

Actievoorwaarden: Bij bestelling van een flexibel lidmaatschap op een maaltijdbox krijg je op de eerste box € 15,01 tot € 50,01 korting (afhankelijk van de grootte van je box), op de tweede box € 10 korting, op de derde box € 10 korting en op de vierde box € 10 korting. De eerste bezorging is gratis, daarna zijn bezorgkosten van toepassing. De kortingscode is enkel voor nieuwe klanten of als je lidmaatschap meer dan 3 maanden geleden is opgezegd en geldt voor de maaltijdbox excl. toeslagen of extra producten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *