hf kortingscode

Het gaat goed met HelloFresh dit jaar met veel nieuwe klanten, maar HelloFresh wil ook oud klanten en bestaande klanten terug aan boord.

In veel gevallen krijg je bij de maaltijdbox aanbieders vaak een leuke welkomstkorting als je net klant wordt, dan krijg je bijvoorbeeld 50% korting op je eerste paar boxen of een x bedrag korting op de eerste paar maaltijdboxen. HelloFresh heeft nu ook een kortingscode die werkt voor oude / bestaande klanten. Heb je al 3 maanden geen maaltijdbox meer afgenomen bij HelloFresh? Dan kun je gebruik maken van deze aanbieding. Met deze actie probeert het oude klanten terug aan boord te krijgen, dat betekent ook direct dat ze veel vertrouwen hebben in hun huidige productaanbod en dienst.

Green Chef

Dus ben jij een oud- of bestaande klant van HelloFresh en heb je al 12 maanden geen gebruik meer gemaakt van de maaltijdboxen? Dan kun je nu weer beginnen met een flinke korting die oploopt tot wel €160,- op je bestelling.

Via onderstaande kortingscode krijg je nu de HelloFresh korting. Ben je benieuwd naar wat wij van HelloFresh vonden? Dan lees je hier onze uitgebreide reviews en een compleet HelloFresh overzicht. We hebben ook een pagina met kortingscodes voor HelloFresh.

Terug de keuken in met tot € 160 korting
Kortingscode

Expired On: 08/31/2023

HelloFresh: Kom terug en bespaar tot €160 korting

Nu tot €160 korting voor terugkerende klanten bij HelloFresh op de eerste 4 boxen.

Bij heractivering van je flexibele lidmaatschap op een maaltijdbox krijg je korting op 4 boxen: 50% op je volgende box en 25% op de 3 boxen daarna. De kortingscode is enkel geldig voor voormalige klanten die hun lidmaatschap meer dan 12 maanden geleden hebben opgezegd en geldt voor de maaltijdbox excl. toeslagen of extra producten.

More Less
Pak korting

Voorwaarden: Bij heractivering van je flexibele lidmaatschap op een maaltijdbox krijg je korting op 4 boxen: 50% op je volgende box en 25% op de 3 boxen daarna. De kortingscode is enkel geldig voor voormalige klanten die hun lidmaatschap meer dan 5 weken geleden hebben opgezegd en geldt voor de maaltijdbox excl. toeslagen of extra producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *