greenchef-maaltijdbox-breder

HelloFresh brengt Green Chef naar Nederland. HelloFresh nam in 2018 Green Chef, destijds was het bedrijf met name actief in de Verenigde Staten. Na het Verenigd Koninkrijk gaat het Green Chef concept nu ook live in Nederland.

Green Chef wordt neergezet als een premium maaltijdbox, die wordt samengesteld door diëtisten en voedingsdeskundigen en zich specialiseert in specifieke dieetvoorkeuren en leefstijlen. Bij Green Chef kun je kiezen tussen 6 verschillende opties als vegan, vegetarisch, pescotarisch, flexitarisch, koolhydraatarm en keto, zo is er voor bijna ieder wat wils in het aanbod van Green Chef.

Met deze maaltijdbox wil HelloFresh inspelen op de consument die gezonder wil eten of zich een specifiek leefstijl / dieet heeft aangemeten. Via het huidige aanbod worden deze consumenten nog niet goed genoeg bereikt en HelloFresh hoopt met het lanceren van Green Chef haar marktaandeel verder uit te breiden.

hellofresh header

Green Chef is inmiddels in de VS opgeschaald tot één van de populairste maaltijdboxen, we gaan zien of dat in Nederland ook gaat lukken. Zeker is dat de Nederlandse markt in ieder geval een brede vraag naar specifieke dieetvoorkeuren heeft die nog niet goed genoeg wordt bediend.

Meer weten over deze maaltijdbox? Op deze pagina vind je het complete overzicht over Green Chef Nederland.

About JW

Eigenaar van Foodboxen.nl en zelf hobby kok, heeft alle maaltijdboxen op de website al meermaals geprobeerd en is enthousiast over het concept van foodboxen. Om alles overzichtelijk te houden hebben we onze bevindingen gebundeld zo kan jij zelf makkelijk maaltijdboxen vergelijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *