ekomenu beeld

Afgelopen weekend kwam bij ons het nieuws binnen dat Ekomenu gaat veranderen en is gerebrand. Ekomenu is compleet in een nieuw jasje gestoken, een fijne look and feel die goed past bij de ambities die Ekomenu heeft. Dit is de eerste stap naar grote verandering aldus Ekomenu.

We hebben eerst dit aangepakt, met daarbij een nieuwe accountomgeving, waarbij het nog makkelijker wordt om de lekkerste recepten te kiezen die bij jou passen. Maar er komt nog veel meer verandering aankomende maanden, dus houdt ons goed in de gaten

Jack en Marjolein Stroeken, founders van Ekomenu. 

De nieuwe look and feel past bij de impact die Ekomenu met haar biologische maaltijdbox en BIO webwinkel wil bereiken. We willen impact maken, positieve impact maken om een beweging op gang te laten komen. Ze hebben de afgelopen jaren toegewerkt naar een duurzaam systeem, waarmee ze nu uit de kast komen. Bij Ekomenu willen ze de wereld laten zien en horen wat ze willen bereiken en een verandering op gang brengen voor boeren, natuur en gezondheidszorg. En dat kan onder andere door gezonder en biologisch te eten. Dat bieden wij aan: nu in een prachtige, kakelverse omgeving. 

Green Chef

Bij Ekomenu kies je uit 14 leefstijlen en 26 recepten. De kern van Ekomenu is seizoensgebonden en lokale ingrediënten, die ook nog eens biologisch zijn. Het receptenteam rekent alles door, van voedingswaarde, tot impactscores, allergenen en leefstijl. Je kunt precies kiezen wat bij jou past, terwijl je ook nog eens onbespoten producten ontvangt die goed zijn voor je lichaam en de omgeving.

Geen stress meer in de supermarkt, vooral gemak en lekker eten. Ekomenu is de enige 100% biologische maaltijdbox en verkrijgbaar in zowel Nederland als Belgie. 

About JW

Eigenaar van Foodboxen.nl en zelf hobby kok, heeft alle maaltijdboxen op de website al meermaals geprobeerd en is enthousiast over het concept van foodboxen. Om alles overzichtelijk te houden hebben we onze bevindingen gebundeld zo kan jij zelf makkelijk maaltijdboxen vergelijken. Naast een passie voor eten ook gek op reizen en inmiddels aardig goed in het ontwikkelen en uitbouwen van websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *