De maand december staat weer voor de deur en met onder meer kerst- en Sinterklaas dus ook weer de tijd om gezellig met zijn allen aan tafel te schuiven voor een heerlijk diner. Heb je nou geen zin in de stress om de voorbereiding van bijvoorbeeld het kerstdiner heen? Dan zijn er nu verschillende aanbieder van maaltijdboxen die daar nu op inspelen met echte kerstdiner maaltijdboxen; wat wij ook wel de kerstboxen noemen. Je vindt ze allemaal op onze speciale kerstboxen pagina.

In de komende weken zullen we meer en meer kerstboxen toevoegen op foodboxen.nl: zodat je ruime keuze hebt voor een geslaagd kerstdiner. Met de kerstboxen haal je een compleet pakket in huis: bijvoorbeeld een compleet vier gangen diner met recepten en alle ingrediënten, of je bestelt gemakkelijk een kerst gourmetbox.

Green Chef

Met de kerstboxen maak je het jezelf in ieder geval een stuk makkelijker; je hoeft zelf niet meer te kiezen en uit te zoeken wat jij op tafel wilt gaan zetten want onder meer Ekomenu, De Krat, HelloFresh, Marley Spoon en de Familiebox hebben een aanbod aan complete kerstdiners voor je klaar staan. Je bestelt ze en krijgt dus alles wat te maken heeft met de voorbereiding van jouw grote kerstdiner thuis toe gestuurd.

In onderstaand lijstje kun je de verschillende aanbieders van maaltijdboxen eens doorlopen, en kijken of je bijvoorbeeld met wat extra korting kan bestellen:

Of je nou een kerstdiner voor 2 of voor 8 personen op tafel wilt zetten, wilt gourmetten of een luxe kerstdiner met meerdere gangen wilt er is genoeg keuze. Bij veel van de maaltijdboxen aanbieders kan je zelf je kerstdiner samenstellen, bij sommige aanbieders van de boxen kun je zelfs meteen bijpassende wijnen voor het kerstdiner bij selecteren. En met onze filters kan je gemakkelijk door selecteren op jouw voorkeuren voor het kerstdiner.

De kerst- of decemberboxen zijn geschikt voor beginners maar ook leuk voor de meer ambitieuze hobbykok. Toch niet overtuigd? Kijk dan eens bij de recepten van de verschillende aanbieders voor inspiratie, zo zet je weer eens keer wat anders op tafel met kerst. Alle kerstdiner maaltijdboxen op onze website vind je dus in dit overzicht.

Heb jij nog tips voor het kerstdiner bijvoorbeeld een gerecht wat je ooit hebt gemaakt en een positieve verrassing was, dan vinden we het erg leuk als je dit laat weten of anderen tipt in de reacties hier onder.

About JW

Eigenaar van Foodboxen.nl en zelf hobby kok, heeft alle maaltijdboxen op de website al meermaals geprobeerd en is enthousiast over het concept van foodboxen. Om alles overzichtelijk te houden hebben we onze bevindingen gebundeld zo kan jij zelf makkelijk maaltijdboxen vergelijken. Naast een passie voor eten ook gek op reizen en inmiddels aardig goed in het ontwikkelen en uitbouwen van websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *