hellofresh-ontbijtbox

Wat is een ontbijtbox?

Het ontbijt kan wel eens lastig zijn. Wat moet je nemen en heb je de tijd voor een snel of wat langer ontbijt? De maaltijdbox is bij veel mensen wel bekend, waarom zal je dan niet ook gaan voor de ontbijtbox? Iedereen zou graag een kant-en-klaar ontbijt willen. Je kent het wel, een weekendje in een hotel, je staat op en je ontbijt staat klaar. Niets zelf bij elkaar zoeken, boodschappen doen, maar gewoon direct lekker ontbijten. Dat is rustig wakker worden, het kan door de ontbijtbox te bestellen.

Uiteraard is het niet zo dat de ontbijtbox kant-en-klaar is, maar je bent al een heel eind op weg. Producten zijn met zorg samengesteld om jouw ontbijt zo compleet mogelijk te maken. HelloFresh heeft de geweldige HelloFresh ontbijtbox toegevoegd met als resultaat elke ochtend een heerlijk ontbijt, zonder eerst je boodschappenlijstje te hoeven maken!

Green Chef

Wat houdt de ontbijtbox in?

Met de ontbijtbox heb je de beste start van de dag, zo staat te lezen op de site van Hellofresh. Verwen jezelf met al het lekkers dat in de ontbijtbox is opgenomen. Geef je zelf een gevarieerd ontbijt met lekkere, verse sap, havermout, crackers of een lekker portie fruit. De ontbijtbox is gevuld voor 5 dagen ontbijt. Afhankelijk van welke ontbijtbox je wilt bestellen kun je hier met 2 tot 4 personen van eten en om het nog iets leuker te maken krijg je er enkele recepten bij. Speciaal voor diegene die het leuk vinden om in de ochtend iets anders dan anders op tafel te zetten.

HelloFresh heeft een grote en een kleine ontbijt box in het assortiment. De inhoud van de box is per week verschillend. Elke week een ander ontbijt, dat gaat smullen worden.

Wat kan je allemaal verwachten in de ontbijtbox?

De volgende producten kun je vinden in de ontbijtbox:

 • Yoghurt met blauwe of rode besjes
 • Meergranenbeschuit met diverse producten
 • Ingrediënten voor een lekker smoothie
 • Vezelrijke crackers met een lekkere kaas
 • Ciabatta met een gebakken ei of omelet
 • Roerei voor bij het brood
 • Alle ingrediënten om een fruitsalade te maken

Is de ontbijtbox geschikt voor kinderen?

De ontbijtbox is superleuk voor de kinderen, ook zei kunnen hier gemakkelijk mee uit de voeten. Ze kunnen eindelijk een lekker ontbijtje voor de ouders maken. Juist omdat het zo simpel is!

We kennen het allemaal wel een beetje, alleen maar mopperen en tegen de kinderen zeggen dat ze goed moeten eten voor ze de deur uit moeten gaan. Ontbijt is heel belangrijk voor iedereen, maar kinderen hebben de voedingstoffen erg hard nodig om de dag door te komen. Wanneer ze s’morgens wakker worden is de energie voorraad weer op en moet dit natuurlijk weer flink aangevuld worden. Juist dan biedt de ontbijtbox een echte uitkomst.

Geef ze geen producten die extreem veel suiker bevatten, hier worden ze niet alleen druk van maar het is niet effectief om de dag mee te beginnen. HelloFresh heeft hier al voor je opgelet. De ontbijtbox bevat diverse granen, zuivel, fruit en eiwitproducten. Zo kunnen ook je kinderen volop genieten van de ontbijtbox.

Deze gezonde en lekkere ontbijtproducten vind je in de ontbijtbox en zijn aan te raden voor kinderen:

 • Ontbijtgranen met gedroogd fruit
 • Gekookt eitje
 • Brood met mager vleesbeleg
 • Yoghurt met vers fruit bijvoorbeeld besjes
 • Fruitsalade of los fruit

Zet dit in porties klaar en je kind heeft geen reden meer om een ontbijtje over te slaan.

Ontbijtbox bestellen, duur?

Nee hoor, een ontbijtbox is zeker niet duur. Wel gezond en duurzaam! Voor de kleine variant betaal je ongeveer 25 euro en voor de grote variant 45 euro. Bezorgen kost je helemaal niets want deze wordt gewoon met je maaltijdbox meegeleverd.

Ontbijtbox online bestellen

De ontbijtbox kun je gemakkelijk online bestellen. Als je al een abonnement hebt op de maaltijdbox van HelloFresh, hoef je enkel de optie in je account aan te zetten. Doe dit wel een aantal dagen voor de bezorging. Wil je de ontbijtbox een keer overslaan? Geen probleem je kan gemakkelijk stoppen of pauzeren.

Het is niet mogelijk de ontbijtbox los te bestellen bij een proefbox. Het is een leuke extra optie speciaal voor de trouwe klanten. Je spaart daarnaast ook nog eens voor leuke extra’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *