24kitchen maaltijdbox

Ekomenu en 24Kitchen hebben beiden een jubileum te vieren: Ekomenu bestaat 10 jaar en 24Kitchen bestaat 5 jaar. Samen vieren ze dit in de maand oktober met behulp van 5 feestelijke 24Kitchen maaltijdboxen die je bij Ekomenu kan bestellen. Elke week kan je de maaltijdbox bestellen, waarbij je niet aan een abonnement of lidmaatschap vast zit.

Het leuke aan de 24Kitchen maaltijdbox is dat je mee kan koken met de uitzendingen op TV: elke week kookt een bekend duo de 3 gangen menu's waarvan de ingrediënten en recepten dus bij jou thuis worden afgeleverd. De Eerste aflevering wordt afgetrapt met Rudolph van Veen en Irene Moors, later in de maand kan je onder meer mee koken met Miljuschka en Richard Groenendijk, Hugo Kennis & Giovanni Caminita, Mounir Toub & Jet van Nieuwkerk en met Roberta Pagnier & Danny Jansen. Leuke actie en mooi concept om meer mensen kennis te laten maken met de maaltijdboxen.

De maaltijdboxen kun je bij Ekomenu op deze pagina bestellen, daar kan je ook meteen uitzoeken welke jou het leukste lijkt om bij mee te koken of de lekkerste ingrediënten.

hellofresh header

About JW

Eigenaar van Foodboxen.nl en zelf hobby kok, heeft alle maaltijdboxen op de website al meermaals geprobeerd en is enthousiast over het concept van foodboxen. Om alles overzichtelijk te houden hebben we onze bevindingen gebundeld zo kan jij zelf makkelijk maaltijdboxen vergelijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *