uitgekooktnl

Het bedrijf achter Uitgekookt is al rond 1830 begonnen met het verbouwen en het venten van gezonde voeding. Al 6 generaties lang doen ze dit vol passie, steeds een stapje verder. Van een groentewinkel tot nu een gigantische maaltijdservice als Uitgekookt.nl. Diverse maaltijden worden aangeboden, maar tegenwoordig kun je ook catering aan huis bestellen. Uitgekookt staat bekend om gezond en lekker eten. Dagelijks werken ze met 300 mensen om jou de lekkerste maaltijden aan het leveren. Uitgekookt blijft zichzelf constant verbeteren en ontwikkelen om te kunnen blijven voldoen aan de wensen van de klant. Hoe werkt het nu precies? Wat kun je verwachten?

Hoe werkt het?

Alle maaltijden die je koopt bij Uitgekookt.nl zijn kant en klaar. Maaltijden worden dagvers bereid door de chef-koks waarna ze gekoeld bij je thuis worden bezorgd. Zelf hoef je niets meer te doen, je hoeft niet te koken en je bent 100 procent voorzien van een heerlijke verse maaltijd. Hetgeen dat je wel even moet doen is de maaltijd verwarmen in een magnetron of in een oven. Het op warmen kost je ongeveer 4 minuten van je tijd. Dat is nog eens snel koken!

Zijn kant en klare maaltijden wel gezond?

De maaltijden worden dusdanig bereid dat er geen onnodige toevoegingen in gestopt worden. De maaltijden worden dagelijks vers bereid en dienen dus ook snel te worden genuttigd. Hierdoor hoeft men geen toevoegingen toe te voegen om de maaltijd te kunnen bewaren, zoals je dat bij de kant-en-klare maaltijden uit de supermarkt wel hebt. Uitgekookt werkt met vandaag geoogst is morgen op het bord. Gezonder kan het dus bijna niet.

Green Chef

Opwarmen is normaal niet lekker

De chef-koks van uitgekookt houden er rekening mee dat de maaltijden nog een keer opgewarmd moeten worden. Zo blijven groenten lekker knapperig en aardappelen zijn perfect gegaard. Vitaminen zullen behouden blijven. Opwarmen kan dus in dit geval prima!

Wat kun je verwachten van Uitgekookt?

Alle voordelen van uitgekookt.nl op een rijtje

  • Een verse maaltijd, de maaltijd is met verse ingrediënten bereid
  • Gratis bezorging, maaltijden worden door hun eigen bezorgers bij je thuisgebracht
  • Ruime keuze, iedere week keuze uit 26 nieuwe maaltijden
  • Geheel vrijblijvend, geen abonnement je zit dus nergens aan vast
  • Verse groente, iedere maaltijd bevat zeker 200 gram groente
  • Veel variatie. Je hebt de keuze uit vis, vlees, vegetarische, wereldse en Hollandse gerechten
  • Gezonde maaltijden, de maaltijden worden gemaakt zonder onnodige toevoegingen
  • Proberen? Nu 25% korting op een maaltijdbox via deze link

Wat biedt Uitgekookt allemaal aan?

Naast de maaltijdservice biedt Uitgekookt.nl ook nog een super lekkere dinerbox. In deze box vind je wereldse gerechten voor een culinair etentje thuis. Denk hierbij aan gerechten uit Indonesië, Marokko, India of Italië en daarbij ontvang je een heerlijk dessert met bijpassende wijnen. De dinerbox dien je wel maximaal 2 dagen van tevoren bestellen, wanneer jij de postcode invult zie je gelijk het geschikte bezorgmoment. Catering aan huis is ook mogelijk bij Uitgekookt, hierbij kun je denken aan een goed verzorgde lunch of een heerlijke barbecue. De catering dien concreet af te stemmen met Uitgekookt.

Wat is de levertijd en wat zijn de bezorgkosten?

Voor iedere bestelling kun je aangeven wanneer je deze geleverd wilt hebben. Als je het in de ochtend wilt hebben dan wordt het geleverd tussen 8.30 uur en 12.30 uur. Voor levering in de avond tussen 16.00 uur en 22.00 uur. Elke maandag en donderdag ochtend stuurt Uitgekookt een bericht met de verwachte levering binnen een tijdvak van 3 uur.

Bezorgkosten zijn gratis als je 5 dagen voor levering besteld met een minimale afname van 3 gerechten. Wanneer je 5 dagen voor de gewenste bezorg dag besteld is dit voor Uitgekookt efficiënter, ze kunnen zo beter inkopen doen om voedselverspilling tegen te gaan. Moet een bestelling binnen 5 dagen geleverd worden rekent Uitgekookt 1.99 euro voor de bezorging.

Hoe kan je bestellen?

Je vult de postcode in, hierna kies je eerst het bezorgmoment. Nu kun je door de gerechten scrollen zodat je een keuze kunt maken. Je selecteert de gerechten en rekent ze af. De chef-koks gaan aan de slag en de bezorging komt gekoeld naar je toe op het aangegeven bezorgmoment. Je kan ook een account aanmaken zodat je gelijk vanuit je account aan de slag kan. Wanneer je besluit nu te bestellen krijg je 4 maaltijden naar keuze voor maar 15 euro. Als extraatje kun je nu de winterspecial toevoegen voor 5 euro.

Je kan hier op Foodboxen.nl ook een maaltijdboxen vergelijker vinden.

About JW

Eigenaar van Foodboxen.nl en zelf hobby kok, heeft alle maaltijdboxen op de website al meermaals geprobeerd en is enthousiast over het concept van foodboxen. Om alles overzichtelijk te houden hebben we onze bevindingen gebundeld zo kan jij zelf makkelijk maaltijdboxen vergelijken. Naast een passie voor eten ook gek op reizen en inmiddels aardig goed in het ontwikkelen en uitbouwen van websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *