de-krat-maaltijdbox

De online app-only supermarkt Crisp heeft De Krat overgenomen. De Krat is Ă©Ă©n van de grotere maaltijdbox aanbieders van Nederland en voor veel bezoekers van Foodboxen.nl welbekend. De Krat werd in 2010 opgericht als Ă©Ă©n van de eerste Nederlandse maaltijdboxen en is al 8 jaar B-Corp gecertificeerd.

De Krat en Crisp zien naar eigen zeggen veel synergie in product en propositie. Beiden hebben een duidelijke focus op duurzame veelal lokale producten. Binnen de Crisp app wordt het op korte termijn mogelijk om het flexibele maaltijdbox abonnement van De Krat af te nemen.

Alle medewerkers van De Krat gaan over naar Crisp en in de zomer vindt de volledige merk- en ketenintegratie plaats binnen de logistiek van Crisp. Waar De Krat juist opliep tegen de opschaling was Crisp al van het begin af aan op groei ingericht.[1]Websuper Crisp neemt maaltijdboxen van De Krat over, Parool.nl Zo zal de maaltijdbox op korte termijn ook in België worden gelanceerd.

Green Chef

Benieuw naar de maaltijdbox van De Krat? Daar lees je hier meer over.

About JW

Eigenaar van Foodboxen.nl en zelf hobby kok, heeft alle maaltijdboxen op de website al meermaals geprobeerd en is enthousiast over het concept van foodboxen. Om alles overzichtelijk te houden hebben we onze bevindingen gebundeld zo kan jij zelf makkelijk maaltijdboxen vergelijken. Naast een passie voor eten ook gek op reizen en inmiddels aardig goed in het ontwikkelen en uitbouwen van websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *