Crisp weekbox

Begin dit jaar nam de online supermarkt Crisp maaltijdboxenleverancier de Krat over. Inmiddels is het tijd voor de volgende stap bij De Krat en Crisp en wordt de maaltijdbox van de Krat nu omgedoopt tot de ‘Crisp Weekbox'. Crisp is Ă©Ă©n van de bekendste bezorg (online) supermarkten van Nederland, en rolt dus verder uit op de maaltijdboxen markt. Aan het concept lijkt verder niet veel te veranderen. Ook de Crisp weekbox kan op basis van abonnement of eenmalig. De ‘Kratten' worden hernoemd tot ‘Weekboxen'. En je kan vanaf nu kiezen voor de standaard Weekbox, de Weekbox vega, de Weekbox Vegan, de Snelle weekbox en de Inspiratiebox. De maaltijden / recepten in de box kun je niet zelf kiezen, dus je wordt elke week weer verrast door de professionals van De Krat / Crisp.

De Insipiratiebox van Crisp is te vergelijken met de Seizoensbox van Boerschappen, in deze box krijg je allerlei verse producten, maar dan zonder recepten. In de box zitten gevarieerde (seizoens)producten waarmee je ongeveer 3 a 4 maaltijdne op tafel kan zetten.

Meer over de weekboxen van de Krat / Crisp lees je hier

Green Chef

About JW

Eigenaar van Foodboxen.nl en zelf hobby kok, heeft alle maaltijdboxen op de website al meermaals geprobeerd en is enthousiast over het concept van foodboxen. Om alles overzichtelijk te houden hebben we onze bevindingen gebundeld zo kan jij zelf makkelijk maaltijdboxen vergelijken. Naast een passie voor eten ook gek op reizen en inmiddels aardig goed in het ontwikkelen en uitbouwen van websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *