Green Chef maaltijdbox

green chef maaltijdbox

Green Chef maaltijdbox

De voordelen van de Green Chef maaltijdbox

Green Chef prijzen

Vanaf €52,99 voor 3 dagen 2 maaltijden (zonder korting)
Bekijk prijsinformatie – bekijk de Green Chef kortingscodes

€27,99 met korting

Betaling Green Chef

Bij Green Chef heb je een volledig flexibel abonnement. Deze kan je op elk moment pauzeren / opzeggen. Betaling kan met iDeal en creditcard of op factuur via Klarna. Na de eerste bestelling gaat het door op basis van automatische incasso.

Green Chef Recepten

De recepten wisselen wekelijks en er is een ruim aanbod in je leefstijl of dieetwens. Wekelijk is er in ieder geval keuze uit 16 recepten.

Bezorging 

Bezorging kan in (bijna) heel Nederland. Wanneer de bezorging is, is mede afhankelijk van waar je woont op het moment. Woon je bijvoorbeeld in Amsterdam dan kan je kiezen tussen zondag en maandag en dan in tijdsloten van zo'n 5 uur.

Biologisch?

Gedeeltelijk biologisch, waar mogelijk.

green chef maaltijdboxBij Green Chef kies je voor een maaltijdbox met een leefstijl of je varieert. Je kiest uit de vegan, vegetarische, pescotarische, flexitarische, koolhydraatarme of ketogene maaltijdbox variant van Green Chef. Vervolgens kun je andere voorkeuren doorgeven en je maaltijdbox naar wens inrichten. Green Chef is een premium maaltijdbox concept van HelloFresh met een duidelijke focus op een gezonde leefstijl met een duurzame maaltijdbox. Wekelijks is er keuze uit 16 recepten die zijn samengesteld door voedingsdeskundigen.

Green Chef box keuze

Green Chef legt je verschillende leefstijlen / dieetvoorkeuren voor waaruit jij kan kiezen. Green Chef heeft een focus op mensen met een specifieke leef- of eetstijl. Zo kun je kiezen uit vegan, vegetarisch, flexitarisch, koolhydraatarm-, ketogeen of pescotarisch

Box keuze

Zoals gezegd kun je dus kiezen uit de verschillende benoemde leefstijlen. Uit de 22 of meer wekelijkse gerechten die je vindt bij Green Chef kun je zo wekelijks jouw voorkeur van recepten samen stellen:

 • Vegan
 • Vegetarisch
 • Pescotarisch
 • Keto
 • Koolhydraatarm
 • Flexitarisch
 • Weinig calorieen

Keto- en koolhydraatarm kunnen bijvoorbeeld je keuze zijn om af te vallen.

Aantal personen en maaltijden per week

Na je keuze voor een persoonlijke menu voorkeur bij Green Chef kun je kiezen voor hoeveel personen je wekelijks een maaltijdbox af wil nemen en voor hoe veel maaltijden dit dan vervolgens is. Bij meer maaltijden kom je vanzelfsprekend iets goedkoper uit, maar je kan ook voor bijvoorbeeld 3 gerechten kiezen.

Green Chef Ervaringen

We gaan zo snel mogelijk nieuwe ervaringen met Green Chef hier plaatsen, maar omdat Green Chef nog nieuw is zijn we nog op zoek naar input van consumenten die deze maaltijdbox al hebben geprobeerd. Benieuwd naar onze eerste ervaring met Green Chef? Die lees je hier.

Inmiddels zijn we zelf bij de derde maaltijdbox van Green Chef aanbelandt en erg tevreden. De box is wat duurder dan de gemiddelde maaltijdbox maar in onze optiek rechtvaardigen de ingrediënten en gerechten de iets hogere prijs van deze box.

Op Foodboxen.nl kun je, zoals hier boven al geïmpliceerd ook je eigen review en ervaringen of een specifieke maaltijdbox achterlaten. Zo kan je andere mensen helpen beslissen met hun keuze voor welke maaltijdbox zij moeten kiezen. Wij bekijken wel altijd of de reacties genoeg onderbouwing hebben en relevant / inhoudelijk zijn.

 • Gezond eten makkelijk gemaakt
 • Veel groenten per gerecht (minimaal 250 gram)
 • Duurzaam ingestoken, weinig verpakkingsmaterialen
 • Handig bij een specifiek dieet zodat je niet zelf hoeft uit te pluizen welke voedingsmiddelen je wel- en niet kan kopen.
Receptkaart-Green-Chef-1

Green Chef recepten

Je stelt van te voren in voor hoeveel personen je een maaltijdbox wil gaan gebruiken en wat je voorkeuren is qua leefstijl. Vervolgens stelt Green Chef een aantal maaltijden voor en kun je zelf nog je maaltijdkeuzes aanpassen.

Dus of je nu liever vegan, flexitarisch, vis, keto of juist gevarieerd wil eten. Wekelijks heb je keuze uit in ieder geval 16 recepten waaruit je kan kiezen.

Je kan verder filteren op basis van de categorieën die aan de gerechten zijn gekoppeld, als je een weekje vegan of vegetarisch of juist koolhydraatarm wil eten kan dat op deze manier ook vrij makkelijk.

recepten green chef

Bij de gerechten vind je onder meer een beschrijving in welke leefstijl welk dieet ze passen, en hoe lang het duurt voordat het op tafel staat. Daar zou je dus ook voor kunnen kiezen.

recepten uitgebreid

Er zijn zowel normale als digitale receptkaarten bij Green Chef waar je erg veel informatie vindt over de gerechten. Zo vind je de voedingswaarden en caloriën per gerecht en per persoon ook op de receptkaarten. Verder wat je zelf nodig hebt, hoe lang je bezig bent, informatie over allergenen en natuurlijk het stappenplan voor het bereiden van het gerecht / recept zelf.

Green Chef - Melanzane met citroenricotta, aubergine en croutons

Green Chef kortingscodes

Green Chef proberen met korting? De kans is groot dat je een leuke welkomst korting krijgt bij Green Chef aangezien de box nog niet zo lang is gestart in Nederland. Bekijk bij de onderstaande acties de recente aanbiedingen van Green Chef en wat jij kan besparen op je eerste Green Chef maaltijdbox.

tot €90 korting op Green Chef
Kortingscode

€90 Green Chef kortingscode

Kook gezond met tot wel € 90,- korting op je eerste 4 boxen

More Less
Pak korting

€90 kortingscode
Kortingscode

Green Chef kortingscode 50%

Met deze Green Chef kortingscode krijg je €90 korting verdeeld over je eerste 4 Green Chef maaltijdboxen! Enjoy!

More Less
Kopieer code

Green Chef kortingscodes

Korting?Beschrijving / UitlegGeldig tot?Aanbieding
50% korting + 2 x 20% kortingMet deze lanceringsactie van Green Chef krijg je nu 50% korting op je eerste maaltijdbox en 20% op de 2 volgende maaltijdboxen30 november 2023Bekijk aanbieding
€90,- Green Chef kortingscodeKook gezond met tot wel € 90,- korting op je eerste 4 boxen. Met deze kortingscode van Green Chef krijg je een flinke korting op je eerste 4 boxen van Green Chef30 november 2023Bekijk aanbieding

Green Chef prijzen en kosten

Zoals bij elke maaltijdbox zijn de de kosten voor de boxen van Green Chef afhankelijk van diverse factoren:

 1. Het aantal personen;
 2. Het aantal maaltijden per week;
 3. Mogelijke aanbiedingen.

Bij je eerste paar orders krijg je een leuke welkomstkorting. Zo krijg je bij Green Chef bijvoorbeeld 50% korting op je eerste box en 20% korting op de daaropvolgende twee maaltijdboxen. Zo betaal je slechts €27,99 voor je eerste box met 6 maaltijden. Of als je voor het gezin (4 personen) 5 maaltijden per week besteld ben je €84,99 kwijt bij je eerste box: dat is €45 korting op je eerste box.

Meer maaltijden in één keer bestellen levert vaak weer wat prijswinst op.

Type boxPrijs Green Chef boxPrijs per persoon per maaltijd
3 maaltijden voor 2 personen€52,99€8,83
4 maaltijden voor 2 personen€66,99€8,37
5 maaltijden voor 2 personen€79,99€7,99
3 maaltijden voor 4 personen€84,99€7,08
4 maaltijden voor 4 personen€109,99€6,87
5 maaltijden voor 4 personen€129,99€6,49

Green Chef proberen?

Op de eerste maaltijdbox van Green Chef krijg je 50% korting, dit om te proberen je enthousiast te krijgen over deze maaltijdbox.

Over Green Chef

Green Chef is een premium maaltijdbox die sinds een aantal jaren onder de vlieger van HelloFresh opereert. Na de VS en de VK wordt de Green Chef maaltijdbox nu in Nederland als derde land geïntroduceerd. 

Bij Green Chef heb je keuze uit verschillende maar vrij specifieke leefstijlen en receptvoorkeuren. Zo zijn er de vegan en vegetarische maaltijdboxen, de keto en koolhydraatarme boxen maar kan je ook voor pescotarisch of flexitarisch gaan.

Green Chef richt zich dus met name op gezond eten makkelijk en toegankelijk te maken. Ook omdat boodschappen doen en uitzoeken soms lastig kan zijn. Maar goed, gezond en vers eten is wel de insteek van deze maaltijdbox.

Je kan de maaltijdboxen voor 2 of 4 personen bestellen, en vanaf 3 tot 5 maaltijden per week kiezen.

Wat vind je in de Green Chef box

In de box vind je je bestelde gerechten met de receptkaarten, je beslist vervolgens zelf wat je wanneer eet. Wekelijk kan je ook switchen van voorkeur, voor als je een keer juist wel of niet vegetarisch wil eten of juist de koolhydraten een weekje wil laten staan.

In de box vind je verder receptkaarten.

De recepten zijn ook digitaal beschikbaar en te raadplegen.

Kenmerken maaltijdboxen Green Chef

 • Veel groenten per gerecht (minimaal 250 gram groenten pp)
 • Frequentie: wekelijks
 • Abonnement pauzeren: is mogelijk
 • Premium maaltijdbox met specifieke leefstijlen / dieetvoorkeuren
 • Erg complete receptkaarten met voedingswaarden en allergenen informatie.

Alle maaltijdboxen van Green Chef

3 redenen om te kiezen voor Green Chef

Je kiest onder meer op basis van gemak, ingrediënten en leefstijl.
Minimaal 250 gram groente per persoon per gerecht
Met Green Chef kies je voor een gezond alternatief en duidelijke keuzes binnen je leefstijl

Wat vonden wij van de Green Chef box?

Op ons blog vind je verschillende reviews van Green Chef. Maar deze specifieke schreven we na het uitgebreid testen van de Green Chef maaltijden.

Meer Green Chef reviews en artikelen lees je ook op het blog

Vegan maaltijdboxen in Nederland; een overzicht.

Vegetarisch en vegan voeding hebben over de afgelopen jaren een flinke vlucht genomen in Nederland. Dat is ook bij de aanbieders van maaltijdboxen te merken. De grootste merken hebben allemaal een vegetarische en- of vegan variant van hun maaltijdbox. Soms wordt het een leefstijl genoemd (Ekomenu) dan weer is een voorkeur of is het gewoon […]

Green Chef maaltijdbox getest

Green Chef is een nieuwe naam in Nederland, het is een merk van HelloFresh maar steekt net wat anders in elkaar. Green Chef is een premium maaltijdbox. Je kan hier kiezen uit verschillende dieten: van pescotarisch tot flexitarisch en van vegan- tot koolhydraatarm en of glutenvrij. Hoe dan ook, een nieuwe maaltijdbox in Nederland betekent […]

Gezonde maaltijdboxen: Hoe gezond zijn de maaltijdboxen?

Steeds meer Nederlanders willen gezonder leven. Veel mensen zien gezond eten dan ook niet langer alleen als voornemen voor het nieuwe jaar, maar als onderdeel van een gezonde leefstijl. Als je websites van de maaltijdboxen bekijkt, valt het op dat gezonde voeding hoog in het vaandel staat. Maar hoe gezond zijn deze gezonde maaltijdboxen nu […]

Biologische maaltijdboxen: dit zijn je opties

Steeds meer Nederlanders kiezen voor biologische producten en dit maakt dat biologische voeding heel gewoon is geworden. Supermarkten spelen flink in op deze gunstige verandering, want het aanbod aan biologische producten is in de afgelopen jaren flink gestegen. Maar hoe zit dat met de producten die je vindt in maaltijdboxen? In welke mate zijn de […]

Wat zijn de alternatieven voor de Green Chef box?

Green Chef is een premium maaltijdbox met veel groenten. Goede alternatieven zouden dan de maaltijdbox van Marley Spoon en de maaltijdbox van Ekomenu zijn.

Green Chef F.A.Q – veelgestelde vragen

Wat zit er in de Green Chef boxen?

Afhankelijk van de menukeuze die je hebt gemaakt vind je in de Green Chef boxen ofwel vegan, vegetarische, pescotarische, flexitarische, ketogene of koolhydraatarme gerechten. Of je kiest zelf voor een mix van deze gerechten en ingrediënten, daarnaast vind je de receptkaarten in de maaltijdbox

Hoe lang duurt de bereiding van Green Chef gerechten

De meeste recepten staan binnen 35 minuten op tafel. Bij de specifieke gerechten zie je hoe lang het ongeveer duurt voordat het klaar is.

Heeft Green Chef kortingscodes voor de maaltijdboxen?

Ja, Green Chef heeft regelmatig kortingscodes voor de maaltijdboxen. Juist omdat ze net nieuw zijn in Nederland.

Wanneer worden de maaltijdboxen bezorgd?

Je kan bij Green Chef kiezen tussen verschillende bezorgmomenten, onder meer afhankelijk van je postcode kun je kiezen wanneer je graag wilt dat er bezorgd wordt.

Waar kan ik Green Chef laten bezorgen?

Green Chef levert in heel Nederland.

Hoe werkt de betaling van de boxen?

Bij je eerste bestelling kies je een betaalmethode om af te rekenen, bijvoorbeeld via iDeal of Creditcard. Na je eerste bestelling worden de volgende boxen automatisch afgeschreven van je betaalmethode van voorkeur.

Hoeveel maaltijden zitten er in de Green Chef maaltijdbox?

Er zitten 3 tot 5 maaltijden in de Green Chef maaltijdboxen. Bij de tweepersoons boxen kan je kiezen voor 3 tot 5 gerechten per week. Bij de vierpersoonsbox kies je voor 3 tot 5 gerechten per week

Welke boxen heeft Green Chef?

Bij Green Chef kan je kiezen voor een 2 persoons maaltijdbox of een maaltijdbox van 4 personen. Vervolgens kies je voor ofwel Vegan, Vegetarisch, Flexitarisch, Pescotarisch, Keto of Koolhydraatarm. Zo kun je er zelf een vegetarische box van maken, of juist een lekker gevarieerde box.

Bekijk alle aanbieders:

Maaltijdboxen

Vergelijk de verschillende aanbieders en ontdek welke maaltijdbox het beste bij jouw gezinssituatie past.

Reacties en vragen

Vragen over deze maaltijdbox of wil je jouw ervaringen over de Green Chef maaltijdbox delen? Dat kan hier onder!

2 thoughts on “Green Chef maaltijdbox”

 1. Wij zijn een gezin van 3 personen. Jammer dat je alleen boxen voor 2 of 4 personen kunt bestellen. De maaltijden zien er goed uit.

  1. Hoi Bea,

   Je kan voor 3 personen natuurlijk de box voor 4 personen bestellen en wat overblijft bewaren. Maar het is natuurlijk inderdaad praktischer als er echt een afgemeten 3 persoons box komt. In veel gevallen is dit helaas nog niet zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *