Sriracha kip met broccoli marley spoon

Voor de vakantie hebben we ook weer de Marley Spoon maaltijdbox weer een aantal weken uitgeprobeerd. Niet elke maaltijd hebben we in beeld gebracht maar wel bijna elke maaltijd beviel goed. Onze ervaring met Marley Spoon is eigenlijk keer op keer goed: recepten waar we niet snel zelf op zouden komen, maar wel altijd smaakvol en afwisselend. Ook is er goed te zoeken op recepten die relatief makkelijk op tafel staan en die ook gegeten worden door de kleintjes. Af en toe moet er alleen wat veel geraspt worden 🙂

Onderstaand in ieder geval een impressie van recente Marley Spoon gerechten, met beeld van hoe het er uit zou ‘moeten zien' en hoe het er daadwerkelijk uit zag. Naast het gemak van maaltijdboxen, blijft toch ook wel de inspiratie, variatie en het relatief gezonde eten één van de positieve punten van de Marley Spoon box.

Green Chef

Voorbeelden van Marley Spoon gerechten

About JW

Eigenaar van Foodboxen.nl en zelf hobby kok, heeft alle maaltijdboxen op de website al meermaals geprobeerd en is enthousiast over het concept van foodboxen. Om alles overzichtelijk te houden hebben we onze bevindingen gebundeld zo kan jij zelf makkelijk maaltijdboxen vergelijken. Naast een passie voor eten ook gek op reizen en inmiddels aardig goed in het ontwikkelen en uitbouwen van websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *