Familiebox-maaltijdboxen

Versh was één van de bekendere budget maaltijdboxen in Nederland en onderdeel van Familiebox. Familiebox had eerder met Veganbox, Versh en Familiebox 3 merken in de maaltijdboxen markt, maar de website van Versh linkt inmiddels door naar Familiebox.

De Versh maaltijdbox was het budget broertje van Familiebox, maar met stijgende inkoopprijzen zal dat concept steeds moeilijker zijn geworden. De post over de goedkope maaltijdboxen moet dus ook weer geupdate worden op korte termijn. Al zien we dat op sommige plekken de niet meer bestaande Allerhande box er gewoon nog tussen staat :). Dinnerly lijkt voorlopig de enige ‘echte' over gebleven prijsvechter.

Green Chef

De keuze van Familiebox om meer te focussen op de grotere merken in het portfolio lijkt een goede zet. Met de Familiebox maaltijdbox wordt al enkele jaren aan de weg getimmerd, dus een focus op juist het hoofdmerk is zo gek nog niet in een markt waar zo veel sterke concurrentie is.

About JW

Eigenaar van Foodboxen.nl en zelf hobby kok, heeft alle maaltijdboxen op de website al meermaals geprobeerd en is enthousiast over het concept van foodboxen. Om alles overzichtelijk te houden hebben we onze bevindingen gebundeld zo kan jij zelf makkelijk maaltijdboxen vergelijken. Naast een passie voor eten ook gek op reizen en inmiddels aardig goed in het ontwikkelen en uitbouwen van websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *