willemdrees-ekomenu

Nadat in november 2019 bekend werd dat Willem & Drees en Ekomenu de krachten gingen bundelen om door te kunnen groeien als marktleider in biologische maaltijdboxen wordt vandaag bekend dat Willem & Drees en Ekomenu samen verder gaan onder de naam Ekomenu.

De website van Willem & Drees verwijst inmiddels al door naar Ekomenu.nl/willemendrees waar het bericht over de verdere integratie van de samenwerking / fusie te vinden is. Willem&Drees en Ekomenu hebben een gedeelde ambitie en willen met deze verdere integratie naar Ekomenu nog efficiënter samen gaan werken.

Op deze pagina vind je meer informatie indien je benieuwd bent naar het aanbod van maaltijdboxen bij Ekomenu en reviews en recensies over de Ekomenu maaltijdboxen

Green Chef

Samen willen ze zich onder Ă©Ă©n naam gaan inzichten op een gezonde en persoonlijke leefstijl voor iedereen: goed en makkelijk voor mensen en natuur. De partijen stellen beiden in de verklaring dat alles beter en leuker en lekkerder wordt, dat beloofd wat :). De missie met 100% biologische voeding van de boer en afhankelijk van het seizoen blijft hetzelfde. Wat betreft logistiek en personalisatie (van menu's / leefstijlen) en service wordt er vooruitgang beloofd met onder meer keuze uit meer bezorgdagen en is het voor Willem & Drees gebruikers nu ook mogelijk de boxen af te halen bij Ekoplaza's.

Meer lees je ook op: https://www.ekomenu.nl/willemendrees/

About JW

Eigenaar van Foodboxen.nl en zelf hobby kok, heeft alle maaltijdboxen op de website al meermaals geprobeerd en is enthousiast over het concept van foodboxen. Om alles overzichtelijk te houden hebben we onze bevindingen gebundeld zo kan jij zelf makkelijk maaltijdboxen vergelijken. Naast een passie voor eten ook gek op reizen en inmiddels aardig goed in het ontwikkelen en uitbouwen van websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *