Ekomenu-maaltijdboxen-postcodeloterij

Leuk nieuws uit de foodboxen hoek; Ekomenu heeft een samenwerking aangekondigd met de Postcode Loterij. Maandelijks ontvangen zo'n 30.000 winnaars bij van de Postcode Loterij een biologische maaltijdbox van Ekomenu onder de noemer: Postcode Loterij Voorjaarspakket.  Onder het motto van ‘eet de wereld lekker beter' zetten beide partijen de samenwerking kracht bij.

Het wordt in deze samenwerking ook mogelijk gemaakt voor de winnaars om hun maaltijdboxen direct te doneren aan de voedselbank (vanwege de corona crisis).

In de pakketten zijn ingrediënten te vinden voor 3 maaltijden voor 4 personen. Ekomenu maakt veelal gebruik van seizoensproducten die rechtstreeks van de boerderij vandaan komen. Door middel van deze samenwerking willen Ekomenu en de Postcode Loterij gezonde, biologische voeding aantrekkelijker en toegankelijker maken voor breder publiek. In de maaltijdboxen zijn onder meer producten te vinden van Fish Tales, de Verspillingsfabriek, Kaandorp Kaas en onder meer van van Andel Bio.

Over Foodboxen.nl

Sinds 2015 expert op het gebied van Foodboxen in Nederland. Meer dan 50 verschillende foodboxen uitvoerig getest.