allerhande box

De Allerhande box is er niet meer. Dat vinden we toch wel jammer want de AH box was laagdrempelig  te bestellen in combinatie met de boodschappen. Ook was het een erg populaire maaltijdbox op deze site. Zeker rond Kerst (Gourmetbox) en Pasen merkten we dat erg veel mensen naar informatie op zoek waren.

Waarom is de AH maaltijdbox gestopt?

Sinds 23 maart 2020 is Albert Heijn gestopt met de verkoop van de Allerhande Box en de Allerhande Paasbox. Als reden is toentertijd opgegeven dat er in het productieproces meer ruimte moest worden gemaakt voor andere veelgevraagde producten. Het Covid-19 virus zal hier ongetwijfeld een rol in hebben gehad, of het coronavirus heeft er voor gezorgd dat de beslissing versneld is doorgevoerd. Het was namelijk topdrukte in de distributiecentra van AH in die periode.

ah allerhande box

Komt de AH Allerhande box terug?

Het is onbekend of de AH maaltijdbox terugkomt. Inmiddels is het halverwege september en hebben we nog geen nieuws rondom een nieuwe box vernomen. Het blijft dus gissen waarom deze beslissing is genomen en wat de toekomst zal brengen.

Voor nu kun je gebruik maken van een verspakket van Albert Heijn. Deze vormen een behoorlijk goed alternatief voor de makkelijke maaltijdboxen.

Ook de oude recepten uit de AH box zijn nog gewoon verkrijgbaar. Je kunt in één keer alle producten selecteren en deze worden vervolgens met alle boodschappen mee gestuurd. Wellicht is het voor het bedrijf gewoon efficiënter om complete recepten aan te bieden en deze mee te sturen met de boodschappen, dan dat hier een aparte box voor wordt gemaakt

Allerhande

De oorspronkelijke box is door Albert Heijn op de markt gebracht in augustus 2015. Destijds zat het team van het magazine Allerhande hierachter. Tegenwoordig zijn de recepten dus niet meer in een box verkrijgbaar, maar gewoon in losse producten die je eenvoudig kunt toevoegen aan je online bestelling.

Over Foodboxen.nl

Sinds 2015 expert op het gebied van Foodboxen in Nederland. Meer dan 50 verschillende foodboxen uitvoerig getest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *