lekker-energiek-ekomenu

Sinds afgelopen week is Ekomenu gestart met de najaarscampagne ‘Voel Je Lekker Energiek' met deze nieuwe campagne van Ekomenu wordt er geprobeerd iedereen sterk en energiek het najaar in te laten gaan. Tijdens de zomerperiode is er natuurlijk wat gespijbeld qua gezond eten en leven maar met de herfst in aantocht is het tijd om de weerstand weer te boosten. En dat is precies het idee van de lekker energiek campagne.

Tijd dus om een gezond eet- en leefpatroon weer op te pakken, Ekomenu kan hierbij helpen door bijvoorbeeld je te voorzien van gezonde recepten maar ze hebben met de website: voeljelekker.nl alles op Ă©Ă©n plek verzameld. Tips, gezonde recepten, leefstijl e-books en challenges om jou te motiveren gezond het najaar in te gaan. Extra leuk is dat je nu tijdelijk €45,- korting krijgt verdeeld over je eerste 3 maaltijdboxen bij Ekomenu.

Benieuwd geworden naar de campagne? Lees dan hier meer over de campagne ‘Voel Je Lekker Energiek

Green Chef

About JW

Eigenaar van Foodboxen.nl en zelf hobby kok, heeft alle maaltijdboxen op de website al meermaals geprobeerd en is enthousiast over het concept van foodboxen. Om alles overzichtelijk te houden hebben we onze bevindingen gebundeld zo kan jij zelf makkelijk maaltijdboxen vergelijken. Naast een passie voor eten ook gek op reizen en inmiddels aardig goed in het ontwikkelen en uitbouwen van websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *