Allerhande box

De voordelen van de AH Allerhande Box

AH maaltijdbox
Kosten

Vanaf €10,50 maar meestal €12,95 (2 personen)
Bekijk prijsinformatie

Betaling

Per keer los te bestellen of 3 gerechten per week met de box planner.

Recepten

De recepten wisselen wekelijks en er is ruime keuze

Bezorging

Gratis bezorging vanaf 3 gerechten.
Controleer het leveringsgebied met de postcode check.

Biologisch

Nee

allerhande box logoSinds Augustus 2015 is de Allerhande Box verkrijgbaar. De maaltijdbox van het receptenmagazine van Albert Heijn is de eerste maaltijdbox die eenvoudig te verbinden is met je dagelijkse boodschappen. Wel zo makkelijk.

Je kunt bij de Allerhande box zelf kiezen of je gebruik maakt van het abonnement of van de losse boxen. 

Allerhande box keuze

Op AH.nl kun je de keuze maken uit een aantal type boxen. Het verschil tussen deze maaltijdboxen is met name de keuze tussen de abonnementsvorm. Het is mogelijk te bestellen zonder abonnement.

allerhande box

AH Maaltijdbox los te bestellen

Bevat 1 maaltijd voor 2 of 4 personen
Deze maaltijdbox kun je los bestellen waarbij je wekelijks de keuze uit 9 verschillende gerechten hebt. Je kunt kiezen tussen 2 of 4 personen. Vanaf 3 gerechten is de bezorging gratis.

allerhande box 2 personen

Allerhande box Abonnement 2 personen: €38,85

3 Maaltijden voor 2 personen
De Allerhande Box kun je ook met regelmaat ontvangen zodat je niet iedere keer los je bestelling hoeft te doen. Je ontvangt dan een e-mail met de voor jou gekozen gerechten die je eenvoudig kunt wijzigen als je dat graag wil.

allerhande box 4 personen

Allerhande box Abonnement 4 personen: €51,50

3 Maaltijden voor 4 personen
Deze box is ideaal voor als je iedere week 3 maaltijden opgestuurd wil krijgen voor de hele familie. Je kunt de wekelijkse bestelling altijd aanpassen en eenvoudig pauzeren of stopzetten.

Allerhande Box Ervaringen

“Handig om samen met de boodschappen te bestellen”. 

We hebben inmiddels veel reacties en ervaringen gelezen. Hieruit hebben we een aantal dingen gehaald die we vaker terug zagen komen of ons opvielen. Bekijk de Allerhande box reviews en ervaringen.

  • De maaltijdbox is relatief voordelig
  • Te bezorgen met de boodschappen
  • Wekelijks 9 wisselende recepten
  • Niet biologisch
  • Pas vanaf 3 gerechten gratis bezorging

Allerhande box prijs en totale kosten

Je kunt de AH box op verschillende manieren thuis laten bezorgen. Afhankelijk van jouw keuze kom je uit op de volgende kosten:

Type AH foodbox2 personen4 personen
Klein gerecht€10,5€15,5
Normaal gerecht€12,95€18
Maaltijdbox met 3 recepten€38,85€51,5

Bezorging

De bezorging is vanaf 3 recepten gratis. Bekijk voor de verdere voorwaarden de website van Albert Heijn. Er kunnen namelijk afwijkende regels en kosten zijn voor boodschappen op bepaalde dagen en tijdstippen.

Allerhande Box Recepten

Allerhande biedt wekelijks 9 verschillende recepten waaruit je kunt kiezen. 

De recepten zijn te bekijken voor de komende 2 weken. Als je een abonnementsvorm kiest, ontvang je de selectie van de recepten per e-mail. Deze kun je dan eventueel nog wijzigen.

allerhande recepten

Allerhande proefbox aanvragen?

Albert Heijn biedt geen zogenaamde proefbox aan. Je kunt de receptenbox eenmalig proberen vanaf €10,50. Dat zijn de normale tarieven. 

Gratis bezorging Allerhande box
Aanbieding

Doesn't expire

Gratis bezorging Allerhande box bij aankoop actieproducten

Als je minder dan 3 verschillende gerechten besteld bij de AH maaltijdbox, dan dien je verzendkosten te betalen. Je kunt door bepaalde actieproducten aan je bestelling toe te voegen een gratis bezorging krijgen. Lees de voorwaarden op de site van Albert Heijn. 

More Less

Over de Allerhande Box

Het team achter het magazine Allerhande heeft jaren ervaring met het samenstellen van gerechten die voor iedereen makkelijk te bereiden en niet te apart zijn. Met de gerechten van Allerhande tovert vrijwel iedereen in een handomdraai een mooie maaltijd op tafel.

Allerhande is voorstander van Het Nieuwe Eten: Lekker eten en zelf koken met meer producten van het seizoen, minder vlees, meer groente en minder zakjes en pakjes.

De Allerhande maaltijdbox

Allerhande maakt het je nu nog eenvoudiger door drie mooie recepten voor je te selecteren en de ingrediënten en de recepten hiervoor, deels geportioneerd, in een maaltijdbox te stoppen. Zo heb je precies genoeg ingrediënten voor het bereiden van 3 maaltijden in maximaal 30 minuten.

De gerechten bevatten iedere week een wisselende samenstelling van vlees, vis en vegetarisch. De bereidingstijden variëren van 15 minuten tot 30 minuten. Hierdoor kun je zelf kiezen welke dag je wat minder en wat meer bereidingstijd nodig hebt.

De gerechten zijn eenvoudig te bereiden, herkenbaar en daardoor ook heel geschikt met kinderen. De maaltijdbox van Allerhande is op dit moment de voordeligste maaltijdbox in de beschikbare samenstellingen.

Uniek aan de maaltijdbox van Albert Heijn

De link met de supermarkt is fijn doordat je, als een gerecht je goed bevalt, je het recept eenvoudig nog een keer kunt maken met de producten uit de supermarkt.

Je zit niet vast aan een abonnement dus je kunt eenvoudig kiezen, op basis van de recepten die die week in de box zitten, of je de box wilt bestellen naast je boodschappen.

De Allerhande maaltijdbox bestel je eenvoudig via de website van Albert Heijn. De andere boodschappen kun je eenvoudig mee bestellen en worden dan samen met de box gratis thuisbezorgd. En je zit niet vast aan een beperkt aantal bezorgtijden, dus je kunt makkelijk kiezen wanneer het je zelf uitkomt.

Allerhande box

3 redenen om te kiezen voor AH Allerhande maaltijdboxen

Je hebt keuze uit wel of juist geen abonnement.
Als je bestelt, kun je direct ook je boodschappen laten bezorgen op hetzelfde tijdstip.
De Albert Heijn maaltijdbox is vergeleken met andere aanbieders erg voordelig!

Bekijk alle aanbieders:

Maaltijdboxen

Vergelijk de verschillende aanbieders en ontdek welke maaltijdbox het beste bij jouw gezinssituatie past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X