AH Maaltijd Thuis

Albert Heijn komt weer terug op de markt van maaltijdbezorging. Voorheen was er de AH allerhande box, welke verdween rond het begin van de corona crisis. Nu komen ze terug met AH Maaltijd Thuis, dat maakte Albert Heijn gisteren[1]Albert Heijn bezorgt met ‘Maaltijd Thuis’ lekkere en gezonde maaltijden, AH.nl (woensdag 7 juni 2022) bekend.

AH wil hiermee inspelen op de markt van maaltijdboxen en maaltijdbezorging en er voor dit aanbieden voor mensen die het lastig vinden een goede maaltijd op tafel te zetten, of mensen die het comfort waarderen die zo'n dienst met zich mee brengt.

Green Chef

Ook vanuit de missie ‘Samen beter eten bereikbaar maken. voor iedereen‘ gaat AH met Maaltijd Thuis dus actief aan de slag met klanten hulp bieden bij het op tafel zetten van verse, gevarieerde en gezonde maaltijden

Het verschil met onder meer HelloFresh, Marley Spoon en Ekomenu zit hem er in dat de maaltijden al zijn bereid. In die zin is de maaltijdbox te vergelijken met andere diensten zoals Uitgekookt.nl. De kant- en klare maaltijden worden op de markt gebracht voor een prijs tussen de €5,99 en €8,29. Ook is er ruimte voor specifieke dieetwensen en zijn er maaltijden te bestellen voor vegetariërs, mensen die glutenvrij eten of zoutarm.

Op aanvraag kan er ook voor zorg gedragen worden dat het eten kleiner gesneden worden indien dat nodig is, waarmee ook de senioren markt nadrukkelijk wordt bediend.

“We willen allemaal graag lekker in ons vel zitten. Een goede, gevarieerde maaltijd is de basis om elke dag van het leven te genieten, voor jong en oud. Daarnaast weet ik hoe belangrijk een vertrouwd gezicht en een praatje aan de deur voor veel mensen is. Bij Maaltijd Thuis komt dit allemaal samen.” 

Marit van Egmond, CEO Albert Heijn:

Met dit concept krijg je de maaltijden thuisbezorgd die je zelf alleen nog hoeft op te warmen. Ook daarin zit een verschil met de oude Allerhande Box, daar moest je zelf nog het eten bereiden, ben je naar zoiets op zoek dan kun je beter kiezen voor de AH Maaltijdpakketten.

De bezorgingsdekking is ook direct zo goed als landelijk. Leuke extra voor met name de ouderen is dat dezelfde bezorger op vaste tijdstippen aan de deur komt, die ook tijd heeft voor een praatje [2]Albert Heijn gaat eigen maaltijden bezorgen, Nu.nl

AH zet zo weer voorzichtig een stapje terug op de markt van maaltijdboxen. Eerder werd er al voorzichtig getest met snelle bezorging via Thuisbezorg en Deliveroo in Amsterdam.

About JW

Eigenaar van Foodboxen.nl en zelf hobby kok, heeft alle maaltijdboxen op de website al meermaals geprobeerd en is enthousiast over het concept van foodboxen. Om alles overzichtelijk te houden hebben we onze bevindingen gebundeld zo kan jij zelf makkelijk maaltijdboxen vergelijken. Naast een passie voor eten ook gek op reizen en inmiddels aardig goed in het ontwikkelen en uitbouwen van websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *